gabesz19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #330 Dátum: 2010. szeptember 07. - 20:22:36 » |
|
Én már azt sem értettem, hogy miért indult el eléggé lazára vette ezt a spanyol kört. Mit is nyilatkozott a hegyi szakaszokon majd virit hát ez nem igazás valósult meg.
Hát ha anyilatkozatait jól értettem, akkor ő ezt a Lombard kör felkészülésének vette (volna).
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Bajnkok veszítenek és bajnokok győznek... és sohasem adják fel." /Fabian Cancellara/ Go Andy & Fränk Schleck & Fabian! Forza Scarponi! Forza Trulli & Vettel!
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #331 Dátum: 2010. szeptember 07. - 20:43:16 » |
|
Én már azt sem értettem, hogy miért indult el eléggé lazára vette ezt a spanyol kört. Mit is nyilatkozott a hegyi szakaszokon majd virit hát ez nem igazás valósult meg.
csak Franknak jött segíteni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
edmonton
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #332 Dátum: 2010. szeptember 07. - 20:59:37 » |
|
csak Franknak jött segíteni. Hát jól titkolta azt is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
s.z.r.
|
 |
« Válasz #333 Dátum: 2010. szeptember 07. - 21:36:34 » |
|
Gondolom Riisnek nem az a baja, hogy elszerződtek a csapattól, hanem az, hogy folyamatosan dolgoznak rajta, hogy minél többen kövessék őket.
...szerintem is ez bosszantja a bosszot...de ez már saját csapat elleni döntés,nem profi... Andy meg hogyha igy viselkedik akkor búcsúzhat a sárga meztől...mikor irták/hallotuk/olvastuk hogy Lance (anno) vagy Contador elmegy iszogatni....Sipi kiskönyvét kellene átolvasnia Andy-nek 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mosergiro84
|
 |
« Válasz #334 Dátum: 2010. szeptember 07. - 21:44:39 » |
|
Üdv mindenkinek! nem tudja valaki hogy mi a címe annak a bringás könyvnek amiből Sipibá olvasott fel valamelyik nap, amit egy antikváriumban talált?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szg01
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #335 Dátum: 2010. szeptember 08. - 07:20:00 » |
|
Hát páran igencsak lazulósra vették. Az a baj, hogy mindig mindenki a Tour-ra gyúr. A Giro azért erős, mert ez a "nagy felkészülés" a Tourra, míg a Vuelta mintha a levezetése lenne. Valahogy nem is doppingol fel úgy a spanyol kör, mint az olasz és a francia.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
FÓRUM CYCLING TEAM FOREVER!!!  No és persze RABOBANK ÉS NAVIGARE (idén már COLNAGO) !!!
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #336 Dátum: 2010. szeptember 08. - 08:43:01 » |
|
Hát páran igencsak lazulósra vették. Az a baj, hogy mindig mindenki a Tour-ra gyúr. A Giro azért erős, mert ez a "nagy felkészülés" a Tourra, míg a Vuelta mintha a levezetése lenne. Valahogy nem is doppingol fel úgy a spanyol kör, mint az olasz és a francia. sztem a legjobb olasz bringások sokszor a girora készülnek,de a legjobb spanyolok általában a tourra.A vueltára maradnak a másodikvonalbeli vueltára gyúró spanyolok és a touron gyengén szereplő(vagy giron magát kihajtott) vueltán javítani próbáló másnemzetbéli sztárok,és ezek küzdenek a győzelemért.a giron és a touron az esélyesek jó formában vannak,a vueltán meg az esélyesek rosszban,de ha valaki jó formában van spanyol versenyző az is esélyessé léphet elő
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #337 Dátum: 2010. szeptember 08. - 09:12:19 » |
|
Üdv mindenkinek! nem tudja valaki hogy mi a címe annak a bringás könyvnek amiből Sipibá olvasott fel valamelyik nap, amit egy antikváriumban talált?
én nem hallottam ugyan, de régen a Drótszamarat emlegette így...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
snefi
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #338 Dátum: 2010. szeptember 08. - 13:10:03 » |
|
Hello ez most komoly? KERÉKPÁR: SPANYOL KÖRVERSENY, Spanyolország 11. szakasz (25perc) 25 perc 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
s.z.r.
|
 |
« Válasz #339 Dátum: 2010. szeptember 08. - 13:16:13 » |
|
Hello ez most komoly? KERÉKPÁR: SPANYOL KÖRVERSENY, Spanyolország 11. szakasz (25perc) 25 perc  ...A snooker miatt nem sokat látunk a Vueltából.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #340 Dátum: 2010. szeptember 08. - 13:34:03 » |
|
Hello ez most komoly? KERÉKPÁR: SPANYOL KÖRVERSENY, Spanyolország 11. szakasz (25perc) 25 perc  A snooker mi óta népszerűbb, mint a Vuelta?  Mondjuk, így legalább kevésbé bánkódok, amiért nem érek haza a közvetítésre.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bendzsi98
Vendég
|
 |
« Válasz #341 Dátum: 2010. szeptember 08. - 14:28:17 » |
|
Nem 25 perc lesz, hanem 1 óra.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bondi
Vendég
|
 |
« Válasz #342 Dátum: 2010. szeptember 08. - 14:42:35 » |
|
Már nagyon elegem van az eurosportból. Valami miatt mindig csúszik a közvetítés. Vagy tenisz vagy most snooker. Múltkor is a superbike eredmény hirdetést meg lehetett várni mikor már kellett volna mennie a közvetítésnek, de a kerékpárt mindig elkapcsolják az eredményhirdetésről...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bendzsi98
Vendég
|
 |
« Válasz #343 Dátum: 2010. szeptember 08. - 14:51:36 » |
|
Na hát pont ez az! Kerékpárban nagy körverseny egy évben 3 van, Superbike futamból legalább 15, Snooker-ből is több van. Nem igaz, hogy az eredményhirdetést, azt az 5 percet nem lehet megvárni! Mert tényleg nem több!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bendzsi98
Vendég