|
Gonosz USAKOK
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 2009. március 01. - 11:14:40 » |
|
!kérdés
Gyors vagy lassú jegek közé tartozik a vancouveri?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alain
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #76 Dátum: 2009. március 15. - 20:12:43 » |
|
Szeretem a gyorskorcsolyát, de képtelen vagyok nézni a közvetítést Egyed Krisztina kényes, okoskodó és fülsértő kommentálásával.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
martina bjørn.
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 2010. március 21. - 12:52:34 » |
|
Szép volt Jonathan 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
er du tispe?! ツ
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 2010. március 21. - 15:30:02 » |
|
Szeretem a gyorskorcsolyát, de képtelen vagyok nézni a közvetítést Egyed Krisztina kényes, okoskodó és fülsértő kommentálásával.
Én is így vagyok vele.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal 8 GS! Hamilton 1 vb-cím! Ronnie O'Sullivan 3 vb-cím! Loeb 6 vb-cím! Rossi 9 vb-cím!
|
|
|
|
martina bjørn.
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 2010. március 25. - 12:34:17 » |
|
Én is így vagyok vele. Ennyire rossz?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
er du tispe?! ツ
|
|
|
Lindi
phpBB Profi

lelkes szurkoló
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 2010. március 25. - 12:36:25 » |
|
Én is így vagyok vele. Ennyire rossz? Sajnos igen... Tényleg van valami fülsértő abban, ahogy beszél...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"A lelkünk addig vágtat míg hajtanak a vágyak De, hogy mindent láss, miről álmodsz rég Száz lóerő sem elég A lelkünk arra vágtat, hova hajtanak a vágyak Ahol győz a remény és a baj menekül Ülj fel egy lóra, s repülj!" "Szívedre hallgass, mestered leszen - de eszed is legyen!" 
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 2010. március 25. - 15:33:54 » |
|
Én is így vagyok vele. Ennyire rossz? Sajnos igen... Tényleg van valami fülsértő abban, ahogy beszél... Fülsértő és egy idő után nagyon idegesítő.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal 8 GS! Hamilton 1 vb-cím! Ronnie O'Sullivan 3 vb-cím! Loeb 6 vb-cím! Rossi 9 vb-cím!
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 2010. március 25. - 17:46:00 » |
|
Én is így vagyok vele. Ennyire rossz? Sajnos igen... Tényleg van valami fülsértő abban, ahogy beszél... Fülsértő és egy idő után nagyon idegesítő. Nem tudom, nekem nem tűnt fel. Nekem bejött a közvetítése.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 2010. március 25. - 17:54:43 » |
|
Én is így vagyok vele. Ennyire rossz? Sajnos igen... Tényleg van valami fülsértő abban, ahogy beszél... Fülsértő és egy idő után nagyon idegesítő. Nem tudom, nekem nem tűnt fel. Nekem bejött a közvetítése. Akkor te szerencsés ember vagy.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
martina bjørn.
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 2010. március 30. - 13:44:58 » |
|
Én sem figyeltem. Nekem nem volt idegesítő  Bár kétszer néztem csak, első két alkalommal Knézyék hülyeségei sem tűntek fel, lehet ha többet nézném, meg tudnám állapítani jobban 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
er du tispe?! ツ
|
|
|
spana