|
Admin
|
 |
« Dátum: 2009. október 28. - 16:28:57 » |
|
U17-es VB
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 08. - 14:47:23 írta Admin »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Vidor fan
Vendég
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009. október 28. - 16:29:59 » |
|
U17-es VB, Nigéria 2009. október 24 - november 15.
Köszönjük!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
pizarro
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009. november 03. - 13:13:02 » |
|
Érdekesen alakultak az események: Brazília és Hollandia azzal esett ki, hogy eggyel több lapot kapott, mint az Arab Emirátusok. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
voigt19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2011. június 18. - 11:02:57 » |
|
1 meccset adnak csak élőben az euron?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük.
/Johan Cruyff/
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2011. június 27. - 12:17:47 » |
|
Követi ezt az eseményt valaki? Eddig remek kis meccsek voltak. A németek és a brazilok tűnnek a legerősebbnek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2011. június 27. - 14:30:09 » |
|
Követi ezt az eseményt valaki? Eddig remek kis meccsek voltak. A németek és a brazilok tűnnek a legerősebbnek.
Nézem az este 10-es meccseket. Az angol kapus nagy lepkés, mindig is mondtam, hogy ott tenyésztik az ilyeneket. Nekem Üzbegisztán a kedvencem, jól tolják, remélem 4-be lesznek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2011. június 27. - 14:33:31 » |
|
Nézem az este 10-es meccseket. Az angol kapus nagy lepkés, mindig is mondtam, hogy ott tenyésztik az ilyeneket. Nekem Üzbegisztán a kedvencem, jól tolják, remélem 4-be lesznek. Az angol kapuson már nem is tudom, hogy idegeskedjek vagy röhögjek. Én a braziloknak és franciáknak szurkoltam, de a franciák az első szép meccs után elég gyengén tolták. Üzbegisztán tényleg nagyon jó.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2011. június 28. - 18:47:40 » |
|
Jó volt nagyon ez az Elefántcsontpart - Brazília meccs. Sajnáltam az elefántokat, de így is továbbjutottak. Lehet ha a Lokinak lenne egy ilyen Coulibalyja, akkor most nem ott tartanának ahol. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2011. június 28. - 21:05:38 » |
|
Jó volt nagyon ez az Elefántcsontpart - Brazília meccs. Sajnáltam az elefántokat, de így is továbbjutottak. Lehet ha a Lokinak lenne egy ilyen Coulibalyja, akkor most nem ott tartanának ahol.  Az biztos. Azt hiszem 7 gólt lőtt 3 meccs alatt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dobos1992
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2011. június 28. - 21:47:32 » |
|
Jó volt nagyon ez az Elefántcsontpart - Brazília meccs. Sajnáltam az elefántokat, de így is továbbjutottak. Lehet ha a Lokinak lenne egy ilyen Coulibalyja, akkor most nem ott tartanának ahol.  Az biztos. Azt hiszem 7 gólt lőtt 3 meccs alatt. 8-at 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Chelsea, Chelsea ,Chelsea
|
|
|
|
szt
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2011. július 01. - 12:54:06 » |
|
A németek szépen muzsikálnak...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2011. július 01. - 12:55:48 » |
|
Hát igen, az angoloknak nem sok jót jósolok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2011. július 01. - 13:09:15 » |
|
Hát igen, az angoloknak nem sok jót jósolok. Amúgy is elég gyengék, de ezek ellen a németek ellen simán belefuthatnak egy 3-4 gólos vereségbe. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valaki, aki bár megszorítja a németek, mert egyelőre az valami brutális amit művelnek. Üzbegisztán se semmi azért.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2011. július 05. - 11:05:06 » |
|
Majdnem az lett amit vártam. Domináltak a németek, már 3-0 volt, aztán kiengedtek és az angolok feljöttek 3-2-re, de az egész meccset tekintve végig esélytelenek voltak. Chalobah ollózása gólt érdemelt volna. Ha pedig valaki vígjátékot akart nézni, arra is jó volt ez a meccs, mert az angol kapuson legalább 7-szer röhögtem fel hangosan. Mexikó pedig kiejtette a franciákat 2-1-el. Azt hiszem a németek első nehezebb meccse az eddig hazai pályán remeklő Mexikó ellen lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bendzsi98
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2011. július 05. - 11:10:08 » |
|
Majdnem az lett amit vártam. Domináltak a németek, már 3-0 volt, aztán kiengedtek és az angolok feljöttek 3-2-re, de az egész meccset tekintve végig esélytelenek voltak. Chalobah ollózása gólt érdemelt volna. Ha pedig valaki vígjátékot akart nézni, arra is jó volt ez a meccs, mert az angol kapuson legalább 7-szer röhögtem fel hangosan. Mexikó pedig kiejtette a franciákat 2-1-el. Azt hiszem a németek első nehezebb meccse az eddig hazai pályán remeklő Mexikó ellen lesz.
A 2. német gól kifejezetten szép volt, legalábbis nekem tetszett. Csak bele kellett érnie a srácnak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|