|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2010. június 25. - 18:59:35 » |
|
Mit szólnátok hozzá, ha most a legjobb fiatalra is tippelnénk, ugyan úgy mint az összetett végeredményére? Vagy ami még érdekes lenne, hogy minden szakaszon megtippelni az első 5 mellett az utolsó 5-t, mondjuk az elég nagy lutri lenne  Wansevenant nem indul ugye?pedig őt beletenni nem lenne lutri  visszavonult  ezt nem is tuttam,pedig micsoda kerekes volt
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
|
sm. kiscsávó
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2010. június 25. - 19:00:06 » |
|
Mit szólnátok hozzá, ha most a legjobb fiatalra is tippelnénk, ugyan úgy mint az összetett végeredményére? Vagy ami még érdekes lenne, hogy minden szakaszon megtippelni az első 5 mellett az utolsó 5-t, mondjuk az elég nagy lutri lenne  Wansevenant nem indul ugye?pedig őt beletenni nem lenne lutri  visszavonult  ezt nem is tuttam,pedig micsoda kerekes volt Az én tippeldei szereplésemet idézte 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Akinek nincs humorérzéke az nagyobb gaztettekre is képes."
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2010. június 25. - 19:06:26 » |
|
Mit szólnátok hozzá, ha most a legjobb fiatalra is tippelnénk, ugyan úgy mint az összetett végeredményére? Vagy ami még érdekes lenne, hogy minden szakaszon megtippelni az első 5 mellett az utolsó 5-t, mondjuk az elég nagy lutri lenne  Wansevenant nem indul ugye?pedig őt beletenni nem lenne lutri  visszavonult  ezt nem is tuttam,pedig micsoda kerekes volt legenda volt a srác. Meg a nyilatkozatok amiket minden Tour uccsó szakaszán készítettek vele 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2010. június 25. - 19:10:48 » |
|
Mit szólnátok hozzá, ha most a legjobb fiatalra is tippelnénk, ugyan úgy mint az összetett végeredményére? Vagy ami még érdekes lenne, hogy minden szakaszon megtippelni az első 5 mellett az utolsó 5-t, mondjuk az elég nagy lutri lenne  Wansevenant nem indul ugye?pedig őt beletenni nem lenne lutri  visszavonult  ezt nem is tuttam,pedig micsoda kerekes volt legenda volt a srác. Meg a nyilatkozatok amiket minden Tour uccsó szakaszán készítettek vele  de most direkt akart uccsó lenni vagy ennyire rossz volt de akkor mért vitték mindig,a hírném a csapatnak,a lottonak
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
Stuey-csp
phpBB Amatőr

velominatus
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2010. június 25. - 20:38:58 » |
|
Mit szólnátok hozzá, ha most a legjobb fiatalra is tippelnénk, ugyan úgy mint az összetett végeredményére? Vagy ami még érdekes lenne, hogy minden szakaszon megtippelni az első 5 mellett az utolsó 5-t, mondjuk az elég nagy lutri lenne  A legfiatalabb versenyző tippelésben benne vagyok, csak keríts légyszi egy listát, hogy kik az "U25 alattiak" 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
somliv
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2010. június 25. - 22:07:28 » |
|
Armstrong nyeri ez szerintem egyértelmű !!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2010. június 25. - 22:10:35 » |
|
Armstrong nyeri ez szerintem egyértelmű !!!
Szerintem is egyértelműen elfogult vagy. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2010. június 25. - 22:42:51 » |
|
A Tour tippversenybe be lehet szállni? (vagy ez is fantasy lesz?) Sajna már nincs időm követni a kerékpár versenyeket, de a Tourt és a VB-t minden évben nézem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2010. június 25. - 22:47:57 » |
|
A Tour tippversenybe be lehet szállni? (vagy ez is fantasy lesz?) Sajna már nincs időm követni a kerékpár versenyeket, de a Tourt és a VB-t minden évben nézem.
Nem lesz fantasy, sima tippverseny lesz s természetesen bárki beszállhat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
amatoer3
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2010. június 25. - 22:48:07 » |
|
Pertye, gyere.  Csapat esetleg ahová beajánlanád magad?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2010. június 25. - 22:54:58 » |
|
Pertye, gyere.  Csapat esetleg ahová beajánlanád magad? Brioches La Boulangère (a nyakas Voeckler után szabadon, bár gondolom ők már nincsenek  ). Mindjárt nézek valami szimpatikusat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2010. június 25. - 22:56:59 » |
|
Meg is van: Bbox Bouygues Telecom (van már benne valaki?)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sm. kiscsávó
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2010. június 25. - 22:59:09 » |
|
Meg is van: Bbox Bouygues Telecom (van már benne valaki?)
Inkább ezek közül válogass 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Akinek nincs humorérzéke az nagyobb gaztettekre is képes."
|
|
|