Eurosport Fórum
2012. május 22. - 07:16:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  
Szerző Téma: U17-es VB  (Megtekintve 693 alkalommal)
Admin
Adminisztrátor
phpBB Kezdő

Profil megtekintése WWW
« Dátum: 2009. október 28. - 16:28:57 »

U17-es VB
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 08. - 14:47:23 írta Admin » Naplózva

Vidor fan
Vendég
« Válasz #1 Dátum: 2009. október 28. - 16:29:59 »

U17-es VB, Nigéria
2009. október 24 - november 15.
Köszönjük!
Naplózva
pizarro
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #2 Dátum: 2009. november 03. - 13:13:02 »

Érdekesen alakultak az események: Brazília és Hollandia azzal esett ki, hogy eggyel több lapot kapott, mint az Arab Emirátusok. Mosolyog
Naplózva

voigt19
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2011. június 18. - 11:02:57 »

1 meccset adnak csak élőben az euron?
Naplózva

Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük.

/Johan Cruyff/
rafanadal
phpBB Klasszis

Nadal 10 GS: 6 RG, 2 Wimbledon, 1 AO, 1 US Open

kemenes_endre
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #4 Dátum: 2011. június 27. - 12:17:47 »

Követi ezt az eseményt valaki? Eddig remek kis meccsek voltak. A németek és a brazilok tűnnek a legerősebbnek.
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2011. június 27. - 14:30:09 »

Követi ezt az eseményt valaki? Eddig remek kis meccsek voltak. A németek és a brazilok tűnnek a legerősebbnek.
Nézem az este 10-es meccseket. Az angol kapus nagy lepkés, mindig is mondtam, hogy ott tenyésztik az ilyeneket.
Nekem Üzbegisztán a kedvencem, jól tolják, remélem 4-be lesznek.
Naplózva

Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #6 Dátum: 2011. június 27. - 14:33:31 »

Nézem az este 10-es meccseket. Az angol kapus nagy lepkés, mindig is mondtam, hogy ott tenyésztik az ilyeneket.
Nekem Üzbegisztán a kedvencem, jól tolják, remélem 4-be lesznek.
Az angol kapuson már nem is tudom, hogy idegeskedjek vagy röhögjek. Én a braziloknak és franciáknak szurkoltam, de a franciák az első szép meccs után elég gyengén tolták. Üzbegisztán tényleg nagyon jó.
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2011. június 28. - 18:47:40 »

Jó volt nagyon ez az Elefántcsontpart - Brazília meccs. Sajnáltam az elefántokat, de így is továbbjutottak. Lehet ha a Lokinak lenne egy ilyen Coulibalyja, akkor most nem ott tartanának ahol.  Bibííí
Naplózva

rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #8 Dátum: 2011. június 28. - 21:05:38 »

Jó volt nagyon ez az Elefántcsontpart - Brazília meccs. Sajnáltam az elefántokat, de így is továbbjutottak. Lehet ha a Lokinak lenne egy ilyen Coulibalyja, akkor most nem ott tartanának ahol.  Bibííí
Az biztos. Azt hiszem 7 gólt lőtt 3 meccs alatt.
Naplózva

dobos1992
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2011. június 28. - 21:47:32 »

Az biztos. Azt hiszem 7 gólt lőtt 3 meccs alatt.
8-at Kacsint
Naplózva

Chelsea, Chelsea ,Chelsea
szt
phpBB Amatőr
**

« Válasz #10 Dátum: 2011. július 01. - 12:54:06 »

A németek szépen muzsikálnak...
Naplózva
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: 2011. július 01. - 12:55:48 »

Hát igen, az angoloknak nem sok jót jósolok.

Naplózva

rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #12 Dátum: 2011. július 01. - 13:09:15 »

Hát igen, az angoloknak nem sok jót jósolok.
Amúgy is elég gyengék, de ezek ellen a németek ellen simán belefuthatnak egy 3-4 gólos vereségbe. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valaki, aki bár megszorítja a németek, mert egyelőre az valami brutális amit művelnek. Üzbegisztán se semmi azért.
Naplózva

rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #13 Dátum: 2011. július 05. - 11:05:06 »

Majdnem az lett amit vártam. Domináltak a németek, már 3-0 volt, aztán kiengedtek és az angolok feljöttek 3-2-re, de az egész meccset tekintve végig esélytelenek voltak. Chalobah ollózása gólt érdemelt volna. Ha pedig valaki vígjátékot akart nézni, arra is jó volt ez a meccs, mert az angol kapuson legalább 7-szer röhögtem fel hangosan. Mexikó pedig kiejtette a franciákat 2-1-el. Azt hiszem a németek első nehezebb meccse az eddig hazai pályán remeklő Mexikó ellen lesz.
Naplózva

bendzsi98
phpBB Amatőr
**

Go Benjamin Thomsen! Gyerünk Chelsea&Kamil Stoch!

bendzsi98@freemail.hu
Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #14 Dátum: 2011. július 05. - 11:10:08 »

Majdnem az lett amit vártam. Domináltak a németek, már 3-0 volt, aztán kiengedtek és az angolok feljöttek 3-2-re, de az egész meccset tekintve végig esélytelenek voltak. Chalobah ollózása gólt érdemelt volna. Ha pedig valaki vígjátékot akart nézni, arra is jó volt ez a meccs, mert az angol kapuson legalább 7-szer röhögtem fel hangosan. Mexikó pedig kiejtette a franciákat 2-1-el. Azt hiszem a németek első nehezebb meccse az eddig hazai pályán remeklő Mexikó ellen lesz.

A 2. német gól kifejezetten szép volt, legalábbis nekem tetszett. Csak bele kellett érnie a srácnak.
Naplózva

Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  

Ugrás: