ruczak
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2011. június 11. - 17:48:43 » |
|
J Rodriguez mintha nem is tekerte volna végig a Giro-t, úgy ment. Ha időfutamon is jól menne, dobogóesélyesebb lehetne a Gt-ken. Ezt az időfutammenést nem lehet gyakorolni, tanulni, hogy jobban menjen? Wigginsnek bár voltak problémái, de megtartotta a sárga trikót, sztem van esély rá, hogy holnap is így lesz. Elvileg a Tourra akarja kihegyezni a formáját, ha addig még javul, jó lehet megint, mint 2009-ben. Evansot nagyon kedvelem, szeretném hinni hogy még nem jött teljesen formába, de valahogy azt érzem, hogy ezek a hosszabb keményebb hegyek, annyira már nem fekszenek neki, mint említettem, nagyon szeretném hinni, hogy még javul a formája.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Cadel Evans-BMC, Brajkovic, Leipheimer, Klöden & Horner
|
|
|
Bondi
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2011. június 11. - 18:04:06 » |
|
Egy: Rodriguez szerintem a Giron a 3. hétre került igazán jó formában a Giron és ez még most is tart. Kettő: Dehogynem Én úgy emlékszem, hogy maga Evans is azt mondta, hogy már nem bírja úgy a hosszú hegyeket.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Itt az erő, itt az izom, pasztőrözött tejet iszom"
|
|
|
voigt19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2011. június 11. - 18:41:04 » |
|
Egy: Rodriguez szerintem a Giron a 3. hétre került igazán jó formában a Giron és ez még most is tart. Kettő: Dehogynem Én úgy emlékszem, hogy maga Evans is azt mondta, hogy már nem bírja úgy a hosszú hegyeket.
Én kedvelem nagyon Evanst, s kívánom neki nyerjen még karrierje során 1 3hetest legalább de... 2008-ban ottvolt a lehetőség Sastre elpedálozta előle. Szerintem már nem lesz több ilyen dobása 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük.
/Johan Cruyff/
|
|
|
Bondi
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2011. június 11. - 19:03:36 » |
|
Szega sajnos nem megy végig a Dauphinén... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Itt az erő, itt az izom, pasztőrözött tejet iszom"
|
|
|
várivanda
phpBB Kezdő

veterán vízhordó
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2011. június 11. - 21:11:24 » |
|
Magányos szamuráj 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gugu02
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2011. június 12. - 00:17:52 » |
|
J Rodriguez mintha nem is tekerte volna végig a Giro-t, úgy ment. Ha időfutamon is jól menne, dobogóesélyesebb lehetne a Gt-ken. Ezt az időfutammenést nem lehet gyakorolni, tanulni, hogy jobban menjen? Wigginsnek bár voltak problémái, de megtartotta a sárga trikót, sztem van esély rá, hogy holnap is így lesz. Elvileg a Tourra akarja kihegyezni a formáját, ha addig még javul, jó lehet megint, mint 2009-ben. Evansot nagyon kedvelem, szeretném hinni hogy még nem jött teljesen formába, de valahogy azt érzem, hogy ezek a hosszabb keményebb hegyek, annyira már nem fekszenek neki, mint említettem, nagyon szeretném hinni, hogy még javul a formája.
Evansben már nincs benne. Lehelletnyivel jobb formába fog kerülni de az sem lesz tényező a győzelem szempontjából.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
ruczak
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2011. június 12. - 16:59:32 » |
|
Wiggins jól versenyzett a mai szakaszon is. Sztem megérdemlten győzött. Evans mára azért összeszedte magát. A 2. helyét azért megtartotta. Mindig tudott reagálni ha támadott Van den Broeck, vagy Vino. Csak így tovább Cadel.  Megint csak azt tudom mondani, ha Rodriguez megtanulna időfutamot menni, sokkal többre vihetné.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2011. június 12. - 17:02:24 » |
|
Wiggins jól versenyzett a mai szakaszon is. Sztem megérdemlten győzött. Evans mára azért összeszedte magát. A 2. helyét azért megtartotta. Mindig tudott reagálni ha támadott Van den Broeck, vagy Vino. Csak így tovább Cadel.  Megint csak azt tudom mondani, ha Rodriguez megtanulna időfutamot menni, sokkal többre vihetné. Szerintem is megérdemli a sikert.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
s.z.r.
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2011. június 12. - 17:07:02 » |
|
ahogy Rodriguez megindult úgy kelett volna Evans-nek megindulni csak 5-6km-el előbb...Wiggins okosan ment.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ruczak
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2011. június 12. - 17:51:29 » |
|
ahogy Rodriguez megindult úgy kelett volna Evans-nek megindulni csak 5-6km-el előbb...Wiggins okosan ment.
Úgy kellett volna, de gyanítom nem tudott. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|