Kedves Gugu!
Nem akarnék mindjárt az elején kötekedőnek tűnni - bár menthetetlenül az vagyok - de a kis kék vulkánoknak, a Fuji-Servettonak, már van kihirdetett vuelta csapata. Elég soványka, de van.
Juan José Cobo,Fredrik Kessiakoff, Eros Capecchi, David de la Fuente, Robert Kiserlovski, Beńat Intxausti, Arkaitz Durán, Jesús del Nero and Davide Vigano.
Nem rossz csapat, igaz, nem is jó. Az egykor szebb napokat látott csapat jelenleg messze a legutolsó helyet foglalja el a pro tor csapatok ranglistáján, a profi csapatokén pedig több pro konti gárda is megelőzi őket. A hírek szerint jövőre valószínűleg ketté válnak, a csapat spanyol és olasz fele érzékeny búcsut fog mondani egymásnak. Szerintem már egy éve ezt kellett volna tenniük, de engem nem kérdeztek.
http://www.fuji-servetto.com/index.php?id=2&num=1Elsősorban azt várom, hogy Juanjo Cobo magához tér a mély kómából, amibe az idei kasztíliai körverseny után belezuhant, illetve, hogy de La Fuente, mint agresszív álhegyimenő, megcsinál néhány szép szökést.