|
Admin
|
 |
« Dátum: 2010. augusztus 30. - 17:20:18 » |
|
US Open 2010. augusztus 30 - szeptember 12.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2010. augusztus 30. - 17:20:57 » |
|
Megkezdődött az idei US Open!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
TOMCAT
Vendég
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2010. augusztus 30. - 17:22:30 » |
|
Meg a szerb-magyar vizilabda-meccs is. Elég szoros!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2010. augusztus 30. - 17:43:02 » |
|
Meg a szerb-magyar vizilabda-meccs is. Elég szoros! mihez képest? szerb-magyarhoz képest sima
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SpiRos
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2010. augusztus 30. - 18:01:47 » |
|
Hajrá Timi, Ági, Gréta, Edina!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A.E.K. Athén
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2010. augusztus 30. - 18:08:06 » |
|
Hajrá magyarok na és persze Nadal, Roddick, Clijsters, Sharapova, Wozniacki és Ivanovic (utóbbi sajnos nem sok eséllyel, mert most tért vissza a sérüléséből).
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
SpiRos
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2010. augusztus 30. - 18:29:27 » |
|
Hajrá magyarok na és persze Nadal, Roddick, Clijsters, Sharapova, Wozniacki és Ivanovic (utóbbi sajnos nem sok eséllyel, mert most tért vissza a sérüléséből). Akkor a magyar lányokon kívül, hajra Baghdatis, Federer, Sharapova és A. Bondarenko! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A.E.K. Athén
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2010. augusztus 30. - 18:31:13 » |
|
19.00-tól Arn Gréta - Clijsters!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bendzsi98
Vendég
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2010. augusztus 30. - 19:00:09 » |
|
Vamos, Rafa! Egyébként Söderling-fan vagyok!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2010. augusztus 30. - 19:08:12 » |
|
Gyerünk Gréta te vagy a jobb!! Én meg az optimista.. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2010. augusztus 30. - 19:08:58 » |
|
Gyerünk Gréta te vagy a jobb!! Én meg az optimista..  Szerintem 1-2 gémnél többre ne számítsunk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SpiRos
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2010. augusztus 30. - 19:22:45 » |
|
Szerintem nem lesz annyira vészes.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A.E.K. Athén
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2010. augusztus 30. - 19:36:21 » |
|
Szerintem nem lesz annyira vészes.
Én fogadni merek, hogy 2-nél többet nem szerez s még annyit sem biztos. Mostanában a nőknél az a divat, hogy az első körben vagy ilyen nullákra nyernek vagy nagyon nagyot küzdenek és itt Grétától nem lehet elvárni, hogy küzdésre kényszerítse Clijsterst.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2010. augusztus 30. - 19:46:25 » |
|
Gyerünk Gréta te vagy a jobb!! Én meg az optimista..  Szerintem 1-2 gémnél többre ne számítsunk. Első szett 6-0..ajajj..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2010. augusztus 30. - 19:56:37 » |
|
LOL!  Ezt a fene se gondolta volna, Clijsters elbízta magát s elveszített 3 gémet! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|