Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #345 Dátum: 2009. október 04. - 16:45:25 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bonemine
Vendég
|
 |
« Válasz #346 Dátum: 2009. október 04. - 17:12:57 » |
|
Ha azt írom, én nem szeretem a focit, kitagadtok?  Azt hiszem, hogy a kitagadás engem is fenyeget, mert én se szeretem. 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 04. - 17:15:54 írta Bonemine »
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #347 Dátum: 2009. október 04. - 17:20:15 » |
|
Tőlünk Valverde nem indul, mondta  Egyébként a neveket elnézve talán tőlünk talán Kiriyenka lehet jó, bár szerintem Rojasnak feküdne ez igazán.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #348 Dátum: 2009. október 04. - 17:53:33 » |
|
Értelek.  "az ellenfél, a hasonló szubklutúrával rendelkező másik csapat hívei mindig istenkáromló eretnekek, akiket máglyára kell vetni" Azért nem minden ellenféllel szemben van ez, csak azokkal szemben, akik megérdemlik és van "múltja" a két csaptnak. Igen, de ammenyire én ismerem a focit, minden legendás csapatnak van egy antagonisztikus ellentéte: Fradi-Újpest, Real Madrid-Barcelona, Milan-Juventus. És ez így lesz mindig. A hagyományokat őrízni kell.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #349 Dátum: 2009. október 04. - 17:54:17 » |
|
Ha azt írom, én nem szeretem a focit, kitagadtok?  Azt hiszem, hogy a kitagadás engem is fenyeget, mert én se szeretem.  Ugyan. Ne vicceljetek már! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #350 Dátum: 2009. október 04. - 19:17:57 » |
|
Az olyan kívülállónak, mint én, valóban idegen a dolog. Természetesen el tudom fogadni, hogy a foci közösségteremtő erő, és az egy klubnak szurkolók összetartó, hierarchizált közösséget alkotnak. Engem, és a hozzám hasonlókat az zavar, hogy ez a vallásos elkötelezettség a vak fanatizmusig elmegy azzal, hogy az ellenfél, a hasonló szubklutúrával rendelkező másik csapat hívei mindig istenkáromló eretnekek, akiket máglyára kell vetni. Ezt a fajta, az "ellenséges horda" tagjai iránti engesztelhetetlen gyűlöletet a magamfajta nem érti.
ezt igazából az angoloknak köszönhetjük. Ők a "megteremtői". Mára már odáig jutott h a balkánon néhány meccs életveszélyesebb mint a 99-es busz. Na mondjuk ez lehet h nem éppen igaz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #351 Dátum: 2009. október 04. - 19:19:35 » |
|
Tőlünk Valverde nem indul, mondta  Egyébként a neveket elnézve talán tőlünk talán Kiriyenka lehet jó, bár szerintem Rojasnak feküdne ez igazán. ha hazaér egy szökés akkor egyértelműen Kiryienka vagy Lastras képviselheti a csapatot, amúgy a sok sprinter között Rojas is odaérhet.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #352 Dátum: 2009. október 05. - 08:09:18 » |
|
Tőlünk Valverde nem indul, mondta  Egyébként a neveket elnézve talán tőlünk talán Kiriyenka lehet jó, bár szerintem Rojasnak feküdne ez igazán. ha hazaér egy szökés akkor egyértelműen Kiryienka vagy Lastras képviselheti a csapatot, amúgy a sok sprinter között Rojas is odaérhet. Csakhogy Rojas nincs ott a rajtlistán 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #353 Dátum: 2009. október 05. - 08:36:24 » |
|
Ha azt írom, én nem szeretem a focit, kitagadtok?  Azt hiszem, hogy a kitagadás engem is fenyeget, mert én se szeretem.  Ugyan. Ne vicceljetek már!  Köszi, megnyugodtam. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #354 Dátum: 2009. október 05. - 12:15:02 » |
|
Tőlünk Valverde nem indul, mondta  Egyébként a neveket elnézve talán tőlünk talán Kiriyenka lehet jó, bár szerintem Rojasnak feküdne ez igazán. ha hazaér egy szökés akkor egyértelműen Kiryienka vagy Lastras képviselheti a csapatot, amúgy a sok sprinter között Rojas is odaérhet. Csakhogy Rojas nincs ott a rajtlistán  akkor elvileg Drujon vagy Coyot, bár én egyiküket se tartom sprinternek, de ők magukat gyorslábúnak igen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bonemine
Vendég
|
 |
« Válasz #355 Dátum: 2009. október 08. - 20:06:56 » |
|
 A kis kenguru új ruhája.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adammalysza
Vendég
|
 |
« Válasz #356 Dátum: 2009. október 08. - 20:45:30 » |
|
Köszi a képet. Hú ezt még szokni kell, de valahogy jól áll ez a szivárványos mez mindenkinek 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sm. kiscsávó