DallaraGoa
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2005. július 29. - 21:24:12 » |
|
Kezdődik, nagyon jó minőségű a hang  - remélem 'rádiós' jellegű lesz a közvetítés!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2005. július 29. - 21:24:35 » |
|
Egy Szabó Gáboros beköszönéssel indítok!!! :lol:
NAGYON KELLEMES SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK MINDANNYJIUKNAK ITT AZ EUROSPORT MAGYAR NYELVŰ VIZILABDA TOPICJÁBAN BORS LÁSZLÓT OLVASHATJÁK!!! :lol:
ELÉRKEZTŰNK A CANADAI VILÁGBAJNOKSÁG NŐI VIZILABDA DÖNTŐJÉHEZ, AHOL A 100%-OS MAGYAR CSAPAT A HAZAI KONTINENSEN JÁTSZÓ AMERIKAI VÁLOGATOTTAL MÉRI ÖSSZE EREJÉT!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2005. július 29. - 21:24:51 » |
|
Kezdődik, nagyon jó minőségű a hang  - remélem 'rádiós' jellegű lesz a közvetítés! és jobb, mint tegnap... akarom mondani ma hajnalban...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ferkaa
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2005. július 29. - 21:25:28 » |
|
Vizes Vb, Montreál Bronzmérkőzés: 2005. július 30. 19:00h ÉLŐ Döntő: 2005. július 30. 20:30h ÉLŐ
Knézy Jenő magyar hangjával. Köszönjük!!! jurónak, hogy adja, nektek, hogy meg is dumálhatjuk! Csak csatlakozni tudok... Sziasztok ismét! Én megtettem a tippem döntetlen és nyerünk 4-méteresekkel!!! Oks! Kettővel hozzuk a meccset rendes játékidőben  Én tuti minden gólunknál ugrálni fogok és üvöltöm , hogy Hajrá Magyarok!!! :lol: :lol: Én is!!! Akarom mondani mi 7-en. Bár látni nem fogjuk, csak halljuk Én közvetítem nektek!!! :lol: Köszönjük!!!  en kulonosen orulok mert nekem UPC directem van es azon nem jon be az mtv 1-es csatornaja!! En ezert kulon koszonom az eurosportnak es hogy tenyleg megdumalhatjuk a meccset!!! HAJRA MAGYAROK, RIA RIA HUNGARIA!!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2005. július 29. - 21:25:32 » |
|
ISMERTETNÉM A MAGYAR CSAPAT TAGJAIT!
HORVÁTH Patrícia TOMASKOVICS Eszter KISTELEKI Dóra STIEBER Mercédesz PELLE Anikó TÓTH I Andrea DRÁVUCZ Rita ZANTLEITNER Krisztina TAKÁCS Orsolya VALKAY Ágnes BRÁVIK Fruzsina BENKŐ Tímea SERFŐZŐ Krisztina
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2005. július 29. - 21:25:41 » |
|
NAGYON KELLEMES SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK MINDANNYJIUKNAK ITT AZ EUROSPORT MAGYAR NYELVŰ VIZILABDA TOPICJÁBAN BORS LÁSZLÓT OLVASHATJÁK!!! :lol:
ELÉRKEZTŰNK A CANADAI VILÁGBAJNOKSÁG NŐI VIZILABDA DÖNTŐJÉHEZ, AHOL A 100%-OS MAGYAR CSAPAT A HAZAI KONTINENSEN JÁTSZÓ AMERIKAI VÁLOGATOTTAL MÉRI ÖSSZE EREJÉT!!! azért kajabálni nem kell :wink: majd a végén
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DallaraGoa
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2005. július 29. - 21:26:38 » |
|
ELÉRKEZTŰNK A CANADAI VILÁGBAJNOKSÁG NŐI VIZILABDA DÖNTŐJÉHEZ, AHOL A 100%-OS MAGYAR CSAPAT A HAZAI KONTINENSEN JÁTSZÓ AMERIKAI VÁLOGATOTTAL MÉRI ÖSSZE EREJÉT!!! COOL!  de majd a gólök elemzásét kérnénk, az lenne az izgi... mert hallani halljuk a mtv-s közvetítést, csak a képnek kevés a 43.2kbps :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DallaraGoa
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2005. július 29. - 21:27:36 » |
|
Kezdődik, nagyon jó minőségű a hang  - remélem 'rádiós' jellegű lesz a közvetítés! és jobb, mint tegnap... akarom mondani ma hajnalban... Jaja  :wink: én is!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2005. július 29. - 21:28:12 » |
|
Hajdú b. már hangol :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2005. július 29. - 21:28:47 » |
|
ELÉRKEZTŰNK A CANADAI VILÁGBAJNOKSÁG NŐI VIZILABDA DÖNTŐJÉHEZ, AHOL A 100%-OS MAGYAR CSAPAT A HAZAI KONTINENSEN JÁTSZÓ AMERIKAI VÁLOGATOTTAL MÉRI ÖSSZE EREJÉT!!! COOL!  de majd a gólök elemzásét kérnénk, az lenne az izgi... mert hallani halljuk a mtv-s közvetítést, csak a képnek kevés a 43.2kbps :lol: OKÉ!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DallaraGoa
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2005. július 29. - 21:28:54 » |
|
en kulonosen orulok mert nekem UPC directem van es azon nem jon be az mtv 1-es csatornaja!! En ezert kulon koszonom az eurosportnak es hogy tenyleg megdumalhatjuk a meccset!!! HAJRA MAGYAROK, RIA RIA HUNGARIA!!!  Nem adja  vagy igen? Nekem is Direct van most csak, mtv nincs...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2005. július 29. - 21:29:40 » |
|
en kulonosen orulok mert nekem UPC directem van es azon nem jon be az mtv 1-es csatornaja!! En ezert kulon koszonom az eurosportnak es hogy tenyleg megdumalhatjuk a meccset!!! HAJRA MAGYAROK, RIA RIA HUNGARIA!!!  Nem adja  vagy igen? Nekem is Direct van most csak, mtv nincs... nem, foci megy asszem... nagy hiba
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DallaraGoa
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2005. július 29. - 21:30:24 » |
|
ISMERTETNÉM A MAGYAR CSAPAT TAGJAIT!
HORVÁTH Patrícia TOMASKOVICS Eszter KISTELEKI Dóra STIEBER Mercédesz PELLE Anikó TÓTH I Andrea DRÁVUCZ Rita ZANTLEITNER Krisztina TAKÁCS Orsolya VALKAY Ágnes BRÁVIK Fruzsina BENKŐ Tímea SERFŐZŐ Krisztina THX... már én is tuti felraktam volna tv-s capture-ban, ha lenne mtv-m  . A Magyar lányok legázolják őket  - 100% marad 100% 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
petya
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2005. július 29. - 21:30:39 » |
|
ELÉRKEZTŰNK A CANADAI VILÁGBAJNOKSÁG NŐI VIZILABDA DÖNTŐJÉHEZ, AHOL A 100%-OS MAGYAR CSAPAT A HAZAI KONTINENSEN JÁTSZÓ AMERIKAI VÁLOGATOTTAL MÉRI ÖSSZE EREJÉT!!!
A személyeskedést, ha lehet hanyagoljuk 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2005. július 29. - 21:30:42 » |
|
Tippek?
Én x és nyerünk 4-méteresekkel!
Vidor?
Ti már 2 gólos magyar győzelmet tippeltetek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|