Eurosport Fórum
2012. május 22. - 07:17:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: U17-es VB  (Megtekintve 693 alkalommal)
rafanadal
phpBB Klasszis

Nadal 10 GS: 6 RG, 2 Wimbledon, 1 AO, 1 US Open

kemenes_endre
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #15 Dátum: 2011. július 05. - 11:20:19 »

Majdnem az lett amit vártam. Domináltak a németek, már 3-0 volt, aztán kiengedtek és az angolok feljöttek 3-2-re, de az egész meccset tekintve végig esélytelenek voltak. Chalobah ollózása gólt érdemelt volna. Ha pedig valaki vígjátékot akart nézni, arra is jó volt ez a meccs, mert az angol kapuson legalább 7-szer röhögtem fel hangosan. Mexikó pedig kiejtette a franciákat 2-1-el. Azt hiszem a németek első nehezebb meccse az eddig hazai pályán remeklő Mexikó ellen lesz.

A 2. német gól kifejezetten szép volt, legalábbis nekem tetszett. Csak bele kellett érnie a srácnak.
A harmadiknál is szépen kijátszották, még volt ideje sarokkal passzolni a srácnak. Nagyon jól tolják na. Még volt egy kapufájuk is, meg két nagy helyzetük, amit kihagytak.
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
szt
phpBB Amatőr
**

« Válasz #16 Dátum: 2011. július 05. - 12:13:11 »

Majdnem az lett amit vártam. Domináltak a németek, már 3-0 volt, aztán kiengedtek és az angolok feljöttek 3-2-re, de az egész meccset tekintve végig esélytelenek voltak. Chalobah ollózása gólt érdemelt volna. Ha pedig valaki vígjátékot akart nézni, arra is jó volt ez a meccs, mert az angol kapuson legalább 7-szer röhögtem fel hangosan. Mexikó pedig kiejtette a franciákat 2-1-el. Azt hiszem a németek első nehezebb meccse az eddig hazai pályán remeklő Mexikó ellen lesz.

A 2. német gól kifejezetten szép volt, legalábbis nekem tetszett. Csak bele kellett érnie a srácnak.
mint a hokiban...
Naplózva
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: 2011. július 11. - 09:35:09 »

Ijjj de jó volt ez a bronzmeccs.
A németek megérdemelték.

Az aranycsatára már nem volt lelkierőm fent maradni. Meg eleve sejteni lehetett a végkifejletet.  Dühös (bár mondjuk az uruk se érdemelték volna meg a győzelmet.)
Naplózva

Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
rafanadal
phpBB Klasszis

Nadal 10 GS: 6 RG, 2 Wimbledon, 1 AO, 1 US Open

kemenes_endre
« Válasz #18 Dátum: 2011. július 11. - 11:51:35 »

A bronzmeccs tényleg brutális volt. A döntőn pedig Mexikó hozta a papírformát.
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
szt
phpBB Amatőr
**

« Válasz #19 Dátum: 2011. július 11. - 14:38:58 »

Sajnáltam, hogy nem a németek játszották a döntőt, de ez a meccs, ez igen !!!
1 : 3 -ról  4 : 3  a brazilok ellen...!!!
Naplózva
Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  

Ugrás: