|
Admin
|
 |
« Dátum: 2010. december 14. - 16:55:12 » |
|
Curling
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 26. - 11:13:50 írta Admin »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ÉLJENHENDRY!
Vendég
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2011. február 22. - 20:05:28 » |
|
á
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
BaBo94
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2011. március 20. - 02:09:05 » |
|
Nagyon komoly volt az a zsúfoltság a Dánia-USA női vb meccs 9. endjében: 15 kő volt a házban!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BB1985
Vendég
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2011. március 22. - 15:34:54 » |
|
Üdv Mindenkinek! Csak némi poénkodás, de remélem, hogy senki nem haragszik meg érte: "A curling története Curt Ling, Amerikába emigrált kínai autóipari gyármunkás találta ki a játékot, valamikor az 1970-es évek végén. Mr. Ling egyik reggel a kertes háza előtti járdát szerette volna lesepregetni. Igen ám, de az éjszaka ónos eső esett, ami a járdára fagyott. Mr. Ling szeretett volna eljutni a postaládájáig, ahol kedvenc újságja, a China Daily lapult. Elindult, de a járda egyre jobban csúszott. Végül ugyan elért a postaládáig, de vissza már nem tudott jönni. Ekkor a frissen ébredő felesége kávéval és friss pirítóssal akart kedveskedni férjének, de mivel ő nem akarta megpróbálni a csúszós útszakaszt, azt találta ki, hogy egy kosarat küld az urának. A kosarat megtöltötte egy termosz friss kévéval, több csomag pirítóssal, lekvárral (Mr. Ling kedvence!), tejjel, cukorral. Mrs. Ling a kosarat elindította férje felé, a jégen, de mivel nem volt pontos a gurítása, ezért előre szaladt, és az otthoni partvissal gyors ütemben kezdte a jeget fényesíteni, amely így eljutott hőn szeretett férjéhez. Eközben a gyerekeik az ablakból őrült sinkogatással szurkoltak apának és anyának. Nagyszerű pillanat volt! A curling születésnapja."  :D
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2011. március 22. - 17:59:31 » |
|
De jó, most nézem, hogy 19:00-tól az ES 2-n is láthatunk curlinget!!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cscsabat
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2011. március 23. - 09:08:51 » |
|
Üdv Mindenkinek! Segítséget kérek , hátha tud valaki segíteni! Hol találhatom meg a VB eredményeket? Előre is köszönöm
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2011. március 23. - 09:16:25 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2011. március 23. - 17:33:43 » |
|
Kanada elég gyengén szerepel a nőknél, jó lenne ha összeszednék magukat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
cscsabat
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2011. március 23. - 18:29:40 » |
|
Köszönöm MO21
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|

|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2011. március 25. - 14:56:16 » |
|
Most ennek mi értelme, hogy a délelőtti adást ismétlik ahelyett, hogy az éppen folyó Kanada-Svájc tiebreaker rangadót adnák? Arról nem is beszélve, hogy a délelőtti USA-Svédország találkozó is egy tegnapi felvétel. Élő meccs helyett tegnapi ismétlés ismétlése, nincs talán közvetítési jog a tiebreakerre?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zsolyx13
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2011. március 27. - 14:04:22 » |
|
Remélem a Svédek nyerik a döntőt!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2011. március 27. - 14:11:16 » |
|
Remélem a Svédek nyerik a döntőt!
Én is nekik szurkolok!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2011. március 27. - 17:03:52 » |
|
Most egy kicsit képen kivül vagyok. Kik a döntősök? Tegnap néztem valami Kanada-Dánia playoffot, azt ki nyerte?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
bendzsi98
Vendég
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2011. március 27. - 17:14:31 » |
|
Most egy kicsit képen kivül vagyok. Kik a döntősök? Tegnap néztem valami Kanada-Dánia playoffot, azt ki nyerte?
Svéd-Kanada döntő lesz, a playoffot Kanada nyerte.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2011. március 27. - 17:19:20 » |
|
Svéd-Kanada döntő lesz, a playoffot Kanada nyerte. Ja, köszi! Akkor hajrá Kanada.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|