Eurosport Fórum
2012. február 06. - 12:06:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 1292 1293 [1294] 1295 1296 ... 3041
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Síugrás  (Megtekintve 592207 alkalommal)
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19395 Dátum: 2010. március 09. - 23:07:13 »

jó éjszakát mindnekinek! Puszi
 Kacsint
Szép álmokat Kacsint
Lassan nekem is mennem kéne... húú de nem várom a holnapot (bár várom is), jó hosszú lesz.
Naplózva

No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
adammalysza
Vendég

« Válasz #19396 Dátum: 2010. március 09. - 23:07:39 »

De akkor üdvözlöm az új kötést Kacsint Ha a többi norvégon is segít, akkor élvezni fogom a következő csapatversenyt Bibííí
amit élőben, pár méterre a sánctól nehéz lesz unott arccal végignézni... Kacsint Vigyorog
Ha rossz a verseny és úgy alakulnak a dolgok, akkor lehet, én már bemutattam tavaly Bibííí És még az se segített, hogy az orrom előtt csoportosultak a norvégok Vigyorog
ez esetben pláne nem értem... Vigyorog
Naplózva
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19397 Dátum: 2010. március 09. - 23:07:48 »

egyébként Ammannak nem mondta senki, hogy a változatosság gyönyörködtet? esetleg több nap, mint kolbász? mostmár átadhatná a dobogó tetejét másnak... Bibííí
Majd valamelyik norvég helyszínen Kacsint Aztán meg a sírepülő vb-n Vigyorog
Naplózva

No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19398 Dátum: 2010. március 09. - 23:08:56 »

ez esetben pláne nem értem... Vigyorog
Húú, a tavalyit szeretném elfelejteni, az valami iszonyatosra sikeredett (sajnos mindenkinek). Na mindegy, talán idén jó lesz, bár barátnőmet már marhára nem érdekli a síugrás, így nem tudom mit fogunk együtt alkotni, de talán megjön a kedve.
Naplózva

adammalysza
Vendég

« Válasz #19399 Dátum: 2010. március 09. - 23:09:28 »

egyébként Ammannak nem mondta senki, hogy a változatosság gyönyörködtet? esetleg több nap, mint kolbász? mostmár átadhatná a dobogó tetejét másnak... Bibííí
Majd valamelyik norvég helyszínen Kacsint Aztán meg a sírepülő vb-n Vigyorog
én is úgy gondoltam Kacsint
Naplózva
adammalysza
Vendég

« Válasz #19400 Dátum: 2010. március 09. - 23:10:39 »

jó éjszakát mindnekinek! Puszi
 Kacsint
Szép álmokat Kacsint
Lassan nekem is mennem kéne... húú de nem várom a holnapot (bár várom is), jó hosszú lesz.
nekem sem lesz egyszerű menet holnap... mindjárt zh-val kezdeni, uhh... Határozatlan
Naplózva
sczipo
phpBB Amatőr
**

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #19401 Dátum: 2010. március 09. - 23:12:24 »

nekem sem lesz egyszerű menet holnap... mindjárt zh-val kezdeni, uhh... Határozatlan

Máris ZH hét van a Műszakin? Nemrég lett vége a vizsgaidőszaknak. Nem nagyon hagynak titeket tanulni.
Naplózva

Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19402 Dátum: 2010. március 09. - 23:12:33 »

Legalább hamar túl leszel rajta Kacsint És milyen szépséges tárgyból lesz?
Naplózva

adammalysza
Vendég

« Válasz #19403 Dátum: 2010. március 09. - 23:13:49 »

Máris ZH hét van a Műszakin? Nemrég lett vége a vizsgaidőszaknak. Nem nagyon hagynak titeket tanulni.
nálunk nincs is olyan, hogy zh hét, zh mindig van... Bibííí
Naplózva
sczipo
phpBB Amatőr
**

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #19404 Dátum: 2010. március 09. - 23:14:52 »

Jó is az, legalább nem puhul el az ember Kacsint Vigyorog
Naplózva

adammalysza
Vendég

« Válasz #19405 Dátum: 2010. március 09. - 23:15:23 »

Legalább hamar túl leszel rajta Kacsint És milyen szépséges tárgyból lesz?
gépszerkesztés alapjai, csodálatos egy tantárgy... (fejes csapszeg meg a szabványírás arra készült...) és még a rajztáblát is ciplehetem (ha rossz kedvem lesz, majd rosszul jár a többi ember a villamoson Vigyorog)
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 09. - 23:18:21 írta adammalysza » Naplózva
adammalysza
Vendég

« Válasz #19406 Dátum: 2010. március 09. - 23:16:29 »

ó hát nagyon jó Vigyorog, sőt olyan "felesleges hülyeség" sincs, mint pl. a tavaszi szünet...
Naplózva
sczipo
phpBB Amatőr
**

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #19407 Dátum: 2010. március 09. - 23:18:43 »

ó hát nagyon jó Vigyorog, sőt olyan "felesleges hülyeség" sincs, mint pl. a tavaszi szünet...
hát távon van Bibííí azt hívják a nappalisok ZH-hétnek Vigyorog
Naplózva

adammalysza
Vendég

« Válasz #19408 Dátum: 2010. március 09. - 23:20:58 »

hát távon van Bibííí azt hívják a nappalisok ZH-hétnek Vigyorog
Vigyorog ez legalább olyan kedves ötlet, mint a karácsonyt a vizsgaidőszakkal összekombinálni... tényleg arra vágyom szenteste, hogy tanuljak (és így nem is tettem...)
Naplózva
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19409 Dátum: 2010. március 09. - 23:22:21 »

További jó beszélgetést a felsőoktatás gyönyörűségeiről Vigyorog
Én mentem aludni, majd holnap jelentkezem. Szép álmokat mindenkinek Kacsint
Naplózva

Oldalak: 1 ... 1292 1293 [1294] 1295 1296 ... 3041
  Nyomtatás  

Ugrás: