Sziasztok ! ...hol az öreg armstrong ? csak nem 3 kerekűvel tép ?
miért 3 kereküvel nem nyerhet???
pléyerezzen akinek 6 anyja van. a vége az lesz az egész jútyúb twitter fészbúk iwiw myspace player, hogy fogadni kell egy embert aki ellenőrzi az életedet és válaszol helyetted, viszont az ő életét ezeken a helyeken is egy másik embernek kell majd figyelnie. Szép új világ ez
Ez a skoda reklám nálam üti a "duringtheraceineedperfectvision"-t.
ez mi??
Most ezen mit kell rugózni, köztudott hogy a drága bringások 99%a asztmás azért szedi a gyógyszert.
Én nem voltam katona, mert asztmás lettem igaz, nem mentem kerékpározni.
Tessék mondani begyógyszerezve lehetek e még bringás 36 évesen?
Hol olvassa Sipi, hogy "miért nem egy egész csapat szökik meg" ??
Állandóan mondják, hogy írjunk, meg olvassák, de b....us, hol? hova? ??
Vizibicikli verseny nincs? Én el tudnám képzelni ilyen rendszerrel. Fekete-erdő Fekete tenger táv a Dunán Kísérőhajók stb. Felterjesztem a dolgot.
Én valamilyen hibrid hajtású autóra szavaznék , nem igaz , hogy nem zavarja a versenyzőket a kipufogók füstje...
ötven egypár kilóval, hogy lehet ennyit tekerni basszus...
KÉRDÉS!!!
SZERINTEM ARMSTRONG A PÁRIZSI BEFUTÓRA TARTALÉKOL, MERT OTT Ő AKAR ELSŐKÉNT CÉLBA ÉRNI, MI A VÉLEMÉNYÜK EZZEL A GONDOLATTAL KAPCSOLATBAN?
Azt kérdezném a kommentátoruraktól hogy szoktak e biciklizni?
Contador egy majom ez kőztudod ennyi páran szeretik ez tény de k...a sokan utálják ezt a majmot az ember az evolucio során lemászot a fárol conti meg a gravitácio során leeset a fárol enny külömbség van közte és Andy közt ja Andy még bluszba rá nem beképzelt bunkó szal ezért fütyülik ki azt a bokszos majmot és nem kell fényezni mert egy majom
Lance kérlek dobjál be pár vitamint! Érzem, ez a nap a Tiéd lesz!
Üdv. a Kommentátor Uraknak és mindenkinek!
Ha egy versenyző egy szakaszon nagy hátrányba kerül (több 10 perc) és úgy dönt, hogy nem fejezi be az adott szakaszt, akkor elindulhat-e a következő szakaszon, vagy ez automatikusan a verseny feladását jelenti és kizárják?
Köszönöm a választ.
Jenő! Sport közvetités van nem? Nem zarándokuton,gasztronómiai körüton vagyunk. A verseny a lényeg nem a felolvasás.
Mindenki hallja ezt a bejátszott HEJ HEJ HEJ HÖJ HÖJ HÖJ idegesítő hangot??engem már nagyon idegesít majd 3 hete ezt halgatom. NAgyon idegesítő
Kedves műsorközvetítő Uraktól két kérdésem volna:
-indulhatnak-e női csapatok a Tour-on és
-(lehet, hogy csak nekem van halvány üldözési mániám) miért nem mutatják szinte sosem a kerékpárok vázszerkezetét olyan beállításban, hogy a kerékpár gyártója is látható legyen. Nagyon ritkán van olyan kamera állás, ahol a gyártót pontosan fel lehetne ismerni.
Egyébként nagyon színvonalas a műsor! Köszönet érte!
női tour de france-ról miért nem hallani soha??
Bon jour!
A gumikat vajon naponta cserélik a bringákon?
A Contador-Andys reklám nagyon jó viszont.
azt kevesebbet is adják...
Le tudná valaki fordítani? Az elejét értem, de azt a medvés részt nem. Thx.
Nagyon szépen biciklizik ANDY , messze a két legjobb a mezőnyből !!!
Sötétbőrűek miért nincsennek ott kerékpározásba?
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik színű trikó kinek jár? Hogy lehet trikót szerezni? Köszi!
Mi vagy ki dönti el hogy a hegy hány százalékos és kategóriáju ?
Mit jelent a képernyö bal felsö sarkában (az időkülömbség és a km alatt) magjelenő CSC
A lovak hidegben állnak össze.
a nagymamám nem érti, hogy mi az a downhill, lehetne magyarúl
Én arra lennék kiváncsi, milyen matematikai képlettel számolják a napi táv megtételéhez szükséges időt. Mert ugye vannak hegyek völgyek ahol nem mindig minden hupikéék és pláne nincsenek sehol törpikééék.
Ez a Neutrálos autó ez egy csapat vagy egy ellátó autó aki mindenkinek ad cuccot ha kell?
!kérdés
Üdvözlöm a kommentátor urakat!
Sipos Jánoshoz volna kérdésem. 80-as évekből eredő, "28-as" ruszki biciklimmel szoktam tekerni, mikor kedvem van. Az első fogaskerék 48 fogszámú, a hátsó 18 fogszámú. Sík terepen 20-25 km/h közötti átlagsebességet tudok menni vele (ellenszében 20 km/h, hátszélben 25 km/h). Megállás nélkül eddig 50 km volt a leghosszabb táv amit megtettem ílyenformán.
A kérdésem az lenne, Sipos úr szerint egy jól felszerelt versenykerékpárral, végig tudnék-e menni egy Tour de France szakaszt? Vagy, ön szerint egy megfelelő versenykerékpárral mekkora átlágsebességet tudnék elérni, mekkora távolágot bírnék egy megindulással a teljes elfáradásomig?
Egyébként, én a nagy áttételt részesítem előnyben (amikor inkább nehéz a pedált tekerni), utálom mikor a pedál könnyen forog, mégis olyan az ember érzése mintha nem is haladna előre, csak helybenjárna!
Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!
Cinelli biciklivel megy valaki a touron?
A tour történetében volt arra példa, hogy esetleg fix hajátsú bicikivel mentek az időfutamon, vagy esetleg, más szakaszon?
Az időmérő csaj telefonszámát nem tudjátok?
esküszöm veszek egy transitions lencsét Tyler Farrar-tól...mi bajom lehet???
a csapat többi tagja miből él?
Ha Contador a pezsgőtől beáll, mint a gerely és lepihen az árokparton, akkor sem veszíti el a sárga trikót?
Most az lenne a legszebb dolog a mezőnytől, ha hagynák nyerni Armstrongot, így mégis csak győztesként búcsúzhatna. És akkor gondolom már engednék, hogy a Lievstrongos mezben lépjen fel a dobogóra. Milyen szép is lenne, remélem ez azért felmerül majd a mezőnyben is!!!!!
Valaki nem tudna segiteni hogy a tourmale és ahova tavaj felmentek az observatorium az kb merre alálhato mert a tourmalet azt nagyábol betájoltam mert jövö hét után lesz 2 hét szabim és szeretnék kimeni franciákhozz edzeni egy cseppet a hegyekben
A sárga cipőt melyik versenyző viselheti?
A tegnapi időfutamon miért viseltek olyan furcsa buküsisakot, és ez előtt miért nem viselték ? A keróról annyit tok, hogy az veszélyes és könnyen törik, de a bukóról nem beszéltek!
Magyar versenyző miért nincs a Touron ? Ha lesz is akkor olyan legyen, aki tud harcolni a győzelemért! Ennyire selejtek lennénk a kerékpársportban ?
Tisztelt Sipos úr!
A tour-on miért nincsenek női versenyzők?