|
|
Neil Robertson fan
Vendég
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2010. augusztus 26. - 11:27:30 » |
|
Milyen szép bók Cuestának, ő fogja viselni az egyes rajtszámot. Egyrészt Valverde eltiltás alatt van, másrészt Cuesta 17-szer vesz részt a Vueltán. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2010. augusztus 26. - 11:31:18 » |
|
LOL! Kerestem, de ezt még nem láttam! Scuzi! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2010. augusztus 26. - 12:13:51 » |
|
csak ide a topikba több mint 11 csapat kerete van beírva 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2010. augusztus 26. - 12:55:55 » |
|
Milram: Eichler, Förster, Fothen, Roels, Fröhlinger, Schröder, Sentjens, Terpstra, Voss Astana: Bazayev, Davis, Dyachenko, Fofonov, Gasparotto, V.Iglinskiy, Jufre, Renev, Zeits Lampre: Petacchi, Bole, Hondo, Kashechkin, Lorenzetto, Marzano, Mori, Pietropoli, Righi
márcsak a Garminnak, FDJnek és a Bouyguesnak nem teljes a kerete, náluk 1-1 fő hiányzik.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 26. - 13:01:02 írta gugu »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:22:42 » |
|
Sok sikert mindenkinek a tippversenyben.Már kezdenek körvonalazódni a tippek a fejemben!  Gyerünk Team Sky!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csacs13
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:30:02 » |
|
Sziasztok ! Contador a saxo bankban?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neil Robertson fan
Vendég
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:31:43 » |
|
Sok sikert mindenkinek a tippversenyben.Már kezdenek körvonalazódni a tippek a fejemben!  Gyerünk Team Sky!!  Gyerünk Team Sky!!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neil Robertson fan
Vendég
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:32:01 » |
|
Sziasztok ! Contador a saxo bankban?
Ott lesz jövőre.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:33:59 » |
|
Sok sikert mindenkinek a tippversenyben.Már kezdenek körvonalazódni a tippek a fejemben!  Gyerünk Team Sky!!  Gyerünk Team Sky!!!  Gyerünk gyerünk! Most itt az ideje egy komoly szereplésnek. Kár, hogy megint a fél Vuelta alatt el leszek utazva, ezért tőlem megint nem lehet sokat várni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
s.z.r.
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:34:23 » |
|
Milyen szép bók Cuestának, ő fogja viselni az egyes rajtszámot. Egyrészt Valverde eltiltás alatt van, másrészt Cuesta 17-szer vesz részt a Vueltán.  17 Vuelta?...az nem semmi...ha 3500km egy kör akkor az 59500 Vuelta km...és még ehhez menyit kelett edzeni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csacs13
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:36:45 » |
|
Értem szerintem Contadornak kár el menni e De hát q pénz nagy úr
Szerintetek ki nyeri a vueltát? Nincs sok nagy név
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csacs13
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:39:19 » |
|
L.L Sanczes ott lesz? ha igen remélem ő nyer De andy a legnagyobb esélyes
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:43:45 » |
|
Ott lesz Luis León Sanchez a mezőnyben. Szerintem olyan versenyző fog nyerni aki nem indult a Tour de France-on.. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:47:49 » |
|
Ott lesz Luis León Sanchez a mezőnyben. Szerintem olyan versenyző fog nyerni aki nem indult a Tour de France-on..  Nibali?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|