F1mre
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #240 Dátum: 2011. december 02. - 19:06:44 » |
|
Legalább a nyitómeccs előtti ünnepség is kimarad az egész A csoport meccseivel együtt kb 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Manchester United, Ferrari, FC United
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #241 Dátum: 2011. december 02. - 19:07:59 » |
|
A csoport elég viccesre sikeredett. Ritka gyenge csoport. B csoport halálcsoport, de csak a portugálokat sajnálom közülük. Spanyoloknak szerencséje elég jó csoport jött össze. Az utolsó pedig átlagosnak mondható.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
adammalysza
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #242 Dátum: 2011. december 02. - 19:23:14 » |
|
A lengyel csoport ránézésre teljesen rendben van innen tovább lehet, sőt tovább kell menni.  Csak tegyék vissza addig a sasmadarat a mezükre... 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. december 02. - 19:25:07 írta adammalysza »
|
Naplózva
|
|
|
|
F1mre
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #243 Dátum: 2011. december 02. - 19:30:26 » |
|
Pedig ott orosz görög továbbjutás a valószínű.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Manchester United, Ferrari, FC United
|
|
|
adammalysza
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #244 Dátum: 2011. december 02. - 19:39:38 » |
|
Add hozzá a hazai pálya előnyét és Európa egyik legfanatikusabb közönségének támogatását...  Szerintem orosz, lengyel továbbjutás lesz. Össze fogják rakni addig azt a lengyel válogatottat. Illetve bízom benne. 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. december 02. - 19:42:22 írta adammalysza »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torokgabi72
Vendég
|
 |
« Válasz #245 Dátum: 2011. december 02. - 19:42:26 » |
|
Az Angoloknak Rooney nélkül továbbjutni........... Nehéz lesz! A házigazda Ukránok, a lesipuskás Svédek, és a Franciák ellen!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bendzsi98
|
 |
« Válasz #246 Dátum: 2011. december 02. - 20:07:16 » |
|
Az Angoloknak Rooney nélkül továbbjutni........... Nehéz lesz! A házigazda Ukránok, a lesipuskás Svédek, és a Franciák ellen!
Milyen Rooney nélkül?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torokgabi72
Vendég
|
 |
« Válasz #247 Dátum: 2011. december 02. - 20:18:23 » |
|
Milyen Rooney nélkül? Wayne!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bendzsi98
|
 |
« Válasz #248 Dátum: 2011. december 02. - 20:52:38 » |
|
Milyen Rooney nélkül? Wayne! Hú.... te jó ég. Ez most agyilag nullára lőtt. Most megyek és kiugrok az ablakon.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
amatoer3
|
 |
« Válasz #249 Dátum: 2011. december 02. - 21:20:17 » |
|
Csak tegyék vissza addig a sasmadarat a mezükre...  Lato azt mondta a múltkor hogy azzal nem lesz mostmár gond.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gugu02
|
 |
« Válasz #250 Dátum: 2011. december 02. - 22:42:01 » |
|
A csoport elég viccesre sikeredett. Ritka gyenge csoport. B csoport halálcsoport, de csak a portugálokat sajnálom közülük. Spanyoloknak szerencséje elég jó csoport jött össze. Az utolsó pedig átlagosnak mondható.
íreket sajnálom de ígyis jó csoport lett az a C, az olaszok meg tudják fingatni a spanyolokat lásd 2008as eb vagy a semmitmondó barátságos meccs. B-ből németek kiemelkednek és a hollandok is erősebbek mint a masik 2 csapat
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #251 Dátum: 2011. december 02. - 22:56:05 » |
|
Szerintem a két fő esélyes SPA és GER. Őket közvetlenül követi NED. Aztán a sok nagy nemzet akik most nem annyira erősek, de apróbb formajavulással akár gondokat is okozhatnak. Gondolok itt az ITA, FRA, POR, ENG négyesre. A meglepetéscsapat pedig a ruszkik lehetnek.
Sanyi nem értek egyet azzal a várható lengyel továbbjutással. Odáig szerintem tiszta, hogy az oroszok nyerik a csoportot, de utána én lengyel-cseh komoly csatát várok. Nem lesz olyan egyszerű dolguk. Még a görögök is beleszólhatnak persze, de őket most nem tartom annyira esélyesnek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #252 Dátum: 2011. december 03. - 07:53:37 » |
|
Capello most eldöntheti, hogy az újabb blama előtt mond le vagy esetleg megvárja míg bekövetkezik..  Biztos utóbbit választja, kell a még több mani.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #253 Dátum: 2011. december 03. - 10:09:10 » |
|
Én nem tudom, mi ez a nagy orosz hype. Hajlamosak elcseszni a csoportmeccseket, jó a legutóbbi EB-n továbbmentek, de az egy nagyon jó csapat volt. Szerintem 3.-ok lesznek. És a görögök mehetnek tovább. A bundabotrány után rájuk is fér. Egységes kis csapatuk van, és hát láthattuk 2004-ben, hogy mire képesek. A csehek ott számomra a sötét ló, őket nem tudom hova tenni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
torokgabi72
Vendég
|
 |
« Válasz #254 Dátum: 2011. december 03. - 15:42:00 » |
|
Trappatoni meg a honfitársak ellen!!!!!!!!! Tipikus kettős érzés, mint amikor az anyós karambolozik az új autómmal!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|