Telma
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #33810 Dátum: 2010. szeptember 05. - 22:52:16 » |
|
Mindenki válasszon ki egyetlen síugrós videót, ami az abszolút kedvence, és linkelje be nekem! KÖSZI!!!
Bocsi, hogy ilyen fantáziátlan vagyok, de én ezzel szerettem bele a síugrásba: http://www.youtube.com/watch?v=bHBN7Cds07I
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Can't hold me back now I spread my wings and fly A oneway trip to the sky"
|
|
|
Žaneta
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #33811 Dátum: 2010. szeptember 06. - 00:08:24 » |
|
Mindenki válasszon ki egyetlen síugrós videót, ami az abszolút kedvence, és linkelje be nekem! KÖSZI!!!
Bocsi, hogy ilyen fantáziátlan vagyok, de én ezzel szerettem bele a síugrásba: http://www.youtube.com/watch?v=bHBN7Cds07I  ezt úgysem lehet megunni!  Egyébként tényleg ezen a versenyen szerettél bele?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #33812 Dátum: 2010. szeptember 06. - 00:21:53 » |
|
Ha egyetlenegy videó, akkor nekem ez  Bár erről a hétvégéről szinte minden ugrását linkelhetném... örök emlék marad http://www.youtube.com/watch?v=DofOzpGyHT4
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #33813 Dátum: 2010. szeptember 06. - 00:24:22 » |
|
Azért ezek a fejek  És látom Tomikának az egyedül öltözés még nem megy tökéletesen... a nadrág begombolása egyenlőre nehéz feladatnak tűnik http://vikersund.no/bilder/bildesystem/11595.jpgÉs persze a lányok is http://vikersund.no/bilder/bildesystem/11589.jpg
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 06. - 00:25:59 írta ¤ Kemi ¤ »
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
|
|
|
Žaneta
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #33814 Dátum: 2010. szeptember 06. - 00:42:22 » |
|
 Köszi! Ezt a helyszínen láttad?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #33815 Dátum: 2010. szeptember 06. - 12:07:00 » |
|
 Köszi! Ezt a helyszínen láttad? Nem, ezt sajna még nem, de... az egész hétvége itt a fejemben, nehéz lenne elfelejteni  Ez volt az a pillanat, amikor megfogadtam magamnak, bármi történjen, nekem egyszer ezen a sáncon élőben látnom kell Mattit ugrani! 4 évvel később ez meg is történt 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 06. - 12:09:54 írta ¤ Kemi ¤ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Telma
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #33816 Dátum: 2010. szeptember 06. - 14:17:16 » |
|
Bocsi, hogy ilyen fantáziátlan vagyok, de én ezzel szerettem bele a síugrásba: http://www.youtube.com/watch?v=bHBN7Cds07I  ezt úgysem lehet megunni!  Egyébként tényleg ezen a versenyen szerettél bele? Tényleg. Ekkora mákos vagyok. Azt sem tudtam eszik-e vagy isszák a síugrást, csak nyomkodtam össze-vissza a csatornákat, aztán valahogy ottragadtam a Eurosporton. És ez lett belőle... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Can't hold me back now I spread my wings and fly A oneway trip to the sky"
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #33817 Dátum: 2010. szeptember 06. - 14:33:06 » |
|
Bocsi, hogy ilyen fantáziátlan vagyok, de én ezzel szerettem bele a síugrásba: http://www.youtube.com/watch?v=bHBN7Cds07I  ezt úgysem lehet megunni!  Egyébként tényleg ezen a versenyen szerettél bele? Tényleg. Ekkora mákos vagyok. Azt sem tudtam eszik-e vagy isszák a síugrást, csak nyomkodtam össze-vissza a csatornákat, aztán valahogy ottragadtam a Eurosporton. És ez lett belőle...  Na, ez ám a fejedelmi kezdés 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #33818 Dátum: 2010. szeptember 06. - 14:37:29 » |
|
Első ugrók a Midtstubakkenen  (remélem itt egy próbaugró sem előzi be az első ugrót  ) 1. Maren Lundby 2. Daniel Tande 3. Gyda Enger 4. Johan Forfang 5. Audun Hokolt - északi összetettes 6. Truls Johansen - északi összetettes 7. Atle Pedersen Rønsen 8. Kim Rene Elverum Sorsell 9. Rune Velta 10. Silje Sprakenhaug 11. Line Jahr 12. Annette Sagen 13. Gudmund Storlien - északi összetettes 14. Mikko Kokslien - északi összetettes 15. Ole Christian Wendel - északi összetettes 16. Håvard Klemetsen - északi összetettes 17. Jan Schmid - északi összetettes 18. Anders Bardal 19. Johan Remen Evensen 20. Anders Jacobsen 21. Bjørn Einar Romøren 22. Tom Hilde
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 06. - 14:42:09 írta ¤ Kemi ¤ »
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #33819 Dátum: 2010. szeptember 06. - 14:51:41 » |
|
Hű de régen volt ez  Csak azt nem értem, hogy ez a lengyeleknek miért nem elég hivatalos világcsúcs 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #33820 Dátum: 2010. szeptember 06. - 14:56:27 » |
|
Első ugrók a Midtstubakkenen  (remélem itt egy próbaugró sem előzi be az első ugrót  ) hát BER-t valószínűleg a közelébe nem engedik a megnyitó előtt.  De egyébként meg miért ne előzhetné, szerintem az is teljesen normális volt, hogy tesztelni szerettek volna egyet a hivatalos megnyitó előtt. És nekem valahogy az a gyanaúm, hogy mivel most nem a Holmenkollenről van szó, ezt minden gond nélkül meg is tehetnék.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #33821 Dátum: 2010. szeptember 06. - 15:08:28 » |
|
Első ugrók a Midtstubakkenen  (remélem itt egy próbaugró sem előzi be az első ugrót  ) hát BER-t valószínűleg a közelébe nem engedik a megnyitó előtt.  De egyébként meg miért ne előzhetné, szerintem az is teljesen normális volt, hogy tesztelni szerettek volna egyet a hivatalos megnyitó előtt. És nekem valahogy az a gyanaúm, hogy mivel most nem a Holmenkollenről van szó, ezt minden gond nélkül meg is tehetnék. Jah hát nekem is rendben volt és nem értettem a hisztit, csak mondom mielőtt még itt a média megint alkot...  De igazán lehetne 25fős ez a mezőny  Én betennék még pár tősgyökeres osloi gyereket 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DorinaAmmann
Vendég
|
 |
« Válasz #33822 Dátum: 2010. szeptember 06. - 18:08:04 » |
|
Sziasztok... Nem tudok mit írni, időm nincs visszaolvasni szóval csak úgy írok 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Žaneta
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #33823 Dátum: 2010. szeptember 06. - 18:35:46 » |
|
Sziasztok... Nem tudok mit írni, időm nincs visszaolvasni szóval csak úgy írok  Ha még itt vagy Dorcsí, kérlek linkeld be azt az ugrást, mely a legkedvesebb számodra - persze amint lesz időd. Köszönöm! (Bármelyik év, bármelyik versenyéről)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hstefi
Vendég
|
 |
« Válasz #33824 Dátum: 2010. szeptember 06. - 19:38:57 » |
|
Hajjaj... ez nehéz lesz  Nem tudom, melyik videót válasszam 3 közül...  Majd mindjárt kitalálom 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|