|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1425 Dátum: 2010. szeptember 03. - 14:23:55 » |
|
Belgium – Németország 0-2 2 Kazahsztán – Törökország 0-2 2 Szlovákia – Macedónia 1-0 1 Örményország – Írország 0-1 2 Andorra – Oroszország 0-3 2 Szlovénia – Észak-Írország 0-1 2 Észtország – Olaszország 0-2 2 Feröer – Szerbia 0-4 2 Franciaország – Fehéroroszország 2-1 1 Románia – Albánia 2-0 1 Luxemburg – Bosznia-Herceg. 0-2 2 Svédország – MAGYARORSZÁG 3-1 1 Moldova – Finnország 0-2 2 San Marino – Hollandia 0-5 2 Görögország – Grúzia 1-0 1 Lettország – Horvátország 0-2 2 Anglia – Bulgária 2-0 1 Montenegró – Wales 1-1 x Portugália – Ciprus 3-0 1 Izland - Norvégia 0-2 2 Litvánia – Skócia 1-1 x Liechtenstein – Spanyolország 0-4 2
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #1426 Dátum: 2010. szeptember 03. - 14:38:38 » |
|
Belgium – Németország 1-3 2 Kazahsztán – Törökország 1-1 x Szlovákia – Macedónia 3-0 1 Örményország – Írország 0-2 2 Andorra – Oroszország 0-5 2 Szlovénia – Észak-Írország 1-1 x Észtország – Olaszország 1-3 2 Feröer – Szerbia 0-2 2 Franciaország – Fehéroroszország 1-0 1 Románia – Albánia 2-1 1 Luxemburg – Bosznia-Hercegovina 0-2 2 Svédország – MAGYARORSZÁG 2-1 1 Moldova – Finnország 1-1 x San Marino – Hollandia 0-7 2 Görögország – Grúzia 1-0 1 Lettország – Horvátország 0-2 2 Anglia – Bulgária 1-0 1 Montenegró – Wales 1-2 2 Portugália – Ciprus 2-1 1 Izland - Norvégia 0-2 2 Litvánia – Skócia 1-1 x Liechtenstein – Spanyolország 0-5 2
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
sm. kiscsávó
|
 |
« Válasz #1427 Dátum: 2010. szeptember 03. - 16:56:04 » |
|
ha már egyszer így tippelünk, akkor szerintem a pontozás lehetne úgy, hogy ha meccs kimenetelét eltalálja valaki az 1 pont, ha a gólarányt is az 3, vagy nem? Egy másik fórumon szoktuk úgy csinálni, hogy az 1/2/x eltalálása 2 pont, a gólkülönbség eltalálása 3 pont, a pontos végeredményé 5. Mármint csak egy ötlet, meg számolom is szívesen, ne kelljen mindent Zsoltira sózni
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Akinek nincs humorérzéke az nagyobb gaztettekre is képes."
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #1428 Dátum: 2010. szeptember 03. - 17:24:45 » |
|
Láttátok a válogatott összeállítását? Nem hiába kísérte ki Egervárit tésztás Gyuri. 3 vityás a kezdőbe azaz nb1 7.helyezettjének csapatából. Egy csatár mint Koemannál. Nem kell sok reményt fűzni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #1429 Dátum: 2010. szeptember 03. - 17:41:37 » |
|
Láttátok a válogatott összeállítását? Nem hiába kísérte ki Egervárit tésztás Gyuri. 3 vityás a kezdőbe azaz nb1 7.helyezettjének csapatából. Egy csatár mint Koemannál. Nem kell sok reményt fűzni.
én némelyik játékosról azt sem tudom, kicsoda... pl. Lázár hol játszik? Elek? (mondjuk a hszedből arra tippelek, Fehérváron...) Ettől függetlenül én azért csak reménykedek hátha, mégiscsak válogatott, meg selejtezősorozat eleje...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #1430 Dátum: 2010. szeptember 03. - 18:31:18 » |
|
én némelyik játékosról azt sem tudom, kicsoda... pl. Lázár hol játszik? Elek? (mondjuk a hszedből arra tippelek, Fehérváron...) Ettől függetlenül én azért csak reménykedek hátha, mégiscsak válogatott, meg selejtezősorozat eleje... Lázár, Elek, Lipták mind Vityáéknál játszik. De gyönyör lesz az eddig 0 tétmeccset játszó Rudolffal a csatársorban ugyanazzal a felállással mint Erwinnél. A Voli-Gera-Zsuzsi hármastól lehet várni vmit.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #1431 Dátum: 2010. szeptember 03. - 18:39:34 » |
|
én némelyik játékosról azt sem tudom, kicsoda... pl. Lázár hol játszik? Elek? (mondjuk a hszedből arra tippelek, Fehérváron...) Ettől függetlenül én azért csak reménykedek hátha, mégiscsak válogatott, meg selejtezősorozat eleje... Lázár, Elek, Lipták mind Vityáéknál játszik. De gyönyör lesz az eddig 0 tétmeccset játszó Rudolffal a csatársorban ugyanazzal a felállással mint Erwinnél. A Voli-Gera-Zsuzsi hármastól lehet várni vmit. szokás szerint csak elöl van meg igazából a csapat, a védelem megint úgy tűnik, hogy az égiek kezében lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #1432 Dátum: 2010. szeptember 03. - 19:22:45 » |
|
Egy csatár mint Koemannál. Nem kell sok reményt fűzni.
Na jó, de az az 1 csatár az tényleg egy CSATÁR, nem pedig Sanyi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #1433 Dátum: 2010. szeptember 03. - 19:24:58 » |
|
Lipták nagyon jól játszott az angolok ellen, ő megérdemelte a válogatottságot. Elek és Lázár beválogatását nem tudom hova tenni, de talán az öreg ért annyit a focihoz, hogy remélhetőleg nem nyúl mellé.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #1434 Dátum: 2010. szeptember 03. - 19:26:06 » |
|
Egy csatár mint Koemannál. Nem kell sok reményt fűzni.
Na jó, de az az 1 csatár az tényleg egy CSATÁR, nem pedig Sanyi. Nem vagyok Air Sanyi fan, de azért a 4-2-3-1ben nem a Rudolf félék a centerek, hanem a Torghelle félék. Ráadásul mint lejjebb írtam Rudolf 0 tétmeccset játszott eddig. (és elnézve a Genoa keretét, kb ennyi is marad az őszre) Én Szalait vittem volna el.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #1435 Dátum: 2010. szeptember 03. - 19:57:38 » |
|
Amúgy én ezt a felállást nem preferálom. Miért nem jó a jó öreg 4-4-2??? Sanyi egy felállásban sem jó megoldás.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #1436 Dátum: 2010. szeptember 03. - 20:09:02 » |
|
mert ez a divat. és kormányprogram.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #1437 Dátum: 2010. szeptember 03. - 21:25:03 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
amatoer3
|
 |
« Válasz #1438 Dátum: 2010. szeptember 03. - 22:05:05 » |
|
Uhh, bent felejtettem a táblámat, ebből nem lesz csak holnap este tippértékelés... bocsesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #1439 Dátum: 2010. szeptember 03. - 22:13:46 » |
|
0-2 sajnos úgy tűnik egy kicsit sem vagyunk előrébb, mint két éve. Ettől függetlenül ezzel a vereséggel lehetett előre számolni, ha kedden behúzzuk a kötelezőt a moldávok ellen akkor egyelőre egy szavam sem lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|