gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #19380 Dátum: 2010. március 09. - 22:52:17 » |
|
Andersnek a közvetités elején amennyit látni lehetett, én az új kötést láttam. Tiszta papparazzi feeling h mindent lesünk már 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19381 Dátum: 2010. március 09. - 22:52:33 » |
|
nahát ez a Kelemen Zoltán, amit Gregornál előadott  lassú..nagyon lassú... (elmaradhatatlan fogszívolgatás kíséretében, a frászt hozza rám vele...  ) Én ilyenekre már fel se figyelek  Annyira immúnis vagyok Kelemenre, hogy ha ő beszél, akkor se kép, se hang. Az egész közvetítésből annyi rémlik, hogy Vásárhelyi már megint elmondta, hogy Mika meg a mosoly... és ezzel úgy fel tud húzni...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19382 Dátum: 2010. március 09. - 22:53:00 » |
|
Andersnek a közvetités elején amennyit látni lehetett, én az új kötést láttam. Tiszta papparazzi feeling h mindent lesünk már  Előfordulhat... én rá koncentráltam, nem a kötésre 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19383 Dátum: 2010. március 09. - 22:55:33 » |
|
nahát ez a Kelemen Zoltán, amit Gregornál előadott  lassú..nagyon lassú... (elmaradhatatlan fogszívolgatás kíséretében, a frászt hozza rám vele...  ) Én ilyenekre már fel se figyelek  Annyira immúnis vagyok Kelemenre, hogy ha ő beszél, akkor se kép, se hang. Az egész közvetítésből annyi rémlik, hogy Vásárhelyi már megint elmondta, hogy Mika meg a mosoly... és ezzel úgy fel tud húzni... lehet, hogy nekem se tűnne fel, de mivel a mait már láttam, így erre is jut idő odafigyelni, na most viszont eljön az igazság pillanata 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19384 Dátum: 2010. március 09. - 22:55:44 » |
|
Találtam egy képet Andersről... és pont a lényeget nem látni  Hát nem hittem volna, hogy egyszer a kötés lesz a lényeg egy képen 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19385 Dátum: 2010. március 09. - 22:57:20 » |
|
de ez új, ez egész biztos, azt nem tudom mondjuk, hogy ferde-e 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19386 Dátum: 2010. március 09. - 22:57:51 » |
|
de ez új, ez egész biztos, azt nem tudom mondjuk, hogy ferde-e  Oké  Látszik Anders mennyire elvonja a figyelmemet mindenről 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19387 Dátum: 2010. március 09. - 22:59:12 » |
|
de ez új, ez egész biztos, azt nem tudom mondjuk, hogy ferde-e  Oké  Látszik Anders mennyire elvonja a figyelmemet mindenről  a helyedben lehet, hogy én sem a kötését nézegetném 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19388 Dátum: 2010. március 09. - 23:01:53 » |
|
a helyedben lehet, hogy én sem a kötését nézegetném  Ez megnyugtató  De imádom, hogy azoknál az embereknél, akiket szeretek, soha semmit nem veszek észre  Ahhoz is mennyi idő kellett nekem, hogy végre leessen, Tom balkezes (bár Nelsi tartja a rekordot, mert nála kb 2 év kellett, hogy rájöjjek annál a képnél, hogy balkezes  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19389 Dátum: 2010. március 09. - 23:03:37 » |
|
De akkor üdvözlöm az új kötést  Ha a többi norvégon is segít, akkor élvezni fogom a következő csapatversenyt 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #19390 Dátum: 2010. március 09. - 23:05:07 » |
|
Találtam egy képet Andersről... és pont a lényeget nem látni  Hát nem hittem volna, hogy egyszer a kötés lesz a lényeg egy képen  
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19391 Dátum: 2010. március 09. - 23:05:19 » |
|
De akkor üdvözlöm az új kötést  Ha a többi norvégon is segít, akkor élvezni fogom a következő csapatversenyt  amit élőben, pár méterre a sánctól nehéz lesz unott arccal végignézni... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
¤ Kemi ¤
|
 |
« Válasz #19393 Dátum: 2010. március 09. - 23:06:32 » |
|
De akkor üdvözlöm az új kötést  Ha a többi norvégon is segít, akkor élvezni fogom a következő csapatversenyt  amit élőben, pár méterre a sánctól nehéz lesz unott arccal végignézni...  Ha rossz a verseny és úgy alakulnak a dolgok, akkor lehet, én már bemutattam tavaly  És még az se segített, hogy az orrom előtt csoportosultak a norvégok 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #19394 Dátum: 2010. március 09. - 23:06:59 » |
|
egyébként Ammannak nem mondta senki, hogy a változatosság gyönyörködtet? esetleg több nap, mint kolbász? mostmár átadhatná a dobogó tetejét másnak... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|