Stuey-csp
phpBB Amatőr

velominatus
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2010. május 04. - 20:42:39 » |
|
Kiváncsi vagyok, h a Eurosport leveszi-e a pellizottis faxlóbáló sidi-cipős reklámot !  Pellizottis Sidi reklám? Én azt még nem is láttam! Véletlenül nem a Pozattos reklámra gondolsz?  Ja, a kettőt keverem  Csak ne hogy ő is lebukjon, mert nagyon be van kenve  Nem furcsállom, hogy kevered őket, valószínüleg mindketten átkozzák a napot, amikor kötelezővé tették a sisakot.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2010. május 04. - 21:21:54 » |
|
Kiváncsi vagyok, h a Eurosport leveszi-e a pellizottis faxlóbáló sidi-cipős reklámot !  a többiek már rávilágítottak a "benézésre" dee azért hozzátenném,hogy amíg a hirdető fent akarja látni a reklámot, addig a csatorna le fogja adni a reklámot...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
amatoer3
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2010. május 04. - 22:25:16 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
s.z.r.
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2010. május 04. - 23:03:35 » |
|
VINÓ...meglesz neki  ...(azért még alszunk pár napot a döntésig) alaposan átkell nézni a startlistát,ez a biológiai útlevél nagyon átrendezte a pelotont...az elmúlt egynaposokon Sipi is hányszor csodálkozott hogy majdnem mezőny hajrá van olyan versenyeken ahol szinte mindig szökés vagy egyedi brutál akció után nyert valaki... ..nekünk nehezebb tippelni mint nekik tekerni ott.. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2010. május 04. - 23:31:04 » |
|
valóban nem semmi a látvány  ez a hegy meg valami borzalmasan kemény, nem elég hogy rendes út nincs, még ha a kopasz részen befúj valahonnan a szél... ez jó lesz, már alig várom 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2010. május 05. - 00:01:02 » |
|
valóban nem semmi a látvány  ez a hegy meg valami borzalmasan kemény, nem elég hogy rendes út nincs, még ha a kopasz részen befúj valahonnan a szél... ez jó lesz, már alig várom  nincs Mortirolo se Finestre vmivel ki kell engesztelniük minket 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
voigt19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2010. május 05. - 15:02:29 » |
|
A Liquigas-t még az ág is húzza – Bennati sérülés miatt kihagyja a versenytRendkívül nehéz helyzetbe került a Liquigas együttese. Franco Pellizotti doppingbotránya után sérülés miatt Daniele Bennati is kénytelen lesz kihagyni a Giro d’Italiát. A kiváló sprinter még április elején a háromnapos de panne-i körversenyen szedett össze egy izomsérülést, ezt követően sérülten állt rajthoz a Flandriai Körversenyen, amit aztán fel is kellett adnia menet közben. Bennati azóta nem versenyzett, de állapota nem javult, így az orvosok nem engedték rajthoz állni, helyettese a 26 esztendős Tiziano Dall'Antonia lesz. 1 sprinterrel kevesebb ellenfél Greipelnek és vonatának 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük.
/Johan Cruyff/
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2010. május 05. - 15:48:19 » |
|
Már nagyon kíváncsian várom a Girot!Vannak kételyeim hogy minden jó menő csúcs formában akar menni ezen a Giron,no persze az olaszok gondolom igen,de pl Evansben v. Sastrében nem vagyok biztos hogy 100%-osak.Basso nem mutatott olyan jó formát a tavasszal.Wigginsre különösen odafigyelek hogy egy időfutam menő hogy tudott egyik pillanatról a másikra a világ szeme előtt hegyimenővé válni.Am valaki tudja hogy a Garminnal valszeg Millar,Martin v. Vandevelde lesz-e az elsőszámú ember hegyeken?(Am lesz egy két ismerős hegy a ProCycManager06-os játékomból:D)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2010. május 05. - 16:18:16 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Dorong
Vendég
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2010. május 05. - 17:26:00 » |
|
Nagyon várom már a Girót! Evans elvileg meg fogja nyerni Vino ott lehet a nyomába.Basso nem találja a formáját én most nem nézek ki belőle egy Giro győzelmet.Sastre kiöregedett,Cunego meg fiatal hiába nagyon jó hegyimenő fiatalsága kicsit visszavághat... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2010. május 05. - 17:41:08 » |
|
azért 28 évesen Damiano ugyan nem öreg, de fiatalnak azért kicsit erős nevezni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorong
Vendég
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2010. május 05. - 17:43:44 » |
|
azért 28 évesen Damiano ugyan nem öreg, de fiatalnak azért kicsit erős nevezni  28?  Basszus mostmár teljesen igaz rám a kiírásom.  Akkor javíotom magam Cunegonak van esélye.  Mintha még tavaly 22 éves lett volna...  (de hülye vagyok) 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2010. május 05. - 17:44:53 » |
|
azért 28 évesen Damiano ugyan nem öreg, de fiatalnak azért kicsit erős nevezni  Kicsit erős, de inkább fiatal, mint öreg. Mondjuk a leghelyesebb az, hogy középkorú.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2010. május 05. - 17:45:23 » |
|
azért 28 évesen Damiano ugyan nem öreg, de fiatalnak azért kicsit erős nevezni  28?  Basszus mostmár teljesen igaz rám a kiírásom.  Akkor javíotom magam Cunegonak van esélye.  Mintha még tavaly 22 éves lett volna...  (de hülye vagyok)  Persze, 1 év alatt 6-ot öregedett, jó stresszes élete lehet 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 2010. május 05. - 19:01:49 » |
|
azért 28 évesen Damiano ugyan nem öreg, de fiatalnak azért kicsit erős nevezni  28?  Basszus mostmár teljesen igaz rám a kiírásom.  Akkor javíotom magam Cunegonak van esélye.  Mintha még tavaly 22 éves lett volna...  (de hülye vagyok)  A képed alatti szó magyarázat az aláírásodra. Ezen nincs semmi meglepő. (csak vicceltem) 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
|