hstefi
Vendég
|
 |
« Válasz #19440 Dátum: 2010. március 10. - 17:56:13 » |
|
Hölgyek, urak!
Nem követem nagyon e topikot, így lehet, hogy tévedek... Ezt a tippversenyt tudtommal Adammalysza találta ki. Ahelyett, hogy a versenyzőket sz*roznátok le, meg minden, lehetne értelmes síugrással kapcsolatos témáról eszmét cserélni!
Mi azt szoktuk, csak egyesek nem értenek a szép szóból. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19441 Dátum: 2010. március 10. - 18:08:34 » |
|
Na kérem, Tony Innauer egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy befejezi a munkáját az Osztrákoknál. Az utódja egy Ernst Vettori nevű úr lesz, aki eddig marketinges feladatokat látott el a csapatnál.
Sajnálom, de én ennek csak örülök, bár igazából mindegy hogy mi történik az osztrákoknál... Jah, és most olvastam, hogy Vettori már most lenyilatkozta, meg szeretné hosszabbítani Pointner szerződését. milyen meglepő...  pedig annyi okuk lenne kirúgni, csak 1 aranyat nyertek az olimpián, a világkupában is csak a 2. 3. meg a 4. hely az övék... katasztrófa 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19442 Dátum: 2010. március 10. - 18:18:46 » |
|
Na kérem, Tony Innauer egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy befejezi a munkáját az Osztrákoknál. Az utódja egy Ernst Vettori nevű úr lesz, aki eddig marketinges feladatokat látott el a csapatnál.
Ez várható volt, már tegnap lehetett tudni. Ezután mit fog csinálni Innauer? ipari méretekben hajlítgatja a síkötéseket... nem tudom  (lehet, hogy megy az oroszokhoz, ott van az a pénz...)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #19443 Dátum: 2010. március 10. - 18:23:06 » |
|
Ez várható volt, már tegnap lehetett tudni. Ezután mit fog csinálni Innauer? ipari méretekben hajlítgatja a síkötéseket... nem tudom  (lehet, hogy megy az oroszokhoz, ott van az a pénz...) És még ki is festi őket, hogy egyediek legyenek, majd jó pénzért eladja a szurkolóknak! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #19444 Dátum: 2010. március 10. - 18:36:05 » |
|
Már ugyis untam Innauer fejét  ha jól rémlik ő volt Pointner előtt a szövkap, de legalább álmodhat a kötésekről 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19445 Dátum: 2010. március 10. - 18:37:13 » |
|
Ez várható volt, már tegnap lehetett tudni. Ezután mit fog csinálni Innauer? ipari méretekben hajlítgatja a síkötéseket... nem tudom  (lehet, hogy megy az oroszokhoz, ott van az a pénz...) És még ki is festi őket, hogy egyediek legyenek, majd jó pénzért eladja a szurkolóknak!   a versenyeken meg persze körbevinné a versenyzők között aláírni  szintén jó pénzért 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19446 Dátum: 2010. március 10. - 19:07:05 » |
|
De milyenek vagytok... mindig csak a pénz 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | Do not turn your back on obstacles. Face them and defeat them. You'll feel much better =] --> Thai Prince ♥
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19447 Dátum: 2010. március 10. - 19:11:30 » |
|
De milyenek vagytok... mindig csak a pénz  mindig?  egyébként is csak Innauernek gyűjtünk... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19448 Dátum: 2010. március 10. - 19:12:26 » |
|
De milyenek vagytok... mindig csak a pénz  mindig?  egyébként is Innauernek gyűjtünk...  Szegény, biztos rászorul 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | Do not turn your back on obstacles. Face them and defeat them. You'll feel much better =] --> Thai Prince ♥
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19449 Dátum: 2010. március 10. - 19:13:12 » |
|
De milyenek vagytok... mindig csak a pénz  mindig?  egyébként is Innauernek gyűjtünk...  Szegény, biztos rászorul  nem arról volt szó, hogy munkanélküli lesz? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19450 Dátum: 2010. március 10. - 19:15:20 » |
|
nem arról volt szó, hogy munkanélküli lesz?  Az egy dolog  Attól még mindig jobban él mint mi  Vonuljon egy kicsit vissza... túl sokat láttam a képét az utóbbi években 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19451 Dátum: 2010. március 10. - 19:20:34 » |
|
nem arról volt szó, hogy munkanélküli lesz?  Az egy dolog  Attól még mindig jobban él mint mi  Vonuljon egy kicsit vissza... túl sokat láttam a képét az utóbbi években  ez kétségtelen... hát akkor vonuljon vissza, attól én még nyugodtan alszom 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19452 Dátum: 2010. március 10. - 19:21:18 » |
|
ez kétségtelen... hát akkor vonuljon vissza, attól én még nyugodtan alszom  Én is nyugodtan fogok aludni, főleg ma  A mai éjszakázás szerintem elmarad 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19453 Dátum: 2010. március 10. - 19:24:57 » |
|
ez kétségtelen... hát akkor vonuljon vissza, attól én még nyugodtan alszom  Én is nyugodtan fogok aludni, főleg ma  A mai éjszakázás szerintem elmarad  nahát mi történt, vagy mi fog?  (mondjuk ráfér az emberre az alvás ez kétségtelen  ...)
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 10. - 19:28:12 írta adammalysza »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19454 Dátum: 2010. március 10. - 19:28:56 » |
|
nahát mi történt, vagy mi fog?  Semmi semmi, csak ahhoz képest hogy tegnap este korán elmentem lefeküdni... hát nem aludtam túl sokat  Aztán egész délelőtt jártam a várost, intéztem az ügyeimet, bár szerencsémre az APEH-nél kb 5 percet voltam  Aztán délben haza, kajálni se volt időm de már tovább kellett mennem barátnőmhöz, ott szórakozni a géppel... aztán nagy nehezen haza értem 4 után, végre kajához jutottam, már-már úgy tűnt hogy csak vízen élek  Asszem ma este pihi lesz és gondolatban ünnepelek Jonnal 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|