|
rafanadal
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2010. június 24. - 13:28:54 » |
|
Megvan az első szavazata El Pistolero-nak!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2010. június 24. - 13:56:13 » |
|
Cadel Evanst esélyesebbnek érzem mint Martint,Leiphmeimert Klödennél
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2010. június 24. - 15:17:02 » |
|
hmm.. azért a HTC-nél inkább Rogers, mint Martin az aki számítana... ennyi erővel Siutsou is ott lehetne...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2010. június 24. - 15:19:24 » |
|
hmm.. azért a HTC-nél inkább Rogers, mint Martin az aki számítana... ennyi erővel Siutsou is ott lehetne...
majd meglássuk,egyikük se nyer az biztos,sztem 10-be is csak Rogers férhet
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2010. június 24. - 15:27:14 » |
|
Klöden simán top5 esélyes. Csak neh visszafogják mert az öregnek kell a segítség.. ettől tartok leginkább. Remélem kellemes meglepeteés lesz és lesz olyan formában mint tavaly, és szurkolhatokneki mint utolsó telekomos mohikánnak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorong
Vendég
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2010. június 24. - 15:31:10 » |
|
Klöden simán top5 esélyes. Csak neh visszafogják mert az öregnek kell a segítség.. ettől tartok leginkább. Remélem kellemes meglepeteés lesz és lesz olyan formában mint tavaly, és szurkolhatokneki mint utolsó telekomos mohikánnak.
Márpedig sajnos szerintem így lesz a nagy öreg a cséká ő vezette be a csapatot...de reménykedjünk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2010. június 24. - 15:32:50 » |
|
Márpedig sajnos szerintem így lesz a nagy öreg a cséká ő vezette be a csapatot...de reménykedjünk. erre ott van Liváj vagy Horner vagy mit tudomén ki, de Bruyneel simán megcsinálja h a legerősebb emberét hagyja Láncos mellett.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorong
Vendég
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2010. június 24. - 15:33:52 » |
|
Márpedig sajnos szerintem így lesz a nagy öreg a cséká ő vezette be a csapatot...de reménykedjünk. erre ott van Liváj vagy Horner vagy mit tudomén ki, de Bruyneel simán megcsinálja h a legerősebb emberét hagyja Láncos mellett. Ami sajnos Klöden...nem olyan sajnos... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2010. június 24. - 15:36:42 » |
|
Márpedig sajnos szerintem így lesz a nagy öreg a cséká ő vezette be a csapatot...de reménykedjünk. erre ott van Liváj vagy Horner vagy mit tudomén ki, de Bruyneel simán megcsinálja h a legerősebb emberét hagyja Láncos mellett. Ami sajnos Klöden...nem olyan sajnos...  Ez a csapat egy valamiről szól, arról, hogy Amstrong Tourt nyerjen! Mindenki őt fogja segíteni, higgyétek el! Bár, sztem, amikor leszerződtek a csapathoz Klödenék, ők ezzel nagyon jól tisztában is voltak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorong
Vendég
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2010. június 24. - 15:44:18 » |
|
De ha nem adják magukat és a jó öreg "Ráncost"  segítik csak akkor ennek a Team Radioshack-nek nagyon gyorsan vége lesz...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2010. június 24. - 15:50:51 » |
|
De ha nem adják magukat és a jó öreg "Ráncost"  segítik csak akkor ennek a Team Radioshack-nek nagyon gyorsan vége lesz... én Livájt erősebbnek érzem mint Andrit,de ne így legyen,hajrá Klöden
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
s.z.r.
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2010. június 24. - 17:04:45 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
flzoli
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2010. június 24. - 18:30:37 » |
|
Itt azért annyira nem számít a kor, mondjuk 35-40 évesen tény hogy nem sokan nyertek már nagy körversenyt
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2010. június 24. - 21:53:44 » |
|
De ha nem adják magukat és a jó öreg "Ráncost"  segítik csak akkor ennek a Team Radioshack-nek nagyon gyorsan vége lesz... Bakker. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
voigt19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2010. június 24. - 23:51:27 » |
|
Cadel Evanst esélyesebbnek érzem mint Martint,Leiphmeimert Klödennél
Ha egy ilyen jó Giro szereplés után Cadel dobogóra áll Touron..nagyon nagy szó lenne! Mondjuk most nincs csapatidőfutam se, nem mintha valaha állt is volna csapat mögötte... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük.
/Johan Cruyff/
|
|
|
|