|
koki_niki
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2008. április 30. - 20:04:04 » |
|
ó, látom a giro 2008 topik átalakult DC fansite-tá :roll: :lol: :wink: öhm.... :oops: :oops:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TOURázzunk együtt
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2008. április 30. - 20:05:54 » |
|
ó, látom a giro 2008 topik átalakult DC fansite-tá :roll: :lol: :wink: öhm.... :oops: :oops: csak semmi :oops: :oops: - tessék büszkén vállalni minden cselekedetet, ha már egyszer.... :roll: :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
koki_niki
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2008. április 30. - 20:07:17 » |
|
ó, látom a giro 2008 topik átalakult DC fansite-tá :roll: :lol: :wink: öhm.... :oops: :oops: csak semmi :oops: :oops: - tessék büszkén vállalni minden cselekedetet, ha már egyszer.... :roll: :lol: szerintem egy személyben az vagyok...de többet nem pakolok be,mert seggbe leszek rugva... :roll: :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2008. április 30. - 20:13:08 » |
|
ó, látom a giro 2008 topik átalakult DC fansite-tá :roll: :lol: :wink: öhm.... :oops: :oops: csak semmi :oops: :oops: - tessék büszkén vállalni minden cselekedetet, ha már egyszer.... :roll: :lol: szerintem egy személyben az vagyok...de többet nem pakolok be,mert seggbe leszek rugva... :roll: :lol: Általam biztos nem :wink:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
TOURázzunk együtt
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2008. április 30. - 20:57:34 » |
|
általam sem amelyik Annika szövegel az nem rúg, vagy mifene :roll: 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2008. május 01. - 09:13:54 » |
|
hogy én meg miről maradtam le... (azéé kedves vámpír kollegina legközelebb rámszólhatna...  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
franti13
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2008. május 01. - 09:14:20 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s.szaby
phpBB Amatőr

phpBB user *****
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2008. május 01. - 20:07:57 » |
|
köszike  :!: :!:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
koki_niki
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2008. május 02. - 12:59:57 » |
|
ó, látom a giro 2008 topik átalakult DC fansite-tá :roll: :lol: :wink: öhm.... :oops: :oops: csak semmi :oops: :oops: - tessék büszkén vállalni minden cselekedetet, ha már egyszer.... :roll: :lol: szerintem egy személyben az vagyok...de többet nem pakolok be,mert seggbe leszek rugva... :roll: :lol: Általam biztos nem :wink: egy ember is vmi már!  :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
koki_niki
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2008. május 02. - 13:00:47 » |
|
általam sem amelyik Annika szövegel az nem rúg, vagy mifene :roll:  hűűha...értettem! egyenlőre nagyon biztonságban vagyok.... :lol: :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
koki_niki
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2008. május 02. - 13:01:14 » |
|
hogy én meg miről maradtam le... (azéé kedves vámpír kollegina legközelebb rámszólhatna...  ) bocsika!!!!! :oops:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
koki_niki
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2008. május 02. - 13:01:54 » |
|
köszike  :!: :!: tyütyűűű...köszike!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2008. május 02. - 16:23:01 » |
|
ó, látom a giro 2008 topik átalakult DC fansite-tá :roll: :lol: :wink: öhm.... :oops: :oops: csak semmi :oops: :oops: - tessék büszkén vállalni minden cselekedetet, ha már egyszer.... :roll: :lol: szerintem egy személyben az vagyok...de többet nem pakolok be,mert seggbe leszek rugva... :roll: :lol: Általam biztos nem :wink: egy ember is vmi már!  :lol: Főleg, hogy jó nagyot tudok rúgni :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2008. május 02. - 16:23:24 » |
|
ó, látom a giro 2008 topik átalakult DC fansite-tá :roll: :lol: :wink: öhm.... :oops: :oops: csak semmi :oops: :oops: - tessék büszkén vállalni minden cselekedetet, ha már egyszer.... :roll: :lol: szerintem egy személyben az vagyok...de többet nem pakolok be,mert seggbe leszek rugva... :roll: :lol: Általam biztos nem :wink: egy ember is vmi már!  :lol: Főleg, hogy jó nagyot tudok rúgni :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
franti13
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2008. május 02. - 17:07:32 » |
|
köszike  :!: :!: tyütyűűű...köszike! Szivesen 
|
|