|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19395 Dátum: 2010. március 09. - 23:07:13 » |
|
jó éjszakát mindnekinek!  Szép álmokat  Lassan nekem is mennem kéne... húú de nem várom a holnapot (bár várom is), jó hosszú lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19396 Dátum: 2010. március 09. - 23:07:39 » |
|
De akkor üdvözlöm az új kötést  Ha a többi norvégon is segít, akkor élvezni fogom a következő csapatversenyt  amit élőben, pár méterre a sánctól nehéz lesz unott arccal végignézni...  Ha rossz a verseny és úgy alakulnak a dolgok, akkor lehet, én már bemutattam tavaly  És még az se segített, hogy az orrom előtt csoportosultak a norvégok  ez esetben pláne nem értem... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19397 Dátum: 2010. március 09. - 23:07:48 » |
|
egyébként Ammannak nem mondta senki, hogy a változatosság gyönyörködtet? esetleg több nap, mint kolbász? mostmár átadhatná a dobogó tetejét másnak...  Majd valamelyik norvég helyszínen  Aztán meg a sírepülő vb-n 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19398 Dátum: 2010. március 09. - 23:08:56 » |
|
ez esetben pláne nem értem...  Húú, a tavalyit szeretném elfelejteni, az valami iszonyatosra sikeredett (sajnos mindenkinek). Na mindegy, talán idén jó lesz, bár barátnőmet már marhára nem érdekli a síugrás, így nem tudom mit fogunk együtt alkotni, de talán megjön a kedve.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19399 Dátum: 2010. március 09. - 23:09:28 » |
|
egyébként Ammannak nem mondta senki, hogy a változatosság gyönyörködtet? esetleg több nap, mint kolbász? mostmár átadhatná a dobogó tetejét másnak...  Majd valamelyik norvég helyszínen  Aztán meg a sírepülő vb-n  én is úgy gondoltam 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19400 Dátum: 2010. március 09. - 23:10:39 » |
|
jó éjszakát mindnekinek!  Szép álmokat  Lassan nekem is mennem kéne... húú de nem várom a holnapot (bár várom is), jó hosszú lesz. nekem sem lesz egyszerű menet holnap... mindjárt zh-val kezdeni, uhh... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #19401 Dátum: 2010. március 09. - 23:12:24 » |
|
nekem sem lesz egyszerű menet holnap... mindjárt zh-val kezdeni, uhh...  Máris ZH hét van a Műszakin? Nemrég lett vége a vizsgaidőszaknak. Nem nagyon hagynak titeket tanulni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19402 Dátum: 2010. március 09. - 23:12:33 » |
|
nekem sem lesz egyszerű menet holnap... mindjárt zh-val kezdeni, uhh...  Legalább hamar túl leszel rajta  És milyen szépséges tárgyból lesz?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19403 Dátum: 2010. március 09. - 23:13:49 » |
|
nekem sem lesz egyszerű menet holnap... mindjárt zh-val kezdeni, uhh...  Máris ZH hét van a Műszakin? Nemrég lett vége a vizsgaidőszaknak. Nem nagyon hagynak titeket tanulni. nálunk nincs is olyan, hogy zh hét, zh mindig van... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #19404 Dátum: 2010. március 09. - 23:14:52 » |
|
nálunk nincs is olyan, hogy zh hét, zh mindig van...  Jó is az, legalább nem puhul el az ember 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19405 Dátum: 2010. március 09. - 23:15:23 » |
|
nekem sem lesz egyszerű menet holnap... mindjárt zh-val kezdeni, uhh...  Legalább hamar túl leszel rajta  És milyen szépséges tárgyból lesz? gépszerkesztés alapjai, csodálatos egy tantárgy... (fejes csapszeg meg a szabványírás arra készült...) és még a rajztáblát is ciplehetem (ha rossz kedvem lesz, majd rosszul jár a többi ember a villamoson  )
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 09. - 23:18:21 írta adammalysza »
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19406 Dátum: 2010. március 09. - 23:16:29 » |
|
nálunk nincs is olyan, hogy zh hét, zh mindig van...  Jó is az, legalább nem puhul el az ember  ó hát nagyon jó  , sőt olyan "felesleges hülyeség" sincs, mint pl. a tavaszi szünet...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #19407 Dátum: 2010. március 09. - 23:18:43 » |
|
nálunk nincs is olyan, hogy zh hét, zh mindig van...  Jó is az, legalább nem puhul el az ember  ó hát nagyon jó  , sőt olyan "felesleges hülyeség" sincs, mint pl. a tavaszi szünet... hát távon van  azt hívják a nappalisok ZH-hétnek 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19408 Dátum: 2010. március 09. - 23:20:58 » |
|
nálunk nincs is olyan, hogy zh hét, zh mindig van...  Jó is az, legalább nem puhul el az ember  ó hát nagyon jó  , sőt olyan "felesleges hülyeség" sincs, mint pl. a tavaszi szünet... hát távon van  azt hívják a nappalisok ZH-hétnek   ez legalább olyan kedves ötlet, mint a karácsonyt a vizsgaidőszakkal összekombinálni... tényleg arra vágyom szenteste, hogy tanuljak (és így nem is tettem...)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19409 Dátum: 2010. március 09. - 23:22:21 » |
|
További jó beszélgetést a felsőoktatás gyönyörűségeiről  Én mentem aludni, majd holnap jelentkezem. Szép álmokat mindenkinek 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|