Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. szeptember 25. - 10:23:10 » |
|
valaki zizit?  akko megnézve az elit men tt listát... nem ez a legnagyobb sor, amit valaha indítottak... érdekes lesz.. Tuft vagy Grabsch akár még fekete ló is lehetne... Pinottinak szvsz fekszik a terep, és nem hajtotta idén agyon magát, meg még David Z is jó lehet...  de az uccsó négy indulóból bárki nyerhet... ezt jó lenne nézni...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. szeptember 25. - 10:26:51 » |
|
visszavonom amit anno írtam.. én azt hittem a TT-t is ott futják, ahol a mezőnyt.. ez a terep tényleg kedvezhetet volna Lacinak... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeachBoyPeet

|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. szeptember 25. - 14:49:03 » |
|
13:28 MADARAS Zoltan HUN .... 14:14 KIRYIENKA Vasili BLR 14:16 MARTIN Tony GER 14:18 CUMMINGS Stephen GBR 14:20 GUTIERREZ PALACIOS José Ivan ESP 14:22 BLAUDZUN Michael DEN 14:24 COPPEL Jerome FRA 14:26 DEVOLDER Stijn BEL 14:28 TUFT Svein CAN 14:30 GRABSCH Bert GER 14:32 TAARAMAE Rein EST 14:34 GUSEV Vladimir RUS 14:36 PINOTTI Marco ITA 14:38 CHAVANEL Sylvain FRA 14:40 ZABRISKIE David USA 14:42 IGNATIEV Mikhail RUS 14:44 BOASSON HAGEN Edvald NOR 14:46 MILLAR David GBR 14:48 CLEMENT Stef NED 14:50 ROGERS Michael AUS 14:52 LARSSON Gustav SWE 14:54 LEIPHEIMER Levi USA
jelenleg 48.6 Km/h a nyerő sebesség (fél3kor)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Peter
|
|
|
|
giggs
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. szeptember 25. - 15:49:37 » |
|
Hogy Bodrogi mire lenne képes azt nem tudom, de nagyon nehéz lesz neki csapatot találni a jövő évre. Azt sem értem, hogy mire fog menni a francia állampolgársággal. Úgy nagyobb és több lehetőségei lesznek? Számit, hogy milyen állampolgár, vagy csak a magyar mellé jó ha van egy másik is?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
giggs
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. szeptember 25. - 15:50:27 » |
|
Hogy Bodrogi mire lenne képes azt nem tudom, de nagyon nehéz lesz neki csapatot találni a jövő évre. Azt sem értem, hogy mire fog menni a francia állampolgársággal. Úgy nagyobb és több lehetőségei lesznek? Számit, hogy milyen állampolgár, vagy csak a magyar mellé jó ha van egy másik is?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
giggs
Vendég
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. szeptember 25. - 15:51:17 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
giggs
Vendég
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. szeptember 25. - 15:51:51 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
giggs
Vendég
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. szeptember 25. - 15:52:34 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. szeptember 25. - 15:56:34 » |
|
hát... az optimizmusod lenyűgöző... csak úgy mint a tájékozottságod...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kékbálna
Vendég
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. szeptember 25. - 16:16:18 » |
|
Hogy Bodrogi mire lenne képes azt nem tudom, de nagyon nehéz lesz neki csapatot találni a jövő évre. Azt sem értem, hogy mire fog menni a francia állampolgársággal. Úgy nagyobb és több lehetőségei lesznek? Számit, hogy milyen állampolgár, vagy csak a magyar mellé jó ha van egy másik is? Azért kell neki a francia állampolgárság, mert ott nagyobbak a szociális segélyek. Szüksége lesz rá, mert csak Oleg Tinkov 15 millios euros költségvetésű, új orosz szupercsapatában, a Katyusában kapott helyet jövőre. :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. szeptember 25. - 16:36:29 » |
|
Tuft-tal mi történt? :roll: szegény srác és a defektje... szvsz nyert volna... ... tudom... technikai sport... amúgy... meg... Grabsch olyan ulrichi verést adott a többieknek 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. szeptember 25. - 17:47:56 » |
|
van az életnek olyan területe, ahol manapság nem számít az állampolgárság? vagy csak én szívok gyakran a magyarságom miatt? (pl gyanítom nem a pofám miatt néztek bevándorlónak Angliában...)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szg01
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. szeptember 25. - 18:05:06 » |
|
van az életnek olyan területe, ahol manapság nem számít az állampolgárság? vagy csak én szívok gyakran a magyarságom miatt? (pl gyanítom nem a pofám miatt néztek bevándorlónak Angliában...) Elvileg az idegenlégióban nem számít...máshol viszont nem előny :cry:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
FÓRUM CYCLING TEAM FOREVER!!!  No és persze RABOBANK ÉS NAVIGARE (idén már COLNAGO) !!!
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. szeptember 25. - 18:20:15 » |
|
jelentem, én nem szándékozom csatlakozni az idegenlégióhoz  inkább csak olvasok róla :lol: szóval ide nekem a francia állampolgárságot
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. szeptember 25. - 19:03:34 » |
|
Laci szerint nincs nagy jelentősége annak, hogy milyen állampolgár. A hazafiasság nem erőssége.
Írtem is erről egy "szösszenetet" odaát.Ugyanis én másképp gondolom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
|