adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19410 Dátum: 2010. március 09. - 23:23:34 » |
|
Szép álmokat Neked is! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #19411 Dátum: 2010. március 09. - 23:27:15 » |
|
Jó éjszakát!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #19412 Dátum: 2010. március 09. - 23:29:04 » |
|
Andersnek a közvetités elején amennyit látni lehetett, én az új kötést láttam. Tiszta papparazzi feeling h mindent lesünk már  Norvégok az új kötésben ugranak a sírepülő világbajnokságra akarnak így felkészülni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #19413 Dátum: 2010. március 09. - 23:30:13 » |
|
 ez legalább olyan kedves ötlet, mint a karácsonyt a vizsgaidőszakkal összekombinálni... tényleg arra vágyom szenteste, hogy tanuljak (és így nem is tettem...) Az volt a halálom, decemberi vizsga számomra nem is létezett. Jó volt elkezdeni a vizsgákat január 7.-e környékén, akkora azért az ember már kipiheni a szilveszteri bulit is. (bár volt olyan fanatikus cimborám, aki az új évben már csak az indexét ment leadni  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19414 Dátum: 2010. március 09. - 23:36:54 » |
|
 ez legalább olyan kedves ötlet, mint a karácsonyt a vizsgaidőszakkal összekombinálni... tényleg arra vágyom szenteste, hogy tanuljak (és így nem is tettem...) Az volt a halálom, decemberi vizsga számomra nem is létezett. Jó volt elkezdeni a vizsgákat január 7.-e környékén, akkora azért az ember már kipiheni a szilveszteri bulit is. (bár volt olyan fanatikus cimborám, aki az új évben már csak az indexét ment leadni  ) hát valahogy így, pedig állítólag decemberben könnyebbek a vizsgasorok, állítólag...  azt a január 4-ét meg szerintem nem nagyon felejtem el amikor közvetlenül az ünnepek után, hétfő reggel nyolckor, 0 fokban próbálkoztam az ábrázoló geometriával  (mondjuk sikerült, de mégegyszer ilyet azért...)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #19415 Dátum: 2010. március 09. - 23:39:12 » |
|
hát valahogy így, pedig állítólag decemberben könnyebbek a vizsgasorok, állítólag...  azt a január 4-ét meg szerintem nem nagyon felejtem el amikor közvetlenül az ünnepek után, hétfő reggel nyolckor, 0 fokban próbálkoztam az ábrázoló geometriával  (mondjuk sikerült, de mégegyszer ilyet azért...) Na az szép, gratula hozzá! Holnapra meg egy kalappal, azt hiszem én is lépek. Jó éjt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19416 Dátum: 2010. március 09. - 23:41:42 » |
|
hát valahogy így, pedig állítólag decemberben könnyebbek a vizsgasorok, állítólag...  azt a január 4-ét meg szerintem nem nagyon felejtem el amikor közvetlenül az ünnepek után, hétfő reggel nyolckor, 0 fokban próbálkoztam az ábrázoló geometriával  (mondjuk sikerült, de mégegyszer ilyet azért...) Na az szép, gratula hozzá! Holnapra meg egy kalappal, azt hiszem én is lépek. Jó éjt. én is jobb, ha rendesen alszom, köszi és Jó éjt!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #19417 Dátum: 2010. március 09. - 23:56:08 » |
|
Andersnek a közvetités elején amennyit látni lehetett, én az új kötést láttam. Tiszta papparazzi feeling h mindent lesünk már  Norvégok az új kötésben ugranak a sírepülő világbajnokságra akarnak így felkészülni. tudom mégse ugrott mindannyiuk az újjal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #19418 Dátum: 2010. március 09. - 23:57:27 » |
|
Sanyinak meg sok sikert  jóéjt!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19419 Dátum: 2010. március 10. - 00:27:36 » |
|
Hát el se hiszem, hogy Jon 24 lett  Fura, hogy még mindig ilyen "fiatal"  Na, megyek vissza aludni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19420 Dátum: 2010. március 10. - 09:41:26 » |
|
Akkor isten éltesse Jont!  Egyébként derűs szép reggelt mindenkinek, a zh-n túl vagyok  (és köszönöm a bíztatást)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Žaneta
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #19421 Dátum: 2010. március 10. - 09:42:58 » |
|
Akkor isten éltesse Jont!  Egyébként derűs szép reggelt mindenkinek, a zh-n túl vagyok  (és köszönöm a bíztatást) Gratulálok! (Mindkettőtöknek!)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #19422 Dátum: 2010. március 10. - 09:57:22 » |
|
Akkor isten éltesse Jont!  Egyébként derűs szép reggelt mindenkinek, a zh-n túl vagyok  (és köszönöm a bíztatást) Boldog szülinapot neki! És hogy érzed, hogy sikerült?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19423 Dátum: 2010. március 10. - 10:04:31 » |
|
merek bizakodni  ... a minimum azért szerintem meglesz, onnan meg hát, fene tudja, ez a rajzolgatás nehezen számítható valami...  de a kettes meg az ötös között, hát igazából úgy sincs nagy különbség, legfeljebb az ösztöndíjon látszik  (ezt teszi az emberrel a felsőoktatás, már a kettes is szuper néha, bár én mindig úgy kezdem, hogy ez most ötös lesz...  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #19424 Dátum: 2010. március 10. - 10:25:44 » |
|
Hát igen, a kettes az elérendő cél mindig, a többi az már csak a sütipénzt dobja meg.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|