Eurosport Fórum
2012. február 06. - 11:29:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 1291 1292 [1293] 1294 1295 ... 3041
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Síugrás  (Megtekintve 592151 alkalommal)
gugu
Vendég

« Válasz #19380 Dátum: 2010. március 09. - 22:52:17 »

Andersnek a közvetités elején amennyit látni lehetett, én az új kötést láttam.
Tiszta papparazzi feeling h mindent lesünk már Vigyorog
Naplózva
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19381 Dátum: 2010. március 09. - 22:52:33 »

nahát ez a Kelemen Zoltán, amit Gregornál előadott Vigyorog lassú..nagyon lassú... (elmaradhatatlan fogszívolgatás kíséretében, a frászt hozza rám vele... Vigyorog)
Én ilyenekre már fel se figyelek Vigyorog Annyira immúnis vagyok Kelemenre, hogy ha ő beszél, akkor se kép, se hang. Az egész közvetítésből annyi rémlik, hogy Vásárhelyi már megint elmondta, hogy Mika meg a mosoly... és ezzel úgy fel tud húzni...
Naplózva

No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19382 Dátum: 2010. március 09. - 22:53:00 »

Andersnek a közvetités elején amennyit látni lehetett, én az új kötést láttam.
Tiszta papparazzi feeling h mindent lesünk már Vigyorog
Előfordulhat... én rá koncentráltam, nem a kötésre Vigyorog
Naplózva

No matter where you are or what situation you are in, positive energy and smiles will make everything better,"in time" =] | The world is full of B-E-A-Utiful people if you look not only with your eyes, but also with your heart! =] And YOU are one of them ♥ --> Thai Prince ♥
adammalysza
Vendég

« Válasz #19383 Dátum: 2010. március 09. - 22:55:33 »

nahát ez a Kelemen Zoltán, amit Gregornál előadott Vigyorog lassú..nagyon lassú... (elmaradhatatlan fogszívolgatás kíséretében, a frászt hozza rám vele... Vigyorog)
Én ilyenekre már fel se figyelek Vigyorog Annyira immúnis vagyok Kelemenre, hogy ha ő beszél, akkor se kép, se hang. Az egész közvetítésből annyi rémlik, hogy Vásárhelyi már megint elmondta, hogy Mika meg a mosoly... és ezzel úgy fel tud húzni...
lehet, hogy nekem se tűnne fel, de mivel a mait már láttam, így erre is jut idő odafigyelni, na most viszont eljön az igazság pillanata Vigyorog
Naplózva
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19384 Dátum: 2010. március 09. - 22:55:44 »

Találtam egy képet Andersről... és pont a lényeget nem látni Vigyorog Hát nem hittem volna, hogy egyszer a kötés lesz a lényeg egy képen Vigyorog
Naplózva

adammalysza
Vendég

« Válasz #19385 Dátum: 2010. március 09. - 22:57:20 »

de ez új, ez egész biztos, azt nem tudom mondjuk, hogy ferde-e Vigyorog
Naplózva
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19386 Dátum: 2010. március 09. - 22:57:51 »

Oké Vigyorog Látszik Anders mennyire elvonja a figyelmemet mindenről Vigyorog
Naplózva

adammalysza
Vendég

« Válasz #19387 Dátum: 2010. március 09. - 22:59:12 »

Oké Vigyorog Látszik Anders mennyire elvonja a figyelmemet mindenről Vigyorog
a helyedben lehet, hogy én sem a kötését nézegetném Kacsint Vigyorog
Naplózva
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19388 Dátum: 2010. március 09. - 23:01:53 »

a helyedben lehet, hogy én sem a kötését nézegetném Kacsint Vigyorog
Ez megnyugtató Vigyorog De imádom, hogy azoknál az embereknél, akiket szeretek, soha semmit nem veszek észre Vigyorog Ahhoz is mennyi idő kellett nekem, hogy végre leessen, Tom balkezes (bár Nelsi tartja a rekordot, mert nála kb 2 év kellett, hogy rájöjjek annál a képnél, hogy balkezes Vigyorog)
Naplózva

¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19389 Dátum: 2010. március 09. - 23:03:37 »

De akkor üdvözlöm az új kötést Kacsint Ha a többi norvégon is segít, akkor élvezni fogom a következő csapatversenyt Bibííí
Naplózva

gugu
Vendég

« Válasz #19390 Dátum: 2010. március 09. - 23:05:07 »

Találtam egy képet Andersről... és pont a lényeget nem látni Vigyorog Hát nem hittem volna, hogy egyszer a kötés lesz a lényeg egy képen Vigyorog
Vigyorog
Naplózva
adammalysza
Vendég

« Válasz #19391 Dátum: 2010. március 09. - 23:05:19 »

De akkor üdvözlöm az új kötést Kacsint Ha a többi norvégon is segít, akkor élvezni fogom a következő csapatversenyt Bibííí
amit élőben, pár méterre a sánctól nehéz lesz unott arccal végignézni... Kacsint Vigyorog
Naplózva
Gregorina
phpBB Amatőr
**

pupa_16@windowslive.cm
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #19392 Dátum: 2010. március 09. - 23:06:20 »

jó éjszakát mindnekinek! Puszi
 Kacsint
Naplózva

Végtelenek vagyunk,sáncokat kell építeni.Kacsint Mosolyog
¤ Kemi ¤
phpBB Profi

Fighting!!! XĐ

Profil megtekintése WWW
« Válasz #19393 Dátum: 2010. március 09. - 23:06:32 »

amit élőben, pár méterre a sánctól nehéz lesz unott arccal végignézni... Kacsint Vigyorog
Ha rossz a verseny és úgy alakulnak a dolgok, akkor lehet, én már bemutattam tavaly Bibííí És még az se segített, hogy az orrom előtt csoportosultak a norvégok Vigyorog
Naplózva

adammalysza
Vendég

« Válasz #19394 Dátum: 2010. március 09. - 23:06:59 »

egyébként Ammannak nem mondta senki, hogy a változatosság gyönyörködtet? esetleg több nap, mint kolbász? mostmár átadhatná a dobogó tetejét másnak... Bibííí
Naplózva
Oldalak: 1 ... 1291 1292 [1293] 1294 1295 ... 3041
  Nyomtatás  

Ugrás: