Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2011. május 18. - 21:57:45 » |
|
ÁÁÁÁ Tuti,hogy Djoko nyer majd
A nőknél? a pasiknál természtesen
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vladár
Vendég
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2011. május 19. - 08:59:42 » |
|
Sziasztok
Segítsetek. Tudja valaki, hogy idén mért nem láttunk még egy férfi tenisz közvetítést sem az Eurosporton???
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2011. május 19. - 09:12:49 » |
|
Sziasztok
Segítsetek. Tudja valaki, hogy idén mért nem láttunk még egy férfi tenisz közvetítést sem az Eurosporton???
Mert a Digisport valamint a Sport tv szerezte meg a közvetítések jogait. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vladár
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2011. május 19. - 12:53:27 » |
|
Köszönöm a gyors segítséget. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2011. május 19. - 15:47:42 » |
|
Sziasztok
Egyébként meg láttunk: Australian Open. És vajon a RG férfi mérkőzéseit láthatjuk?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bringafan
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2011. május 19. - 15:48:03 » |
|
Meg a 250-es Doha év elején.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2011. május 21. - 09:25:17 » |
|
Lopez elég jó volt most salakon, de nem veri meg Féderert. Nole szétkapja Delpot. Féderer vs Nole elődöntőt akarok.
Megnézem azt a szétkapást. Madrid óta nem láttuk JMDP-t, és hónapról hónapra egyre bíztatóbb. Én nagyon szurkolok JMDP-nek! Ha meg tudná verni Nolet az az önbizalmán is sokal javíthatna!  Nálam ő az egyik legszimpatikusabb fiatal játékos.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2011. május 21. - 10:53:10 » |
|
Lopez elég jó volt most salakon, de nem veri meg Féderert. Nole szétkapja Delpot. Féderer vs Nole elődöntőt akarok.
Megnézem azt a szétkapást. Madrid óta nem láttuk JMDP-t, és hónapról hónapra egyre bíztatóbb. Azért nem láttad, mert volt valami a hátával. Én nagyon szurkolok neki, mert ha ő nem veri meg Nole-t, akkor világelső (ugyebár az elődöntő is elég neki). De ha reálisan nézzük a dolgokat, szerintem esélytelen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Norina
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2011. május 22. - 18:28:32 » |
|
Megnézem azt a szétkapást. Madrid óta nem láttuk JMDP-t, és hónapról hónapra egyre bíztatóbb. Én nagyon szurkolok JMDP-nek! Ha meg tudná verni Nolet az az önbizalmán is sokal javíthatna!  Nálam ő az egyik legszimpatikusabb fiatal játékos. Én is neki drukkolok. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kicsiszabi
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2011. május 22. - 21:19:11 » |
|
Nagyon remélem hogy nem Nole fog nyerni mert már idegesit hogy minden tornát ő nyer meg.Nadal lesz a GS bajnok,de sajnos nem lesz világ1. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2011. május 22. - 21:23:18 » |
|
Nagyon remélem hogy nem Nole fog nyerni mert már idegesit hogy minden tornát ő nyer meg.Nadal lesz a GS bajnok,de sajnos nem lesz világ1.  Én meg örülök, hogy nem csak mindig Nadal vagy Federer nyer. Bár lehet később már Djokovicból is "túl sok" lesz. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibor
Vendég
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2011. május 22. - 21:59:36 » |
|
Nagyon remélem hogy nem Nole fog nyerni mert már idegesit hogy minden tornát ő nyer meg.Nadal lesz a GS bajnok,de sajnos nem lesz világ1.  És amikor minden tornát Nadal nyert, az nem idegesitett ?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2011. május 23. - 15:15:49 » |
|
Nagyon remélem hogy nem Nole fog nyerni mert már idegesit hogy minden tornát ő nyer meg.Nadal lesz a GS bajnok,de sajnos nem lesz világ1.  És amikor minden tornát Nadal nyert, az nem idegesitett ? Nem volt olyan, hogy minden tornát ő nyerjen. Mindig közbeszólt valaki, vagy Federer vagy a Masterseken gyakran Murray és Djokovic.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
kicsiszabi
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2011. május 23. - 18:32:20 » |
|
Nekem Nadal a kedvencem ternészetes ha valaki a másiknak azt akarja ne ő nyerjen.Nem? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég