Žaneta
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #45630 Dátum: 2012. február 07. - 21:35:16 » |
|
Azthiszem mindent elmond ez a 20.-ik hely Evensen idei szezonjáról.  De mi van vele? Tán szerelmes? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe44
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #45631 Dátum: 2012. február 07. - 21:37:09 » |
|
Azthiszem mindent elmond ez a 20.-ik hely Evensen idei szezonjáról.  De mi van vele? Tán szerelmes?  Nem zárható ki.  Talán Anette Sagen a kiválaszott? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neil Robertson fan
phpBB Kezdő

Sportrajongó
|
 |
« Válasz #45632 Dátum: 2012. február 07. - 21:46:35 » |
|
Azthiszem mindent elmond ez a 20.-ik hely Evensen idei szezonjáról.  De mi van vele? Tán szerelmes?  Nem zárható ki.  Talán Anette Sagen a kiválaszott?  Heja! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #45633 Dátum: 2012. február 07. - 22:19:32 » |
|
Részletes eredmény továbbra sincs, viszont itt van az ezüstérmes és a bronzérmes. (Azért BER formája is alakulgat így a sírepülő VB-hez közeledve.  )
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 07. - 22:24:16 írta adammalysza »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gugu02
|
 |
« Válasz #45634 Dátum: 2012. február 07. - 22:22:42 » |
|
Részletes eredmény továbbra sincs, viszont itt van az ezüstérmes és a bronzésmes. (Azért BER formája is alakulgat így a sírepülő VB-hez közeledve.  ) Bardal, Romören, Jacobsen alakulnak Vikersundra. Evensen jó kérdés, azért Kulmban a szezonjához képest egész jó volt, Vikersundban meg nagyon tud repülni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #45635 Dátum: 2012. február 07. - 23:44:06 » |
|
Azthiszem mindent elmond ez a 20.-ik hely Evensen idei szezonjáról.  De mi van vele? Tán szerelmes?  Nem zárható ki.  Talán Anette Sagen a kiválaszott?  Annak az asszony nagyon nem örülne 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | Do not turn your back on obstacles. Face them and defeat them. You'll feel much better =] --> Thai Prince ♥
|
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #45637 Dátum: 2012. február 08. - 08:45:18 » |
|
Szeretem az olyan versenyeket, ahol nem tudok belekötni a sorrendbe, mert bárhogy is végeznek, mindenkit imádok, így nekem a teljes lista úgy ahogy van, tökéletes 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | Do not turn your back on obstacles. Face them and defeat them. You'll feel much better =] --> Thai Prince ♥
|
|
|
mislo
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #45638 Dátum: 2012. február 08. - 10:24:46 » |
|
Kicsit megkésve írok, de én is örülök, hogy végre Vásárhelyi Tamás közvetített. Köszönjük a szuper kommentálást!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #45639 Dátum: 2012. február 08. - 12:45:31 » |
|
Tippelési segédlet a hétvégére: 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Emese
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #45640 Dátum: 2012. február 08. - 15:37:29 » |
|
Szeretem az olyan versenyeket, ahol nem tudok belekötni a sorrendbe, mert bárhogy is végeznek, mindenkit imádok, így nekem a teljes lista úgy ahogy van, tökéletes  De Rune Velta miért nincs rajta? Talán ne indult?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gregorina
|
 |
« Válasz #45641 Dátum: 2012. február 08. - 17:56:59 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #45642 Dátum: 2012. február 08. - 18:39:21 » |
|
Szeretem az olyan versenyeket, ahol nem tudok belekötni a sorrendbe, mert bárhogy is végeznek, mindenkit imádok, így nekem a teljes lista úgy ahogy van, tökéletes  De Rune Velta miért nincs rajta? Talán ne indult? Őszintén szólva nekem fel se tűnt a hiánya  Látszik, hogy ő nem a szívem csücske, bár ennek az okát nem tudom  Adammalysza erre is biztos tudja a választ 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
adammalysza
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #45644 Dátum: 2012. február 08. - 20:38:54 » |
|
Szeretem az olyan versenyeket, ahol nem tudok belekötni a sorrendbe, mert bárhogy is végeznek, mindenkit imádok, így nekem a teljes lista úgy ahogy van, tökéletes  De Rune Velta miért nincs rajta? Talán ne indult? Őszintén szólva nekem fel se tűnt a hiánya  Látszik, hogy ő nem a szívem csücske, bár ennek az okát nem tudom  Adammalysza erre is biztos tudja a választ  Pedig fogalmam sincs, mit csinált Rune barátunk versenyzés helyett.  (Egy biztos, nem azért nem indult, mert kiesett a kvaliban)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|