|
rafanadal
|
 |
« Válasz #135 Dátum: 2010. február 18. - 15:49:51 » |
|
Mivel teniszezek 10 éve értem hozzá. Szóval Federer azért világelső 7 éve, mert abból a 7ből kb. 4-5 évig csak egy Roddick volt, aki fejben minden csatát elvesztett.
Ütéseit tekintve sem ő a legjobb, a top10-ből nagyon sokaknak vannak tisztább ütései, mint neki. Azt elkell ismerni, hogy nagyon ott van fejben, de egyáltalán nem ő a legjobb.
Nana! Azért ne feledkezzünk meg Maratról sem. Mindenidők egyik legjobb meccsén ő legyőzte Federert 2005-ben Melbournben. Ez is igaz, de azon az egy meccsen kivül nagyot nem alkotott senki Federer ellen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #136 Dátum: 2010. február 18. - 15:53:04 » |
|
Mivel teniszezek 10 éve értem hozzá. Szóval Federer azért világelső 7 éve, mert abból a 7ből kb. 4-5 évig csak egy Roddick volt, aki fejben minden csatát elvesztett.
Ütéseit tekintve sem ő a legjobb, a top10-ből nagyon sokaknak vannak tisztább ütései, mint neki. Azt elkell ismerni, hogy nagyon ott van fejben, de egyáltalán nem ő a legjobb.
Nana! Azért ne feledkezzünk meg Maratról sem. Mindenidők egyik legjobb meccsén ő legyőzte Federert 2005-ben Melbournben. Ez is igaz, de azon az egy meccsen kivül nagyot nem alkotott senki Federer ellen. 2008-es wimbledoni döntő?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #137 Dátum: 2010. február 18. - 15:56:01 » |
|
Nana! Azért ne feledkezzünk meg Maratról sem. Mindenidők egyik legjobb meccsén ő legyőzte Federert 2005-ben Melbournben. Ez is igaz, de azon az egy meccsen kivül nagyot nem alkotott senki Federer ellen. 2008-es wimbledoni döntő? Mondom, hogy a 7 évből 4-5 évig nem volt ellenfele. Aztán ahogy megjelent Nadal, úgy megváltoztak a dolgok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #138 Dátum: 2010. február 18. - 16:00:26 » |
|
Lassan átmegyünk Federer topikba. Sztem semelyikünk nem irta le h utálja Fedet egyszerűen nem kedveljük.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #139 Dátum: 2010. február 18. - 16:07:27 » |
|
Lassan átmegyünk Federer topikba. Sztem semelyikünk nem irta le h utálja Fedet egyszerűen nem kedveljük.
Egyetértek. Én mikor kicsi voltam, nagyon utáltam, mert megverte a kedvencemet, Roddick-ot, aztán ahogy elkezdtem felnőni rájöttem, hogy csak a játékát nem kedvelem. Most Nadal a példaképen s még Roddick-ot szeretem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Robi
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #140 Dátum: 2010. február 22. - 11:03:43 » |
|
Egyetértek. Én mikor kicsi voltam, nagyon utáltam, mert megverte a kedvencemet, Roddick-ot, aztán ahogy elkezdtem felnőni rájöttem, hogy csak a játékát nem kedvelem. Most Nadal a példaképen s még Roddick-ot szeretem. Azt sem tudod ki a Roger Federer, és még mindig kicsi vagy ! Azért nem szereted Federert mert megverte Roddickot, aztán átpártoltál Nadalra mert ő képes volt megverni Federert, tipikus divatdrukker !
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 22. - 11:08:50 írta Robi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Robi
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #141 Dátum: 2010. február 22. - 11:10:27 » |
|
Már bocsánat, de attól a pillanattól fogva, hogy Roger Federer téma lesz, ezen a fórumon, már mindjárt Federer topicozni kell, ez vicc.  Utóbbi időben ez inkább volt Nadal topic ! De, ha azt nézzük, hogy az Ausztrál open ismét Rogeré, akkor ez joggal Federer topic !
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #142 Dátum: 2010. február 22. - 15:16:51 » |
|
A Azt sem tudod ki a Roger Federer, és még mindig kicsi vagy ! Azért nem szereted Federert mert megverte Roddickot, aztán átpártoltál Nadalra mert ő képes volt megverni Federert, tipikus divatdrukker !
Mondtam, hogy már nem utálom. Kicsi voltam, hülye voltam. Mint ember szerintem egy nagy sportember, s elismerem a tudását. Nekem a játékstílusa nem tetszik, s ezért nem szurkolok neki. De utálatról szó sincs, örülnék ha olyan mentális felkészültséggel rendelkeznék, mint ő. S nehogy azt mond, hogy divatdrukker vagyok, mikor 10 éve teniszezek s nem az alapján döntöm el, hogy kinek szurkolok, hogy éppen ki nyer meg egy nagy tornát, hanem a játékuk alapján. Azért szeretem Nadal-t, mert nagyon kitartó, s hasonlóan pörgetős játékot játszok, mint ő. Ezenkívül nagyon tetszik a gyorsasága, s az, hogy védekezésből is tud néha pontokat megfordítani. Roddick-ot egyértelműen a szervája miatt szeretem. Nagyon irigylem, mert egy olyan szervát összerakni nem lehet, ahhoz tehetség kell.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #143 Dátum: 2010. február 23. - 08:50:47 » |
|
Nem lehetne végre leállni a vitával?!?!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #144 Dátum: 2010. február 23. - 10:22:43 » |
|
Ez egy ilyen időszak, mindenki feszült és itt vezeti le  (vagy a síugró topicban  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #145 Dátum: 2010. február 23. - 16:32:37 » |
|
Félreértés ne essék, én nem vitatkoztam senkivel. Civilizált hangnemben és nyugodtan elmondtam a véleményemet. Én nem is provokálok vitát, csak ne szeretem, ha olyanokat irnak, hogy hülye vagyok, meg azt se tudom ki az a Federer.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #146 Dátum: 2010. február 24. - 16:14:04 » |
|
|
|
|