Sztrego
phpBB Profi

Nadal 10 GS Loeb 8 VB
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2011. augusztus 26. - 14:19:39 » |
|
Nadalodért inkább aggódnék, a formája pocsékabb mint Djokovicé volt.
A sápadt, meccset feladó Djokonál?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sztrego
phpBB Profi

Nadal 10 GS Loeb 8 VB
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2011. augusztus 26. - 14:20:37 » |
|
Azért azt ne vedd készpénznek, amit ilyenkor a pályán csinál Djoko! Régen is eljátszotta a hattyú halálát, igaz is akkor valóban nem bírta erővel, de ez a mostani lehet csak etetés a népnek. Az első héten sok minden ki fog derülni evvel kapcsolatban.
Ha meg szimulált, akkor elég jól csinálta. Megijedt Murraytől? Az nem jó jel. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gugu02
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2011. augusztus 26. - 15:23:12 » |
|
Nadalodért inkább aggódnék, a formája pocsékabb mint Djokovicé volt.
A sápadt, meccset feladó Djokonál? igen, mint a 2 hét alatt 2 meccset hozó Nadalnál. Sápadt... Nadal is jó párszor előadta már h a halálán van aztán hirtelen meggyógyult. Ebben Djokovic is nagyon jó.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sztrego
phpBB Profi

Nadal 10 GS Loeb 8 VB
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2011. augusztus 26. - 15:32:35 » |
|
igen, mint a 2 hét alatt 2 meccset hozó Nadalnál. Sápadt... Nadal is jó párszor előadta már h a halálán van aztán hirtelen meggyógyult. Ebben Djokovic is nagyon jó.
Majd meglátjuk, de az a hajtás amit eddig csinált megbosszulhatja magát, és ennek az előjele látszott Cinciben.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gugu02
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2011. augusztus 26. - 23:16:53 » |
|
Jani Réka feljutott a kvaliból! Czink Melinda pedig a feljutásért Michaela Krajicekkel fog játszani.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2011. augusztus 26. - 23:37:56 » |
|
Jani Réka feljutott a kvaliból!
Szép teljesítmény, gratula! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gugu02
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2011. augusztus 27. - 00:30:16 » |
|
Jani Réka feljutott a kvaliból! Czink Melinda pedig a feljutásért Michaela Krajicekkel fog játszani.
Melinda sajnos 3 szettben kikapott Krajicektől 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
raab zsuzsi
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2011. augusztus 27. - 09:39:52 » |
|
Roddick-Russel nem is rossz mecs
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
F1mre
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2011. augusztus 27. - 10:28:19 » |
|
Ma hallottam a Heti Helyzetben, hogy Fucsovicsot kitették az egyesületéből, mert tenisz helyett szórakozni jár és igazából nem is nagyon érdekli a tenisz... Elég szomorú, szerintem óriási hibát követ(ett) el... Nyilván sok áldozatot kell hozni egy élsportolónak, de ha befutott volna...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Manchester United, Ferrari, FC United
|
|
|
Sztrego
phpBB Profi

Nadal 10 GS Loeb 8 VB
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2011. augusztus 27. - 12:35:24 » |
|
Ez nem új hír, pár hete már volt róla szó. Megérdemli, még azelőtt szállt el vele a ló, mielőtt igazán nagyot alkothatott volna.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bendzsi98
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2011. augusztus 27. - 13:32:37 » |
|
Na, akkor megírom a szabályzatot. Íme:
A tippverseny szabályzata:
- Minden meccsre tippelünk, az első fordulótól az utolsóig, nőkre és férfiakra is.
- A meccsekre az adott találkozó kezdetéig lehet tippelni.
- A pontrendszer a következő: mindig arra kell tippelni, hogy az adott teniszező hány szettben nyer ellenfele ellen.(pl. Nadal-Federer: Nadal nyer 4-ben.) Maximálisan(a 3. fordulóig) 2 pontot lehet kapni egy találkozóra. Utána maximálisan 3 pontot érhetsz el. Ha eltalálod, hogy Nadal nyer, de nem találod el, hogy hány szettben, akkor a 3.fordulóig 1, míg utána kettő pontot kapsz. Abban az esetben, ha Te Federert tippeled 4 szettben, akkor hiába találod el, hogy 4 szettben nyer, nem kapsz pontot. Tehát pontot csak akkor lehet elérni, ha a győztest találod el.
- A számolásban úgy gondoltam, hogy lenne külön férfi, külön női kategória, és egy összetett. A számolásban két ember segítségét kérném: egy, aki a férfit, egy, aki a nőit számolja össze. És ők elküldenék nekem a pontokat, én pedig összeadnám azokat, ez lenne az összetett.
Nagyjából ennyit gondoltam, ha valakinek valami gondolata/ötlete/ellenvetése van, akkor írja meg nekem. Ha megfelel, kiírom az aláírásomba.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehmann2000
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2011. augusztus 27. - 13:55:50 » |
|
Szerintem a párosokra is lehetne tippelni, mert így szerintem túl könnyű.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2011. augusztus 27. - 14:15:19 » |
|
Ma hallottam a Heti Helyzetben, hogy Fucsovicsot kitették az egyesületéből, mert tenisz helyett szórakozni jár és igazából nem is nagyon érdekli a tenisz... Elég szomorú, szerintem óriási hibát követ(ett) el... Nyilván sok áldozatot kell hozni egy élsportolónak, de ha befutott volna...
Kár érte, pedig nagy tehetség (volt).
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2011. augusztus 27. - 14:17:02 » |
|
Ezt már leszavaztuk. bendzsi: a férfiakat lehet, hogy elvállalom. Holnap mondok választ, rendben?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
bendzsi98
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 2011. augusztus 27. - 14:20:55 » |
|
Ezt már leszavaztuk. bendzsi: a férfiakat lehet, hogy elvállalom. Holnap mondok választ, rendben? Oké-zsoké.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|