|
M021
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:49:07 » |
|
Ott lesz Luis León Sanchez a mezőnyben. Szerintem olyan versenyző fog nyerni aki nem indult a Tour de France-on..  Nibali? Igen, én rá voksolok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neil Robertson fan
Vendég
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:57:31 » |
|
Ott lesz Luis León Sanchez a mezőnyben. Szerintem olyan versenyző fog nyerni aki nem indult a Tour de France-on..  Nibali? Igen, én rá voksolok.  Oké, aláírva.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2010. augusztus 26. - 15:30:19 » |
|
Ott lesz Luis León Sanchez a mezőnyben. Szerintem olyan versenyző fog nyerni aki nem indult a Tour de France-on..  Nibali? Igen, én rá voksolok.  Oké, aláírva. Van rá esély!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
gabesz19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2010. augusztus 26. - 17:18:26 » |
|
Ott lesz Luis León Sanchez a mezőnyben. Szerintem olyan versenyző fog nyerni aki nem indult a Tour de France-on..  Nibali? Igen, én rá voksolok.  Oké, aláírva. Van rá esély! De azért remélem a Schleck tesók jobbak lesznek nála. Szerintem Nibali és az egyik Schleck nagy csatája lesz a Vuelta.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Bajnkok veszítenek és bajnokok győznek... és sohasem adják fel." /Fabian Cancellara/ Go Andy & Fränk Schleck & Fabian! Forza Scarponi! Forza Trulli & Vettel!
|
|
|
treka
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2010. augusztus 26. - 23:43:44 » |
|
Sziasztok! beszállhatok a tippeldébe így, Vueltára?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2010. augusztus 27. - 00:02:19 » |
|
Sziasztok! beszállhatok a tippeldébe így, Vueltára?
semmi akadálya  Garmin: Vandevelde, Millar, Farrar, Dean, Danielson, Peterson, Kreder, Wilson, Zabriskie
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 27. - 01:06:10 írta gugu »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2010. augusztus 27. - 08:33:36 » |
|
Vuelta a Espana
összetett: 1.F.Schleck 2.Nibali 3.A.Schleck 4.Menchov 5.Mosquera hegyi trikó: 1.Moncoutie 2.Anton 3.Plaza 4.Gomez Marchante 5.Eg.Martinez pont trikó: 1.Hushovd 2.F.Schleck 3.Nibali 4.Arroyo 5.A.Schleck
kombinációs trikó: 1.Mosquera 2.F.Schleck 3.Nibali 4.A.Schleck 5.Joaquin Rodriguez
csapat 1.Caisse d'épargne 2.Liquigas 3.Xacobeo Galicia 4.Team Saxo 5.Rabobank
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 27. - 08:39:04 írta girovuelta »
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
|
amatoer3
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2010. augusztus 27. - 09:25:23 » |
|
Öö, izé az Kerékpár offtopikba tippeljünk és ez a kombinációs trikó is új elem. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2010. augusztus 27. - 12:58:46 » |
|
Bouygues: Bonnet, Jerome, Pichot, Trofimov, Sprick, Rolland, Quemeneur, Tschopp, Vogondy FDJ: Le Mevel, Bonnaire, Cazaux, Chavanel, Cherel, Hutarovich, Meersman, Offredo, Vichot
kész is vagyunk
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2010. augusztus 28. - 08:28:55 » |
|
szerintetek így hogy a vb viszonylag sík,és a sok a sprinter a mezőnyben mennyien fejezik be majd a versenyt kb?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2010. augusztus 28. - 11:55:59 » |
|
Berakva a kedvencek közé. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
Stuey-csp
phpBB Amatőr

velominatus
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2010. augusztus 28. - 14:44:29 » |
|
Szerintem ma még megiszok egy plussz csésze kávét, 22 óra után indul az első csapat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
treka
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2010. augusztus 28. - 14:58:29 » |
|
Szerintem ma még megiszok egy plussz csésze kávét, 22 óra után indul az első csapat.
Én inkább alszom egyet addig 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2010. augusztus 28. - 16:01:54 » |
|
szerintetek így hogy a vb viszonylag sík,és a sok a sprinter a mezőnyben mennyien fejezik be majd a versenyt kb?
Cave, Davis, Farrar, Petacchi 99% vb résztvevő így ők menet közben ki fognak szállni. Bennati, Hushovd, Freire szvsz az lesz így én nem hiszem h közülük is mindenki végig menne. Haedo, Van Avermaet, Hutarovich, Seb. Chavanel, Bonnet, Dumoulin, Hinault, Mata, Förster, Schröder, Koldo és Weylandt akik a sprinterek közül ha kibírják a hegyeket végig mehetnek. Ami viszont a végig menők mellet szól az a +1 hét ami most van a Vuelta és a vb között, illetve hha megnézik a pályát akkor azért sokat nem adnék Cavendish vb győzelmére. Nem olyan könnyű az a pálya.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 28. - 16:04:40 írta gugu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stuey-csp
phpBB Amatőr

velominatus
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2010. augusztus 28. - 16:51:34 » |
|
Cave, Davis, Farrar, Petacchi 99% vb résztvevő így ők menet közben ki fognak szállni. Bennati, Hushovd, Freire szvsz az lesz így én nem hiszem h közülük is mindenki végig menne. Haedo, Van Avermaet, Hutarovich, Seb. Chavanel, Bonnet, Dumoulin, Hinault, Mata, Förster, Schröder, Koldo és Weylandt akik a sprinterek közül ha kibírják a hegyeket végig mehetnek. Ami viszont a végig menők mellet szól az a +1 hét ami most van a Vuelta és a vb között, illetve hha megnézik a pályát akkor azért sokat nem adnék Cavendish vb győzelmére. Nem olyan könnyű az a pálya. Mintha csak a 2009-es Milánó-San Remo előtt volnánk. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|