Eurosport Fórum
2012. február 06. - 11:38:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 1294 1295 [1296] 1297 1298 ... 3041
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Síugrás  (Megtekintve 592169 alkalommal)
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19425 Dátum: 2010. március 10. - 12:30:42 »

Jaj, én meg álltam a buszmegállóban a szakadó hóesésben és nekiálltam énekelni:
"Jaj úgy élvezem én a havat, mert az annyira szép és jó, annyi vicceset látok, hallok és síugrás is nézhető!" Vigyorog Irodalmat világ életemben utáltam, így most is elkerülőm a rímeket Vigyorog
Naplózva

No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19426 Dátum: 2010. március 10. - 12:31:38 »

merek bizakodni Kacsint... a minimum azért szerintem meglesz, onnan meg hát, fene tudja, ez a rajzolgatás nehezen számítható valami... Vigyorog de a kettes meg az ötös között, hát igazából úgy sincs nagy különbség, legfeljebb az ösztöndíjon látszik Vigyorog (ezt teszi az emberrel a felsőoktatás, már a kettes is szuper néha, bár én mindig úgy kezdem, hogy ez most ötös lesz... Vigyorog)
Úgyis mindig a kettest nehéz elérni Vigyorog Ha az megvan, akkor néha az ember nagyon meg tud lepődni a jegyén Vigyorog
Naplózva

No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
Lindike
Vendég

« Válasz #19427 Dátum: 2010. március 10. - 12:41:28 »

merek bizakodni Kacsint... a minimum azért szerintem meglesz, onnan meg hát, fene tudja, ez a rajzolgatás nehezen számítható valami... Vigyorog de a kettes meg az ötös között, hát igazából úgy sincs nagy különbség, legfeljebb az ösztöndíjon látszik Vigyorog (ezt teszi az emberrel a felsőoktatás, már a kettes is szuper néha, bár én mindig úgy kezdem, hogy ez most ötös lesz... Vigyorog)
Úgyis mindig a kettest nehéz elérni Vigyorog Ha az megvan, akkor néha az ember nagyon meg tud lepődni a jegyén Vigyorog

Számvitel tanárnőm szokta mondani: "gyúrjunk az ötösre és örüljünk a kettesnek". Vigyorog
Naplózva
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19428 Dátum: 2010. március 10. - 12:53:30 »

Számvitel tanárnőm szokta mondani: "gyúrjunk az ötösre és örüljünk a kettesnek". Vigyorog
Úgy tűnik ez volt az első, amit a tanárképzőben megtanítottak a leendő oktatóknak Vigyorog
Naplózva

DorinaAmmann
Vendég

« Válasz #19429 Dátum: 2010. március 10. - 14:07:59 »

Sziasztok!

Jézusom, mik nem folynak itt amíg nem vagyok Vigyorog Végre normális billentyűzet van Bibííí
Megint nincs kedvem oldalakat visszaolvasgatni. Szóval este még leszek, addig is sziasztok Mosolyog
Naplózva
rafanadal
phpBB Klasszis

Nadal 10 GS: 6 RG, 2 Wimbledon, 1 AO, 1 US Open

kemenes_endre
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #19430 Dátum: 2010. március 10. - 16:03:01 »

Jól látom, hogy az olimpia óta még 200 oldalt irtatok? Vigyorog
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
hstefi
Vendég

« Válasz #19431 Dátum: 2010. március 10. - 17:14:06 »

Üdvözlöm (2. számú) családomat!! Mosolyog
Látom, jót beszélgettetek. Grat a tippverseny nyerteseinek! Mosolyog
Naplózva
hstefi
Vendég

« Válasz #19432 Dátum: 2010. március 10. - 17:14:45 »

Ja és Boldog Szülinapot Jon!!
Naplózva
Lindike
Vendég

« Válasz #19433 Dátum: 2010. március 10. - 17:30:35 »

Na kérem, Tony Innauer egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy befejezi a munkáját az Osztrákoknál.
Az utódja egy Ernst Vettori nevű úr lesz, aki eddig marketinges feladatokat látott el a csapatnál.
Naplózva
Lindike
Vendég

« Válasz #19434 Dátum: 2010. március 10. - 17:35:59 »

És már meg indultak a találgatások, mi szerint, talán a Németeknél folytatja a munkát Innauer...
Naplózva
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19435 Dátum: 2010. március 10. - 17:36:39 »

Na kérem, Tony Innauer egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy befejezi a munkáját az Osztrákoknál.
Az utódja egy Ernst Vettori nevű úr lesz, aki eddig marketinges feladatokat látott el a csapatnál.
Sajnálom, de én ennek csak örülök, bár igazából mindegy hogy mi történik az osztrákoknál...
Naplózva

hstefi
Vendég

« Válasz #19436 Dátum: 2010. március 10. - 17:37:18 »

Ez várható volt, már tegnap lehetett tudni. Ezután mit fog csinálni Innauer?
Naplózva
Lindike
Vendég

« Válasz #19437 Dátum: 2010. március 10. - 17:37:43 »

Sajnálom, de én ennek csak örülök, bár igazából mindegy hogy mi történik az osztrákoknál...

Jah, és most olvastam, hogy Vettori már most lenyilatkozta, meg szeretné hosszabbítani Pointner szerződését.
Naplózva
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19438 Dátum: 2010. március 10. - 17:39:14 »

Ernst beprotezsálhatná a kisfiát Bibííí Nilsnek örülnék Vigyorog Mármint a kombisok közé gondoltam... ha már ilyen közel lesz a tűzhöz Vigyorog De csinálhat belőle egyszerű síugrót is Bibííí
Naplózva

Lindike
Vendég

« Válasz #19439 Dátum: 2010. március 10. - 17:39:36 »

Ez várható volt, már tegnap lehetett tudni. Ezután mit fog csinálni Innauer?

Mint írtam, elindultak a találgatások. A németek azt nyilatkozták, nagyon jó szakember Innauer, ezt mindenki tudja, viszont nekik megszabott keret áll rendelkezésükre, ami a fizetéseket illeti...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 1294 1295 [1296] 1297 1298 ... 3041
  Nyomtatás  

Ugrás: