Neil Robertson fan
Vendég
|
 |
« Válasz #300 Dátum: 2010. szeptember 04. - 22:28:05 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabesz19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #301 Dátum: 2010. szeptember 04. - 22:31:27 » |
|
A sky a halálhír miatt lépett vissza? Mondjuk meg is értem maximálisan  Igen, de azért az is benne lehet, hogy a fél csapat már amúgy is kidőlt. Egyébként a csapatot sújtó megbetegedés nem ugyanaz, mint ami a halálesetet okozta. Én pont, hogy úgy hallottam, hogy a betegség miatt valamiféle vérmérgezést kapott el a masszőr, amibe végül bele is halt. / Bár kicsit hadartak, és jó kis ír akcentussal beszélt a riporteralany / Szerintem jól fordítid az ír akcentust, mert én olvastam magyarul és ott ugyanezt írták.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Bajnkok veszítenek és bajnokok győznek... és sohasem adják fel." /Fabian Cancellara/ Go Andy & Fränk Schleck & Fabian! Forza Scarponi! Forza Trulli & Vettel!
|
|
|
Stuey-csp
phpBB Amatőr

velominatus
|
 |
« Válasz #302 Dátum: 2010. szeptember 05. - 09:00:08 » |
|
A sky a halálhír miatt lépett vissza? Mondjuk meg is értem maximálisan  Igen, de azért az is benne lehet, hogy a fél csapat már amúgy is kidőlt. Egyébként a csapatot sújtó megbetegedés nem ugyanaz, mint ami a halálesetet okozta. Én pont, hogy úgy hallottam, hogy a betegség miatt valamiféle vérmérgezést kapott el a masszőr, amibe végül bele is halt. / Bár kicsit hadartak, és jó kis ír akcentussal beszélt a riporteralany / Szerintem jól fordítid az ír akcentust, mert én olvastam magyarul és ott ugyanezt írták. Akkor ha nekem nem hisztek, higgyetek a Sky főnöknek. "Brailsford also noted that several riders and other staff members have become ill during the race due to an several viral infection, which is not related to Gonzalez' illness."
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neil Robertson fan
Vendég
|
 |
« Válasz #303 Dátum: 2010. szeptember 05. - 18:27:53 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #306 Dátum: 2010. szeptember 07. - 13:42:56 » |
|
grahamwatson10 Two non-starters today - Stuey O'Grady & Andy Schleck... Frank Schleck's chances just got worse!
11 minutes ago via Echofon
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #307 Dátum: 2010. szeptember 07. - 13:50:07 » |
|
Magára hagyta a bátyót.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #308 Dátum: 2010. szeptember 07. - 14:22:56 » |
|
nagyon derűsen tippeltétek Andyt az összetettre is. Ő Franknak jött segíteni ezt el is mondta. Sztem végig sem fog menni.
na igen ha az ember sok versenyt lát meg figyeli őket akkor tudni fogja 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #311 Dátum: 2010. szeptember 07. - 16:24:21 » |
|
 Azért mert egy picit iszogattak? Vagy Riis kicsinyes bosszúja?  az... mi más? nem az volt, hogy részegen randaríloztak és kéteserkölcsű hölgyekkel tömték tele a jacuzzijukat...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bondi
Vendég
|
 |
« Válasz #312 Dátum: 2010. szeptember 07. - 16:49:14 » |
|
A neten nem lehet valahol nézni a közvetítést?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabesz19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #313 Dátum: 2010. szeptember 07. - 16:53:53 » |
|
 Azért mert egy picit iszogattak? Vagy Riis kicsinyes bosszúja?  az... mi más? nem az volt, hogy részegen randaríloztak és kéteserkölcsű hölgyekkel tömték tele a jacuzzijukat... Azért Riis elég fura. Iszogattak egyet, majd visszalépteti őket, ezzel csökkentve az összetettre esélyes versenyzőjének esélyeit. Egyébként meg nem is a verseny szabályai ellen vétettek. Úgyhogy Riis elnézhetett voln egy kicsit más felé amikr Andy és Stuey hazajöttek a bárból. Nem kellett volna azonnal a szondához nyúlni... Egyébként van benne valami, egy kis bosszú.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Bajnkok veszítenek és bajnokok győznek... és sohasem adják fel." /Fabian Cancellara/ Go Andy & Fränk Schleck & Fabian! Forza Scarponi! Forza Trulli & Vettel!
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #314 Dátum: 2010. szeptember 07. - 16:56:25 » |
|
 Azért mert egy picit iszogattak? Vagy Riis kicsinyes bosszúja?  az... mi más? nem az volt, hogy részegen randaríloztak és kéteserkölcsű hölgyekkel tömték tele a jacuzzijukat... én egyetértek Riisel. Az a dolguk h maximálisan a versenyre koncentráljanak, nem pedig vacsi után kimenjenek, mint a gyerekek a táborból. A Touron vmiért nem csinálták...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|