Eurosport Fórum
2012. május 22. - 08:00:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 84 85 [86]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: US Open 2011  (Megtekintve 10959 alkalommal)
Sztrego
phpBB Profi

Nadal 10 GS Loeb 8 VB

Profil megtekintése
« Válasz #1275 Dátum: 2011. szeptember 20. - 21:08:19 »

http://www.cbssports.com/tennis/story/15606315/djokovic-back-injury-not-serious-but-needs-rest
Naplózva

HegGer
phpBB Amatőr
**

Ronnie fanatic

Profil megtekintése
« Válasz #1276 Dátum: 2011. szeptember 21. - 17:04:15 »

Most konkrétan nem tudom mikor volt, de nekem haloványan rémlik egy Federer-Nadal meccs, amikor is Rozsé vezetett 5-1-re vagy 5-2-re és Nadal kizökkentés céljából MTO-t kért, hipp-hopp "meggyógyult", Federer kizökkent és Rafa megfordította a meccset. Akkor most ez is szemétség?
Naplózva

rafanadal
phpBB Klasszis

Nadal 10 GS: 6 RG, 2 Wimbledon, 1 AO, 1 US Open

kemenes_endre
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #1277 Dátum: 2011. szeptember 21. - 17:17:46 »

Most konkrétan nem tudom mikor volt, de nekem haloványan rémlik egy Federer-Nadal meccs, amikor is Rozsé vezetett 5-1-re vagy 5-2-re és Nadal kizökkentés céljából MTO-t kért, hipp-hopp "meggyógyult", Federer kizökkent és Rafa megfordította a meccset. Akkor most ez is szemétség?
Nem, mert neki Nadal a kedvence és Djokovic a kedvencének a riválisa. Vigyorog
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
Lehmann2000
phpBB Kezdő
*

« Válasz #1278 Dátum: 2011. szeptember 21. - 19:10:19 »

Ezt most úgy írtad, mintha neked nem Nadal lenne a kedvenced...
Naplózva
Sztrego
phpBB Profi

Nadal 10 GS Loeb 8 VB

Profil megtekintése
« Válasz #1279 Dátum: 2011. szeptember 21. - 19:43:24 »

Igen, ez az egy ilyen mérkőzése volt, ha Gyokovicsnak is csak 1 lett volna, akkor nem tartanánk itt.
Naplózva

HegGer
phpBB Amatőr
**

Ronnie fanatic

Profil megtekintése
« Válasz #1280 Dátum: 2011. szeptember 21. - 20:26:20 »

Igen, ez az egy ilyen mérkőzése volt, ha Gyokovicsnak is csak 1 lett volna, akkor nem tartanánk itt.
Okés, mert én egyébként akkor sem inkább Nadal-ra voltam dühös (fél perces anyázást leszámítva) hanem inkább Rozséra. Ezekért a húzásokért Djokót soha nem fogják büntetni - nem is lehet - , ha szüksége lesz rá, a jövőben is fog ezzel élni ez egyértelmű. Reméljük lesz egyszer olyan amikor visszafele sül el a dolog és talán leszokik erről. Engem egyébként annyira nem zavar ez, mint Téged, de hát nem vagyunk egyformák.
Naplózva

rafanadal
phpBB Klasszis

Nadal 10 GS: 6 RG, 2 Wimbledon, 1 AO, 1 US Open

kemenes_endre
« Válasz #1281 Dátum: 2011. szeptember 21. - 21:46:55 »

Ezt most úgy írtad, mintha neked nem Nadal lenne a kedvenced...
Igen, csak én annak ellenére, hogy a példaképem, tudok reális véleményt alkotni az egészről.
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
Oldalak: 1 ... 84 85 [86]
  Nyomtatás  

Ugrás: