Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #9720 Dátum: 2010. július 31. - 09:56:35 » |
|
Persze, és hallotta, hogy a többi kerekes tűket szúrkál magába, ő is megpróbálta, csak más volt benne  arra gondolsz, hogy azt gondolta, hogy jó buli?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sonny
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #9721 Dátum: 2010. július 31. - 09:56:54 » |
|
Kirchen jövőre tervezi a visszatérését. "A gyógyulásom még hetekig, hónapokig is eltarthat, idén már egy versenyen sem fogok részt venni. De bízom benne, hogy jövőre olyan állapotban leszek, ami megengedi, hogy újra rajthoz álljak"- mondta el Kirchen.
Jó lenne már a mezőnyben látni Kirchent,nekem egyik nagy kedvencem.Szerintetek,ha már lesz luxemburgi csapat megy a Schleck tesókhoz?
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. július 31. - 09:59:46 írta Sonny »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #9722 Dátum: 2010. július 31. - 10:16:13 » |
|
Kirchen jövőre tervezi a visszatérését. "A gyógyulásom még hetekig, hónapokig is eltarthat, idén már egy versenyen sem fogok részt venni. De bízom benne, hogy jövőre olyan állapotban leszek, ami megengedi, hogy újra rajthoz álljak"- mondta el Kirchen.
Jó lenne már a mezőnyben látni Kirchent,nekem egyik nagy kedvencem.Szerintetek,ha már lesz luxemburgi csapat megy a Schleck tesókhoz? Az lenne a logikus. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #9723 Dátum: 2010. július 31. - 10:20:19 » |
|
Jó lenne már a mezőnyben látni Kirchent,nekem egyik nagy kedvencem.Szerintetek,ha már lesz luxemburgi csapat megy a Schleck tesókhoz? Az lenne a logikus.  Az lenne a jó csapat. A két Schleck, Kirchen, Fabian, Jens s már meg is vannak 5-en.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
panki
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #9724 Dátum: 2010. július 31. - 14:16:38 » |
|
Jó lenne már a mezőnyben látni Kirchent,nekem egyik nagy kedvencem.Szerintetek,ha már lesz luxemburgi csapat megy a Schleck tesókhoz? Az lenne a logikus.  Az lenne a jó csapat. A két Schleck, Kirchen, Fabian, Jens s már meg is vannak 5-en. Akkor már csak a maradék 25 versenyzőt kell összeszedniük:D
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A sör nem szesz, az asszony nem ember, a medve pedig nem játék. A Hargitán mindig van annyi hó, hogy jól be lehessen rúgni.
|
|
|
gabesz19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #9725 Dátum: 2010. július 31. - 19:21:57 » |
|
Most jöttem haza. Végre az egyheti termés csak annyi volt, mint a Tour alatt egy szakasznyi. Most nézem, hogy Pontversenyben 2. lettem. Amikor idejöttem a Tou előtt pár nappal nem gondoltam volna. És grat mindenkinek!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Bajnkok veszítenek és bajnokok győznek... és sohasem adják fel." /Fabian Cancellara/ Go Andy & Fränk Schleck & Fabian! Forza Scarponi! Forza Trulli & Vettel!
|
|
|
gabesz19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #9726 Dátum: 2010. július 31. - 21:48:15 » |
|
Tudom még csak most ért véget az idei Tour, de azt olvastam, hogy jövőre érinteni fogják az L'Alpe d1Huez-t.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Bajnkok veszítenek és bajnokok győznek... és sohasem adják fel." /Fabian Cancellara/ Go Andy & Fränk Schleck & Fabian! Forza Scarponi! Forza Trulli & Vettel!
|
|
|
|
Milo
|
 |
« Válasz #9727 Dátum: 2010. augusztus 03. - 13:58:29 » |
|
H&B Mi a hiba az alábbi LINK esetében?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor látok egy felnőtt embert kerékpározni, nem aggódom tovább az emberiség jövőjéért." (H.G. Wells)
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #9728 Dátum: 2010. augusztus 03. - 14:04:30 » |
|
H&B Mi a hiba az alábbi LINK esetében? Tenisz? Az egy kicsit más sportág, nem? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Milo
|
 |
« Válasz #9729 Dátum: 2010. augusztus 03. - 14:27:17 » |
|
H&B Mi a hiba az alábbi LINK esetében? Tenisz? Az egy kicsit más sportág, nem?  de de 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor látok egy felnőtt embert kerékpározni, nem aggódom tovább az emberiség jövőjéért." (H.G. Wells)
|
|
|
|
amatoer3
|
 |
« Válasz #9730 Dátum: 2010. augusztus 03. - 14:29:19 » |
|
Mondjuk a világranglista-vezető inkább a teniszhez illik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #9731 Dátum: 2010. augusztus 03. - 20:12:54 » |
|
Nem biztos. Szerva itt, csere ott. Asztalitenisz. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
edmonton
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #9732 Dátum: 2010. augusztus 03. - 20:23:42 » |
|
Na fasza gratulálok Riisnek. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #9733 Dátum: 2010. augusztus 03. - 20:53:11 » |
|
holnap visszakapom azt a gépet, amin rajta vannak a best-of gyűjtések, uh. akkor aztán már csak vágnom kell.. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #9734 Dátum: 2010. augusztus 04. - 08:42:55 » |
|
holnap visszakapom azt a gépet, amin rajta vannak a best-of gyűjtések, uh. akkor aztán már csak vágnom kell..  Oké, várjuk! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|