|
somliv
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2010. június 10. - 12:53:32 » |
|
New topic frankó !
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2010. június 10. - 13:29:03 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2010. június 10. - 14:18:53 » |
|
Úgy néz ki. Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ki szavazott Elefántcsontparta s miért? S azok akik MÁSra szavaztak azok kikre gondolnak?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2010. június 10. - 14:20:59 » |
|
Úgy néz ki. Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ki szavazott Elefántcsontparta s miért? S azok akik MÁSra szavaztak azok kikre gondolnak? any other-re
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorong
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2010. június 10. - 14:21:30 » |
|
Úgy néz ki. Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ki szavazott Elefántcsontparta s miért? S azok akik MÁSra szavaztak azok kikre gondolnak? Nem csak a nagy csapatok az esélyesek.Vannak kis csapatok akik nagyon oda fogják magukat tenni.Pl:Nigéria.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2010. június 10. - 14:43:19 » |
|
Úgy néz ki. Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ki szavazott Elefántcsontparta s miért? S azok akik MÁSra szavaztak azok kikre gondolnak? Nem csak a nagy csapatok az esélyesek.Vannak kis csapatok akik nagyon oda fogják magukat tenni.Pl:Nigéria. Hát szerintem afrikai csapat esélytelen a vb címre.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Dorong
Vendég
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2010. június 10. - 14:47:56 » |
|
Úgy néz ki. Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ki szavazott Elefántcsontparta s miért? S azok akik MÁSra szavaztak azok kikre gondolnak? Nem csak a nagy csapatok az esélyesek.Vannak kis csapatok akik nagyon oda fogják magukat tenni.Pl:Nigéria. Hát szerintem afrikai csapat esélytelen a vb címre. Nigéraiak hatalmas formában vannak,modjuk ha nem a végső győzelemre van esélyük mindenképp egy elődöntő a cél.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2010. június 10. - 15:01:37 » |
|
Hát szerintem afrikai csapat esélytelen a vb címre.
Ezt azért így a nyitó meccs előtt egy nappal nem jelenteném ki teljes bizonyossággal. Az afrikai labdarúgás iszonyat sokat fejlődött, legjobbjaik mind nagy európai élcsapatokban játszanak, a korosztályos tornákon mostanában elég jól szerepelnek (lásd tavalyi U20-as VB, idei touloni torna). Szóval nem topfavoritok, de olyat hogy "esélytelenek" nem mondanák. (esélytelen Új-Zéland és Észak-Korea kb.)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2010. június 10. - 15:26:53 » |
|
Egyiptom kivételével a legerősebb afrikai csapatok vannak kint. Talán pont a legerősebb hiányzik. De Kamerun és Elefántcsontpart ígyis jó lehet. Míg ne vált biztossá h Essien nem lehet ott addig azt mondtam volna h Ghána a legesélyesebb egy jó szereplésre az afrikaiak közül. Nigéria támadó szekciója nagyon jó, de sztem kevés lesz. Algéria kérdőjel, elefántokat verték az Afrika kupán, simán bene van h itt is elkapják mondjuk az amcsikat, akik hasonló játékerő mint az elefántok voltak. És hát a hazaiak. Soha nem esett még ki csoportkörben hazai csapat, sanszos h 2010ig. Itt dönthet akár a nyitó meccs is. Ha ott megverik a mehikóiakat, akkor szárnyalhatnak a 16ig, egy vereség azonban sztem a kiesésüket jelentené. Az x? Az meg egy kéz a kézben a franciákkal való outot jelenti 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2010. június 10. - 15:49:21 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2010. június 10. - 15:57:55 » |
|
én az afrikai csapatokkal nem nagyon számolok, aztán lehet, hogy rosszul járok vele, de nem hiszem, hogy a végelszámolásnál bármibe is bele tudnának majd szólni. Dél Afrika viszont szerintem bármi áron de továbbjut a csoportból, legfeljebb megtolják őket egy kicsit.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2010. június 10. - 16:00:10 » |
|
Úgy néz ki. Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ki szavazott Elefántcsontparta s miért? S azok akik MÁSra szavaztak azok kikre gondolnak? Szerbia
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2010. június 10. - 16:01:49 » |
|
Úgy néz ki. Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ki szavazott Elefántcsontparta s miért? S azok akik MÁSra szavaztak azok kikre gondolnak? Szerbia Az tény, hogy ők tényleg igazi meglepetést okozhatnak, de annyira nagyot, hogy megnyerjék szerintem nem. Egy elődöntő, esetleg egy 3. hely benne van a pakliban, de nem hinném, hogy képesek megnyerni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2010. június 10. - 16:04:12 » |
|
ha a győzelemről beszélünk kb 3-4 csapatot említhetünk
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2010. június 10. - 16:12:01 » |
|
ha a győzelemről beszélünk kb 3-4 csapatot említhetünk
Szerintem is. Nálad kik ezek? Nálam Spanyolország, Brazília, Anglia és talán Németország.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|