|
rafanadal
|
 |
« Válasz #585 Dátum: 2010. február 27. - 20:34:01 » |
|
8 end után még mindig 4-3 a svédeknek. Nagyon szoros, akár egy extra endet is el tudok képzelni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Jyrkki 2
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #586 Dátum: 2010. február 27. - 20:44:56 » |
|
Azok a skótok voltak, emlékszem  Csodálkoztam is, mi a fene? Aztán cserélték. Vége a közvetítésnek, vissza az internetre.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #587 Dátum: 2010. február 27. - 20:50:34 » |
|
9 end után még mindig 4-3 a svédeknek. Szoros lesz a vége.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
MonaLi
Vendég
|
 |
« Válasz #588 Dátum: 2010. február 27. - 21:08:41 » |
|
Svájc a bronzérmes.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #589 Dátum: 2010. február 27. - 21:39:15 » |
|
Szép volt Fiúk!  De, hogy a Svédek skipjének milyen gyönyörű kék szeme van! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jyrkki 2
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #590 Dátum: 2010. február 27. - 21:43:49 » |
|
Megcsináltuk  Közben egy luxemburgi sporttársnővel cseteltem (jön ide 2 hét múlva), Svájcban él, jó nagyokat izgultunk már a végére - meg kell mondjam, nagyon szimpatikus ez a csapat, ahogy a korábbi szakkommentátorotok (Belleli Lajos) mondta, bohémek, jó őket nézni meccsen. Szóval az utolsó előtti end nullázása merész volt, de indokolt (ehhez kell a sokévnyi tapasztalat), és megcsinálták  Igaz, volt ott vagy 2 centi, tól erős draw, majdnem túlpörgött... Ilyen döntőt szeretnék, és persze "hazahozni" az aranyat  Ha pedig Martin nyer, megérdemli, iszonyú sokat dolgozott érte, nincs már benne több olimpia, főleg nem otthon... Hajrá! Éjfélkor jövök, aztán van nekünk is egy fórumunk, ott néha viccelődök egyet, hiszen ebben - sajnos - mi magyarok (még) nem vagyunk érintettek (#6720-nál kezdtem baromkodni) - http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9082607
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 27. - 21:50:12 írta Jyrkki 2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jyrkki 2
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #591 Dátum: 2010. február 27. - 21:46:22 » |
|
Szép volt Fiúk!  De, hogy a Svédek skipjének milyen gyönyörű kék szeme van!  ..nekem Stöckliék jobban bejönnek  Na meg a britek! (igaz, rég nem vagyok már ifi korban...)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Jyrkki 2
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #593 Dátum: 2010. február 28. - 01:52:29 » |
|
!kérdés
A szakkommentátorhoz: ki nyerte ma a tie-break-et? Nem értem el senkit..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jyrkki 2
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #594 Dátum: 2010. február 28. - 02:15:58 » |
|
Nem 400, 533 ezer már... Gå pants!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jyrkki 2
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #595 Dátum: 2010. február 28. - 02:56:33 » |
|
A végére már rájöttem, hogy valójában a norvégoknak szurkolok, de Martin végre felért a csúcsra, a közönség kap egy sárga és négy piros lapot (amikor Ulsrud indításánál dudáltak pl, meg a himnusz megint), és nem bírtam nemhogy megkedvelni, de még megszokni sem azt a két jól képzett gépezetet az első és harmadik pozícióban - hihetetlenül teljesítettek, de ha ez így a jó, akkor nem leszek verseny curling rajongó, 9 idősávval arrébb éreztem a feszültséget, ahogy összekapaszkodva tolják le a jégről a kockásokat. ELhiszem, hogy nagy volt a nyomás, de ennyire...
Szép volt fiúk! Norvégiában is van már arany, és lesz is még...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #596 Dátum: 2010. február 28. - 10:09:23 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MonaLi
Vendég
|
 |
« Válasz #597 Dátum: 2010. február 28. - 10:11:29 » |
|
A végére már rájöttem, hogy valójában a norvégoknak szurkolok, de Martin végre felért a csúcsra, a közönség kap egy sárga és négy piros lapot (amikor Ulsrud indításánál dudáltak pl, meg a himnusz megint), és nem bírtam nemhogy megkedvelni, de még megszokni sem azt a két jól képzett gépezetet az első és harmadik pozícióban - hihetetlenül teljesítettek, de ha ez így a jó, akkor nem leszek verseny curling rajongó, 9 idősávval arrébb éreztem a feszültséget, ahogy összekapaszkodva tolják le a jégről a kockásokat. ELhiszem, hogy nagy volt a nyomás, de ennyire...
Szép volt fiúk! Norvégiában is van már arany, és lesz is még...
Első olimpiája ennek a norvég csapatnak. (Kivéve Nergardot, aki ott volt már a 2002-es olmipiai bajnok csapatban tartalékként.) Szép eredmény. Igaz, megint ezüst, de nem baj.. majd talán a Vb-n másképp lesz, az már "itthon" lesz, hazai környezetben.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MonaLi
Vendég
|
 |
« Válasz #598 Dátum: 2010. február 28. - 10:16:35 » |
|
A bronzérmes svájci csapat.  Jobbról balra : Ralph Stöckli, Jan Hauser, Markus Eggler, Simon Struebin és Toni Mueller
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MonaLi
Vendég
|
 |
« Válasz #599 Dátum: 2010. február 28. - 10:18:55 » |
|
Az ezüstérmes norvégok.  Jobbról balra : Thomas Ulsrud, Torger Nergaard, Christoffer Svae, Haavard Vad Petersson és Thomas Loevold
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|