Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2011. április 06. - 19:53:07 » |
|
A Franciák de szépen játszottak ma! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2011. április 06. - 19:54:05 » |
|
Tényleg a nőkét végül ki nyerte?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2011. április 06. - 19:56:07 » |
|
A Svédek! És remélem, a Svédek itt is bejutnak a legjobb 4 közé... meg a Németeknek is nagyon szurkolok! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2011. április 06. - 19:57:28 » |
|
A Svédek! És remélem, a Svédek itt is bejutnak a legjobb 4 közé... meg a Németeknek is nagyon szurkolok!  A fenébe, szurkoltam Kanadának.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2011. április 06. - 20:00:10 » |
|
A Svédek! És remélem, a Svédek itt is bejutnak a legjobb 4 közé... meg a Németeknek is nagyon szurkolok!  A fenébe, szurkoltam Kanadának. Én mindig is Európa párti voltam...  Épp itt az ideje megtörni a kanadaiak egyeduralmát... bár mondjuk, az is inkább a férfiaknál jellemző. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaisa1
phpBB Amatőr

VK győztes
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2011. december 09. - 02:53:04 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torokgabi72
Vendég
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2011. december 09. - 11:03:23 » |
|
Gratula lányok, és Gratula fiúk! Legközelebb már értetek is szoríthatunk!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2011. december 09. - 13:37:18 » |
|
Szép eredmény!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaisa1
phpBB Amatőr

VK győztes
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2011. december 09. - 18:17:16 » |
|
Szép volt fiúk, lányok!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torokgabi72
Vendég
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2011. december 10. - 14:52:59 » |
|
Na A csajok a döntőben megverték a Finneket 4-1-re!!!!!!!!!!!Így biztos a következő EB, és Ápriliban 2 nyertig a Csehek ellen a VB-ért mehetünk!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
F1mre
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2011. december 10. - 15:40:50 » |
|
A kommentátor azt mondta, hogy azt a meccset(meccseket) is lejátszották és a csehek nyerték.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Manchester United, Ferrari, FC United
|
|
|
Lindi
phpBB Amatőr

lelkes szurkoló
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2011. december 10. - 18:02:03 » |
|
Jó volt a férfi döntő. Szeretem ennek a két csapatnak a stílusát, mert építkező, támadó játékot játszanak. Mondjuk, a Svédek győzelmének jobban örültem volna. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torokgabi72
Vendég
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2011. december 10. - 18:57:53 » |
|
A kommentátor azt mondta, hogy azt a meccset(meccseket) is lejátszották és a csehek nyerték.
Igen ezt én értelmeztem félre! A VB lesz áprilisban! Bocs!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dave985
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2011. december 10. - 23:44:57 » |
|
Két 7:4-es vereség lett a párharc vége. Kicsit kár, de egy rossz szót nem érdemelnek a korábbiak fényében.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti

|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2012. január 10. - 11:04:30 » |
|
Nagyon bízom benne hogy a magyarok benn tudnak maradni az A csoportban! Előrelépés lenne a magyar curlingnek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|