Eurosport Fórum
2012. február 06. - 12:13:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 1293 1294 [1295] 1296 1297 ... 3041
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Síugrás  (Megtekintve 592222 alkalommal)
adammalysza
Vendég

« Válasz #19410 Dátum: 2010. március 09. - 23:23:34 »

Szép álmokat Neked is! Kacsint
Naplózva
sczipo
phpBB Amatőr
**

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #19411 Dátum: 2010. március 09. - 23:27:15 »

Jó éjszakát!
Naplózva

Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
venimo
Vendég
« Válasz #19412 Dátum: 2010. március 09. - 23:29:04 »

Andersnek a közvetités elején amennyit látni lehetett, én az új kötést láttam.
Tiszta papparazzi feeling h mindent lesünk már Vigyorog

Norvégok az új kötésben ugranak a sírepülő világbajnokságra akarnak így felkészülni.
Naplózva
sczipo
phpBB Amatőr
**

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #19413 Dátum: 2010. március 09. - 23:30:13 »

Vigyorog ez legalább olyan kedves ötlet, mint a karácsonyt a vizsgaidőszakkal összekombinálni... tényleg arra vágyom szenteste, hogy tanuljak (és így nem is tettem...)
Az volt a halálom, decemberi vizsga számomra nem is létezett. Jó volt elkezdeni a vizsgákat január 7.-e környékén, akkora azért az ember már kipiheni a szilveszteri bulit is. (bár volt olyan fanatikus cimborám, aki az új évben már csak az indexét ment leadni Vigyorog)
Naplózva

adammalysza
Vendég

« Válasz #19414 Dátum: 2010. március 09. - 23:36:54 »

Vigyorog ez legalább olyan kedves ötlet, mint a karácsonyt a vizsgaidőszakkal összekombinálni... tényleg arra vágyom szenteste, hogy tanuljak (és így nem is tettem...)
Az volt a halálom, decemberi vizsga számomra nem is létezett. Jó volt elkezdeni a vizsgákat január 7.-e környékén, akkora azért az ember már kipiheni a szilveszteri bulit is. (bár volt olyan fanatikus cimborám, aki az új évben már csak az indexét ment leadni Vigyorog)
hát valahogy így, pedig állítólag decemberben könnyebbek a vizsgasorok, állítólag... Vigyorog azt a január 4-ét meg szerintem nem nagyon felejtem el amikor közvetlenül az ünnepek után, hétfő reggel nyolckor, 0 fokban próbálkoztam az ábrázoló geometriával Vigyorog (mondjuk sikerült, de mégegyszer ilyet azért...)
Naplózva
sczipo
phpBB Amatőr
**

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #19415 Dátum: 2010. március 09. - 23:39:12 »

hát valahogy így, pedig állítólag decemberben könnyebbek a vizsgasorok, állítólag... Vigyorog azt a január 4-ét meg szerintem nem nagyon felejtem el amikor közvetlenül az ünnepek után, hétfő reggel nyolckor, 0 fokban próbálkoztam az ábrázoló geometriával Vigyorog (mondjuk sikerült, de mégegyszer ilyet azért...)
Na az szép, gratula hozzá!
Holnapra meg egy kalappal, azt hiszem én is lépek.
Jó éjt.
Naplózva

adammalysza
Vendég

« Válasz #19416 Dátum: 2010. március 09. - 23:41:42 »

Na az szép, gratula hozzá!
Holnapra meg egy kalappal, azt hiszem én is lépek.
Jó éjt.
én is jobb, ha rendesen alszom, köszi és Jó éjt!
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #19417 Dátum: 2010. március 09. - 23:56:08 »

Andersnek a közvetités elején amennyit látni lehetett, én az új kötést láttam.
Tiszta papparazzi feeling h mindent lesünk már Vigyorog

Norvégok az új kötésben ugranak a sírepülő világbajnokságra akarnak így felkészülni.
tudom mégse ugrott mindannyiuk az újjal.
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #19418 Dátum: 2010. március 09. - 23:57:27 »

Sanyinak meg sok sikert Kacsint
jóéjt!
Naplózva
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19419 Dátum: 2010. március 10. - 00:27:36 »

Hát el se hiszem, hogy Jon 24 lett Vigyorog Fura, hogy még mindig ilyen "fiatal" Bibííí
Na, megyek vissza aludni Vigyorog
Naplózva

No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
adammalysza
Vendég

« Válasz #19420 Dátum: 2010. március 10. - 09:41:26 »

Akkor isten éltesse Jont! Kacsint

Egyébként derűs szép reggelt mindenkinek, a zh-n túl vagyok Vigyorog (és köszönöm a bíztatást)
Naplózva
Žaneta
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése
« Válasz #19421 Dátum: 2010. március 10. - 09:42:58 »

Egyébként derűs szép reggelt mindenkinek, a zh-n túl vagyok Vigyorog (és köszönöm a bíztatást)

Gratulálok! (Mindkettőtöknek!)
Naplózva
sczipo
phpBB Amatőr
**

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #19422 Dátum: 2010. március 10. - 09:57:22 »

Boldog szülinapot neki!
És hogy érzed, hogy sikerült?
Naplózva

adammalysza
Vendég

« Válasz #19423 Dátum: 2010. március 10. - 10:04:31 »

merek bizakodni Kacsint... a minimum azért szerintem meglesz, onnan meg hát, fene tudja, ez a rajzolgatás nehezen számítható valami... Vigyorog de a kettes meg az ötös között, hát igazából úgy sincs nagy különbség, legfeljebb az ösztöndíjon látszik Vigyorog (ezt teszi az emberrel a felsőoktatás, már a kettes is szuper néha, bár én mindig úgy kezdem, hogy ez most ötös lesz... Vigyorog)
Naplózva
sczipo
phpBB Amatőr
**

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #19424 Dátum: 2010. március 10. - 10:25:44 »

Hát igen, a kettes az elérendő cél mindig, a többi az már csak a sütipénzt dobja meg.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 1293 1294 [1295] 1296 1297 ... 3041
  Nyomtatás  

Ugrás: