Eurosport Fórum
2012. február 06. - 11:01:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 650
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tour de France 2010  (Megtekintve 101719 alkalommal)
rafanadal
phpBB Klasszis

Nadal 10 GS: 6 RG, 2 Wimbledon, 1 AO, 1 US Open

kemenes_endre
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #15 Dátum: 2010. június 24. - 13:28:54 »

Megvan az első szavazata El Pistolero-nak!
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
Gonza-girovuelta
phpBB Amatőr
**

kaszás

erik624@freemail.hu
Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #16 Dátum: 2010. június 24. - 13:56:13 »

Cadel Evanst esélyesebbnek érzem mint Martint,Leiphmeimert Klödennél
Naplózva

Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
Samuray51
Vendég

« Válasz #17 Dátum: 2010. június 24. - 15:17:02 »

hmm.. azért a HTC-nél inkább Rogers, mint Martin az aki számítana...
ennyi erővel Siutsou is ott lehetne...
Naplózva
Gonza-girovuelta
phpBB Amatőr
**

kaszás

erik624@freemail.hu
« Válasz #18 Dátum: 2010. június 24. - 15:19:24 »

hmm.. azért a HTC-nél inkább Rogers, mint Martin az aki számítana...
ennyi erővel Siutsou is ott lehetne...
majd meglássuk,egyikük se nyer az biztos,sztem 10-be is csak Rogers férhet
Naplózva

Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
gugu
Vendég

« Válasz #19 Dátum: 2010. június 24. - 15:27:14 »

Klöden simán top5 esélyes. Csak neh visszafogják mert az öregnek kell a segítség.. ettől tartok leginkább. Remélem kellemes meglepeteés lesz és lesz olyan formában mint tavaly, és szurkolhatokneki mint utolsó telekomos mohikánnak.
Naplózva
Dorong
Vendég

« Válasz #20 Dátum: 2010. június 24. - 15:31:10 »

Klöden simán top5 esélyes. Csak neh visszafogják mert az öregnek kell a segítség.. ettől tartok leginkább. Remélem kellemes meglepeteés lesz és lesz olyan formában mint tavaly, és szurkolhatokneki mint utolsó telekomos mohikánnak.
Márpedig sajnos szerintem így lesz a nagy öreg a cséká ő vezette be a csapatot...de reménykedjünk.
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #21 Dátum: 2010. június 24. - 15:32:50 »

Márpedig sajnos szerintem így lesz a nagy öreg a cséká ő vezette be a csapatot...de reménykedjünk.
erre ott van Liváj vagy Horner vagy mit tudomén ki, de Bruyneel simán megcsinálja h a legerősebb emberét hagyja Láncos mellett.
Naplózva
Dorong
Vendég

« Válasz #22 Dátum: 2010. június 24. - 15:33:52 »

erre ott van Liváj vagy Horner vagy mit tudomén ki, de Bruyneel simán megcsinálja h a legerősebb emberét hagyja Láncos mellett.
Ami sajnos Klöden...nem olyan sajnos... Nem szól szám
Naplózva
Lindike
Vendég

« Válasz #23 Dátum: 2010. június 24. - 15:36:42 »

Ami sajnos Klöden...nem olyan sajnos... Nem szól szám

Ez a csapat egy valamiről szól, arról, hogy Amstrong Tourt nyerjen! Mindenki őt fogja segíteni, higgyétek el! Bár, sztem, amikor leszerződtek a csapathoz Klödenék, ők ezzel nagyon jól tisztában is voltak.
Naplózva
Dorong
Vendég

« Válasz #24 Dátum: 2010. június 24. - 15:44:18 »

De ha nem adják magukat és a jó öreg "Ráncost" Vigyorog segítik csak akkor ennek a Team Radioshack-nek nagyon gyorsan vége lesz...
Naplózva
Gonza-girovuelta
phpBB Amatőr
**

kaszás

erik624@freemail.hu
« Válasz #25 Dátum: 2010. június 24. - 15:50:51 »

De ha nem adják magukat és a jó öreg "Ráncost" Vigyorog segítik csak akkor ennek a Team Radioshack-nek nagyon gyorsan vége lesz...
én Livájt erősebbnek érzem mint Andrit,de ne így legyen,hajrá Klöden
Naplózva

s.z.r.
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #26 Dátum: 2010. június 24. - 17:04:45 »

nem semmi... http://bringahirado.hu/cikk-bringa-armstrong_csapata_venek_gyulekezete_-36788
Naplózva
flzoli
phpBB Kezdő
*

farkas.l.zoltan@live.com
« Válasz #27 Dátum: 2010. június 24. - 18:30:37 »

Itt azért annyira nem számít a kor, mondjuk 35-40 évesen tény hogy nem sokan nyertek már nagy körversenyt
Naplózva

#####2011 Copenhagen ||||||||||
sztich
phpBB Profi

Csapatember

sztich@citromail.hu
Profil megtekintése WWW
« Válasz #28 Dátum: 2010. június 24. - 21:53:44 »

Bakker.  Vigyorog
Naplózva

"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod."
voigt19
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése
« Válasz #29 Dátum: 2010. június 24. - 23:51:27 »

Cadel Evanst esélyesebbnek érzem mint Martint,Leiphmeimert Klödennél
Ha egy ilyen jó Giro szereplés után Cadel dobogóra áll Touron..nagyon nagy szó lenne! Mondjuk most nincs csapatidőfutam se, nem mintha valaha állt is volna csapat mögötte... Mosolyog
Naplózva

Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük.

/Johan Cruyff/
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 650
  Nyomtatás  

Ugrás: