Sziasztok!
Nekem tetszik a top10 az elég fogyasztható mennyiség (a 15-el nem az volt a bajom, hogy azt könnyű lenne eltaláln, hanem, hogy úgy 10-15 felé már eléggé tippelhetetlen a történet, sztem furcsán nézett volna ki, pl. hogy ha valaki eltelálja véletlenül a 11., 13., 14., 15. helyzettet, az ugyanannyit ér, mintha mintha megmondaná pontosan a végeredményt 1.-4.-ig, ami a mi (

) normál tippjátékunkban gyakorlatilag biztos győzelemmel egyenlő.)
Ettől függetlenül én maradnék az 1 világbajoknál, gyakorlatilag változatlan rendszer mellett. Top10-re tippelve klasszikus, holtverseny esetén döntene az emlékverseny (ezt akkor is javaslom, ha esetleg ezt a verenyszámot külön is megrendezzük), ha még mindig holterseny lenne én a következő szép matemetikai összefüggést javaslom : Σ egyes versenyzők megtippelésével szerzett pontszám X az adott versenyző helyezéséért járó pontszám.
Az utóbbi úgy jönne össze, hogy az 1. helyen végző pontjait 12-vel, a 2.-ét 10-el, a 3.-ét 8-al a 4. helyezettől lefelé 7,6,5,4,3,2,1-el szorozzuk meg, akinek ez az érték magasabb előrébb végzett.
Ez utóbbit nyugodtan elfelejthetjük, csak megint túl sok időm volt gondolkodni