|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #632 Dátum: 2010. március 22. - 15:50:45 » |
|
Eddig jól áll Kanada, s ez a lényeg.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #633 Dátum: 2010. március 22. - 18:01:32 » |
|
Ez a VB azért annyira nem létfontosságú (max vigaszdíjnak lesz jó). Az olimpia volt az év főversenye. Látszik ez abból, hogy Anették el se mentek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
MonaLi
Vendég
|
 |
« Válasz #634 Dátum: 2010. március 23. - 13:00:54 » |
|
Ez a VB azért annyira nem létfontosságú (max vigaszdíjnak lesz jó). Az olimpia volt az év főversenye. Látszik ez abból, hogy Anették el se mentek. Pedig négy éve Torinóban is nyertek Anették, meg a Világbajnokságra is elmentek, ahol szintén nyertek.. Rossz hogy nincsenek itt.. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #636 Dátum: 2010. március 23. - 13:10:59 » |
|
Ez a VB azért annyira nem létfontosságú (max vigaszdíjnak lesz jó). Az olimpia volt az év főversenye. Látszik ez abból, hogy Anették el se mentek. Pedig négy éve Torinóban is nyertek Anették, meg a Világbajnokságra is elmentek, ahol szintén nyertek.. Rossz hogy nincsenek itt..  Hát azért már ők se fiatalok. Hagyni kell a többieket is versenyezni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #637 Dátum: 2010. március 23. - 15:35:27 » |
|
Ez a VB azért annyira nem létfontosságú (max vigaszdíjnak lesz jó). Az olimpia volt az év főversenye. Látszik ez abból, hogy Anették el se mentek. Pedig négy éve Torinóban is nyertek Anették, meg a Világbajnokságra is elmentek, ahol szintén nyertek.. Rossz hogy nincsenek itt..  Hát azért már ők se fiatalok. Hagyni kell a többieket is versenyezni  Hagyni kell Kanada-t nyerni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #638 Dátum: 2010. március 23. - 18:47:40 » |
|
Szerintem nem kell. Nyerjen csak európai csapat! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #639 Dátum: 2010. március 23. - 19:19:39 » |
|
Szerintem nem kell. Nyerjen csak európai csapat!  Szó sem lehet róla, jól áll Kanada nyakában az arany.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #640 Dátum: 2010. március 24. - 12:43:08 » |
|
Szerintem nem kell. Nyerjen csak európai csapat!  Szó sem lehet róla, jól áll Kanada nyakában az arany. Háát, én most a Svédekkel szimpatizálok, de nagyon!  Asszem -a korábbi hozzászólásaimat nézve- ez nem túl meglepő. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|

|
 |
« Válasz #641 Dátum: 2010. március 24. - 13:13:00 » |
|
Csodaszámba menően nem a németek meccsét adták le ma. Persze az egyetlen oka ennek az volt, hogy ők épp nem játszottak egyik pályán sem. Régebben is morogtam már emiatt, de az évek folyamán semmit nem változik az a tendencia, hogy ha a németek játszanak, akkor kötelezően őket kell közvetíteni, még ha sokkal érdekesebb meccsek is vannak az adott fordulóban. Mintha német állami televízió lenne az Eurosport, ha curlingról van szó. Amúgy semmi bajom velük, sőt kedvelem is őket, de azért ez túlzás, másokat is szívesen látnék, és ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|