Eurosport Fórum
2012. május 22. - 07:18:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ausztrál Open 2010  (Megtekintve 4245 alkalommal)
rafanadal
phpBB Klasszis

Nadal 10 GS: 6 RG, 2 Wimbledon, 1 AO, 1 US Open

kemenes_endre
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #135 Dátum: 2010. február 18. - 15:49:51 »

Mivel teniszezek 10 éve értem hozzá. Szóval Federer azért világelső 7 éve, mert abból a 7ből kb. 4-5 évig csak egy Roddick volt, aki fejben minden csatát elvesztett.

Ütéseit tekintve sem ő a legjobb, a top10-ből nagyon sokaknak vannak tisztább ütései, mint neki. Azt elkell ismerni, hogy nagyon ott van fejben, de egyáltalán nem ő a legjobb.

Nana! Azért ne feledkezzünk meg Maratról sem.
Mindenidők egyik legjobb meccsén ő legyőzte Federert 2005-ben Melbournben.
Ez is igaz, de azon az egy meccsen kivül nagyot nem alkotott senki Federer ellen.
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #136 Dátum: 2010. február 18. - 15:53:04 »

Mivel teniszezek 10 éve értem hozzá. Szóval Federer azért világelső 7 éve, mert abból a 7ből kb. 4-5 évig csak egy Roddick volt, aki fejben minden csatát elvesztett.

Ütéseit tekintve sem ő a legjobb, a top10-ből nagyon sokaknak vannak tisztább ütései, mint neki. Azt elkell ismerni, hogy nagyon ott van fejben, de egyáltalán nem ő a legjobb.

Ez is igaz, de azon az egy meccsen kivül nagyot nem alkotott senki Federer ellen.

2008-es wimbledoni döntő?
Naplózva

Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #137 Dátum: 2010. február 18. - 15:56:01 »

2008-es wimbledoni döntő?
Mondom, hogy a 7 évből 4-5 évig nem volt ellenfele. Aztán ahogy megjelent Nadal, úgy megváltoztak a dolgok.
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
gugu
Vendég

« Válasz #138 Dátum: 2010. február 18. - 16:00:26 »

Lassan átmegyünk Federer topikba. Sztem semelyikünk nem irta le h utálja Fedet egyszerűen nem kedveljük.
Naplózva
rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #139 Dátum: 2010. február 18. - 16:07:27 »

Lassan átmegyünk Federer topikba. Sztem semelyikünk nem irta le h utálja Fedet egyszerűen nem kedveljük.
Egyetértek. Én mikor kicsi voltam, nagyon utáltam, mert megverte a kedvencemet, Roddick-ot, aztán ahogy elkezdtem felnőni rájöttem, hogy csak a játékát nem kedvelem. Most Nadal a példaképen s még Roddick-ot szeretem.
Naplózva

Robi
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #140 Dátum: 2010. február 22. - 11:03:43 »

Egyetértek. Én mikor kicsi voltam, nagyon utáltam, mert megverte a kedvencemet, Roddick-ot, aztán ahogy elkezdtem felnőni rájöttem, hogy csak a játékát nem kedvelem. Most Nadal a példaképen s még Roddick-ot szeretem.

Azt sem tudod ki a Roger Federer, és még mindig kicsi vagy ! Azért nem szereted Federert mert megverte Roddickot, aztán átpártoltál Nadalra mert ő képes volt megverni Federert, tipikus divatdrukker !

« Utoljára szerkesztve: 2010. február 22. - 11:08:50 írta Robi » Naplózva
Robi
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #141 Dátum: 2010. február 22. - 11:10:27 »

Már bocsánat, de attól a pillanattól fogva, hogy Roger Federer téma lesz, ezen a  fórumon, már mindjárt Federer topicozni kell, ez vicc. Mosolyog Utóbbi időben ez inkább volt Nadal topic ! De, ha azt nézzük, hogy az Ausztrál open ismét Rogeré, akkor ez joggal Federer topic !
Naplózva
rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #142 Dátum: 2010. február 22. - 15:16:51 »

A

Azt sem tudod ki a Roger Federer, és még mindig kicsi vagy ! Azért nem szereted Federert mert megverte Roddickot, aztán átpártoltál Nadalra mert ő képes volt megverni Federert, tipikus divatdrukker !

Mondtam, hogy már nem utálom. Kicsi voltam, hülye voltam. Mint ember szerintem egy nagy sportember, s elismerem a tudását. Nekem a játékstílusa nem tetszik, s ezért nem szurkolok neki. De utálatról szó sincs, örülnék ha olyan mentális felkészültséggel rendelkeznék, mint ő.

S nehogy azt mond, hogy divatdrukker vagyok, mikor 10 éve teniszezek s nem az alapján döntöm el, hogy kinek szurkolok, hogy éppen ki nyer meg egy nagy tornát, hanem a játékuk alapján. Azért szeretem Nadal-t, mert nagyon kitartó, s hasonlóan pörgetős játékot játszok, mint ő. Ezenkívül nagyon tetszik a gyorsasága, s az, hogy védekezésből is tud néha pontokat megfordítani. Roddick-ot egyértelműen a szervája miatt szeretem. Nagyon irigylem, mert egy olyan szervát összerakni nem lehet, ahhoz tehetség kell.
Naplózva

Lindike
Vendég

« Válasz #143 Dátum: 2010. február 23. - 08:50:47 »

Nem lehetne végre leállni a vitával?!?!
Naplózva
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #144 Dátum: 2010. február 23. - 10:22:43 »

Ez egy ilyen időszak, mindenki feszült és itt vezeti le Vigyorog (vagy a síugró topicban Bibííí)
Naplózva

Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #145 Dátum: 2010. február 23. - 16:32:37 »

Félreértés ne essék, én nem vitatkoztam senkivel. Civilizált hangnemben és nyugodtan elmondtam a véleményemet. Én nem is provokálok vitát, csak ne szeretem, ha olyanokat irnak, hogy hülye vagyok, meg azt se tudom ki az a Federer.
Naplózva

Laci
phpBB Klasszis

Profil megtekintése
« Válasz #146 Dátum: 2010. február 24. - 16:14:04 »

Kétgyerekes családapa. Vigyorog  Vigyorog Kacsint

Annak örülök, hogy itt szerencsére nem Fed a kedvenc. Vigyorog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10]
  Nyomtatás  

Ugrás: