|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19425 Dátum: 2010. március 10. - 12:30:42 » |
|
Jaj, én meg álltam a buszmegállóban a szakadó hóesésben és nekiálltam énekelni: "Jaj úgy élvezem én a havat, mert az annyira szép és jó, annyi vicceset látok, hallok és síugrás is nézhető!"  Irodalmat világ életemben utáltam, így most is elkerülőm a rímeket 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19426 Dátum: 2010. március 10. - 12:31:38 » |
|
merek bizakodni  ... a minimum azért szerintem meglesz, onnan meg hát, fene tudja, ez a rajzolgatás nehezen számítható valami...  de a kettes meg az ötös között, hát igazából úgy sincs nagy különbség, legfeljebb az ösztöndíjon látszik  (ezt teszi az emberrel a felsőoktatás, már a kettes is szuper néha, bár én mindig úgy kezdem, hogy ez most ötös lesz...  ) Úgyis mindig a kettest nehéz elérni  Ha az megvan, akkor néha az ember nagyon meg tud lepődni a jegyén 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #19427 Dátum: 2010. március 10. - 12:41:28 » |
|
merek bizakodni  ... a minimum azért szerintem meglesz, onnan meg hát, fene tudja, ez a rajzolgatás nehezen számítható valami...  de a kettes meg az ötös között, hát igazából úgy sincs nagy különbség, legfeljebb az ösztöndíjon látszik  (ezt teszi az emberrel a felsőoktatás, már a kettes is szuper néha, bár én mindig úgy kezdem, hogy ez most ötös lesz...  ) Úgyis mindig a kettest nehéz elérni  Ha az megvan, akkor néha az ember nagyon meg tud lepődni a jegyén  Számvitel tanárnőm szokta mondani: "gyúrjunk az ötösre és örüljünk a kettesnek". 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19428 Dátum: 2010. március 10. - 12:53:30 » |
|
Számvitel tanárnőm szokta mondani: "gyúrjunk az ötösre és örüljünk a kettesnek".  Úgy tűnik ez volt az első, amit a tanárképzőben megtanítottak a leendő oktatóknak 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DorinaAmmann
Vendég
|
 |
« Válasz #19429 Dátum: 2010. március 10. - 14:07:59 » |
|
Sziasztok! Jézusom, mik nem folynak itt amíg nem vagyok  Végre normális billentyűzet van Megint nincs kedvem oldalakat visszaolvasgatni. Szóval este még leszek, addig is sziasztok 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #19430 Dátum: 2010. március 10. - 16:03:01 » |
|
Jól látom, hogy az olimpia óta még 200 oldalt irtatok? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
hstefi
Vendég
|
 |
« Válasz #19431 Dátum: 2010. március 10. - 17:14:06 » |
|
Üdvözlöm (2. számú) családomat!!  Látom, jót beszélgettetek. Grat a tippverseny nyerteseinek! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hstefi
Vendég
|
 |
« Válasz #19432 Dátum: 2010. március 10. - 17:14:45 » |
|
Ja és Boldog Szülinapot Jon!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #19433 Dátum: 2010. március 10. - 17:30:35 » |
|
Na kérem, Tony Innauer egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy befejezi a munkáját az Osztrákoknál. Az utódja egy Ernst Vettori nevű úr lesz, aki eddig marketinges feladatokat látott el a csapatnál.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #19434 Dátum: 2010. március 10. - 17:35:59 » |
|
És már meg indultak a találgatások, mi szerint, talán a Németeknél folytatja a munkát Innauer...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19435 Dátum: 2010. március 10. - 17:36:39 » |
|
Na kérem, Tony Innauer egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy befejezi a munkáját az Osztrákoknál. Az utódja egy Ernst Vettori nevű úr lesz, aki eddig marketinges feladatokat látott el a csapatnál.
Sajnálom, de én ennek csak örülök, bár igazából mindegy hogy mi történik az osztrákoknál...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hstefi
Vendég
|
 |
« Válasz #19436 Dátum: 2010. március 10. - 17:37:18 » |
|
Ez várható volt, már tegnap lehetett tudni. Ezután mit fog csinálni Innauer?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #19437 Dátum: 2010. március 10. - 17:37:43 » |
|
Sajnálom, de én ennek csak örülök, bár igazából mindegy hogy mi történik az osztrákoknál... Jah, és most olvastam, hogy Vettori már most lenyilatkozta, meg szeretné hosszabbítani Pointner szerződését.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19438 Dátum: 2010. március 10. - 17:39:14 » |
|
Ernst beprotezsálhatná a kisfiát  Nilsnek örülnék  Mármint a kombisok közé gondoltam... ha már ilyen közel lesz a tűzhöz  De csinálhat belőle egyszerű síugrót is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #19439 Dátum: 2010. március 10. - 17:39:36 » |
|
Ez várható volt, már tegnap lehetett tudni. Ezután mit fog csinálni Innauer? Mint írtam, elindultak a találgatások. A németek azt nyilatkozták, nagyon jó szakember Innauer, ezt mindenki tudja, viszont nekik megszabott keret áll rendelkezésükre, ami a fizetéseket illeti...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|