|
Admin
|
 |
« Dátum: 2011. december 29. - 14:35:18 » |
|
Tour de Ski 2011. december 29, 30, 30.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2011. december 29. - 14:37:59 » |
|
Köszönjük a topikot! Szerintem a tippelés a másikba menjen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bendzsi98
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2011. december 29. - 14:38:19 » |
|
Köszönjük a topikot! Szerintem a tippelés a másikba menjen.
Igen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2011. december 29. - 14:49:27 » |
|
És ez is elkezdődött, szóval hajrá Bjorgen és Northug.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Csucsu20
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2011. december 29. - 15:14:22 » |
|
Hoppá! Milyen fejet vágott már Björgen, kicsit meglepődött  Prológ ide vagy oda azért ő megakarta ezt nyerni, elég nagy meglepetés, hogy legyőzték. Randalltól többet vártam, jó mondjuk kicsik a különbségek. Na remélem a férfiaknál norvég győzelmet ünnepelhetünk majd
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2011. december 29. - 15:15:23 » |
|
Hoppá! Milyen fejet vágott már Björgen, kicsit meglepődött  Prológ ide vagy oda azért ő megakarta ezt nyerni, elég nagy meglepetés, hogy legyőzték. Randalltól többet vártam, jó mondjuk kicsik a különbségek. Na remélem a férfiaknál norvég győzelmet ünnepelhetünk majd Engem is meglepett, hogy nem nyerte meg, de hosszú még ez a Tour. Ez a szakasz amúgy is csak ilyen bevezető bohóckodás.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Csucsu20
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2011. december 29. - 15:17:04 » |
|
Hoppá! Milyen fejet vágott már Björgen, kicsit meglepődött  Prológ ide vagy oda azért ő megakarta ezt nyerni, elég nagy meglepetés, hogy legyőzték. Randalltól többet vártam, jó mondjuk kicsik a különbségek. Na remélem a férfiaknál norvég győzelmet ünnepelhetünk majd Engem is meglepett, hogy nem nyerte meg, de hosszú még ez a Tour. Ez a szakasz amúgy is csak ilyen bevezető bohóckodás. Persze, de megakarta nyerni. Végső győzelem szempontjából ez teljesen mindegy.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belchior10
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2011. december 29. - 15:20:42 » |
|
3.1 és 4 km a táv, pedig 2.5 és 3.75 van feltüntetve. Nem fontos összességében.
Kowalczyk azért keményen rákészült a Tour-ra. Jó kis csata lesz ez Bjoergen és közte.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nemcsak megölöm, de meg is kínzom. Megkorbácsolom, nekivagdosom a falnak és ha még marad szikrányi élet a vonagló kis testében, megkötözöm, aládúcolom a szemhéját s megnézetem vele a Ki mit tud?-ot. Aki Al Bundy cipőjébe kaksizik, az halál fia.
|
|
|
|
bendzsi98
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2011. december 29. - 15:27:44 » |
|
Kemény, hogy megverte Justina Björgent. Azért holnap szerintem sima Björgen győzelem lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2011. december 29. - 16:03:39 » |
|
Nézzétek a szuperfavorit Bauert! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2011. december 29. - 16:20:49 » |
|
A fene essen bele, 7 tizeden elment 2 telim. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csucsu20
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2011. december 29. - 16:23:21 » |
|
Bravo Northug, csak így tovább! Pethukovval nem tudom mi lett, pedig tavaly 3. volt a prológon, a többi orosz viszont kiválóan ment, és Manificat komám is ott van az élbolyban!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belchior10
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2011. december 29. - 16:42:57 » |
|
Nézzétek a szuperfavorit Bauert!  Az biztos volt, hogy ma "sehol se" lesz. Nem az a sprinter típus.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nemcsak megölöm, de meg is kínzom. Megkorbácsolom, nekivagdosom a falnak és ha még marad szikrányi élet a vonagló kis testében, megkötözöm, aládúcolom a szemhéját s megnézetem vele a Ki mit tud?-ot. Aki Al Bundy cipőjébe kaksizik, az halál fia.
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2011. december 29. - 16:46:43 » |
|
Az biztos volt, hogy ma "sehol se" lesz. Nem az a sprinter típus.
Tudom, arra értettem amikor rajtolt. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gugu02
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2011. december 29. - 17:56:20 » |
|
Hoppá! Milyen fejet vágott már Björgen, kicsit meglepődött  Prológ ide vagy oda azért ő megakarta ezt nyerni, elég nagy meglepetés, hogy legyőzték. Randalltól többet vártam, jó mondjuk kicsik a különbségek. Na remélem a férfiaknál norvég győzelmet ünnepelhetünk majd Engem is meglepett, hogy nem nyerte meg, de hosszú még ez a Tour. Ez a szakasz amúgy is csak ilyen bevezető bohóckodás. arra mindenképp jó h lássuk ki milyen formában van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|