|
Methos
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. január 21. - 21:29:05 » |
|
Drogbáék szerintem,bár nem tudom a keretüket,de Drogba meggyőző név  van rajta kívül több is, csak kérdés mennyirre fáradtak...de én is az elefántokra teszem a voksomat. :wink:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Azért élünk, mert valaki gondol ránk.
|
|
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. január 21. - 21:45:08 » |
|
egyszer
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. január 22. - 13:27:18 » |
|
enyém a vki más  neveket tekintve Elefántcsontpart és Nigéria a legerősebb talán, de ezért lesz jó Szenegál, mert ott a sok nagy játékos mellett, van pár feltörekvő, új ifjú tehetség 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. január 22. - 13:27:45 » |
|
blablablablablablablabla
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. január 22. - 13:28:03 » |
|
de messze a szenegáliaké a legnehezebb csoport 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Adriano 10
Vendég
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. január 22. - 13:52:30 » |
|
Köszönöm a szavazást Én az elefántokra tettem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eurosportfan
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. január 22. - 14:15:55 » |
|
Köszönöm a szavazást Én az elefántokra tettem. én is
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eurosportfan
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. január 22. - 14:18:04 » |
|
enyém a vki más  neveket tekintve Elefántcsontpart és Nigéria a legerősebb talán, de ezért lesz jó Szenegál, mert ott a sok nagy játékos mellett, van pár feltörekvő, új ifjú tehetség  Camerun-t hol hagytad?Eto csak az egyik a sok sztár közül
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eurosportfan
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. január 22. - 14:18:29 » |
|
enyém a vki más  neveket tekintve Elefántcsontpart és Nigéria a legerősebb talán, de ezért lesz jó Szenegál, mert ott a sok nagy játékos mellett, van pár feltörekvő, új ifjú tehetség  Camerun-t hol hagytad?Eto csak az egyik a sok sztár közül
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eurosportfan
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. január 22. - 14:19:01 » |
|
enyém a vki más  neveket tekintve Elefántcsontpart és Nigéria a legerősebb talán, de ezért lesz jó Szenegál, mert ott a sok nagy játékos mellett, van pár feltörekvő, új ifjú tehetség  Camerun-t hol hagytad?Eto csak az egyik a sok sztár közül na és persze Ghána is nyerhet
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eurosportfan
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. január 22. - 14:19:33 » |
|
enyém a vki más  neveket tekintve Elefántcsontpart és Nigéria a legerősebb talán, de ezért lesz jó Szenegál, mert ott a sok nagy játékos mellett, van pár feltörekvő, új ifjú tehetség  Camerun-t hol hagytad?Eto csak az egyik a sok sztár közül na és persze Ghána is nyerhet meg Egypt és Nigéria is
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eurosportfan
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. január 22. - 14:19:54 » |
|
enyém a vki más  neveket tekintve Elefántcsontpart és Nigéria a legerősebb talán, de ezért lesz jó Szenegál, mert ott a sok nagy játékos mellett, van pár feltörekvő, új ifjú tehetség  Camerun-t hol hagytad?Eto csak az egyik a sok sztár közül na és persze Ghána is nyerhet meg Egypt és Nigéria is,meg marokkó is
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eurosportfan
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. január 22. - 14:20:50 » |
|
enyém a vki más  neveket tekintve Elefántcsontpart és Nigéria a legerősebb talán, de ezért lesz jó Szenegál, mert ott a sok nagy játékos mellett, van pár feltörekvő, új ifjú tehetség  Camerun-t hol hagytad?Eto csak az egyik a sok sztár közül na és persze Ghána is nyerhet meg Egypt és Nigéria is,meg marokkó is bocs,szarozik a gép,egy üzenetet 6 részletben küld el :lol: :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eurosportfan
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. január 22. - 14:21:24 » |
|
enyém a vki más  neveket tekintve Elefántcsontpart és Nigéria a legerősebb talán, de ezért lesz jó Szenegál, mert ott a sok nagy játékos mellett, van pár feltörekvő, új ifjú tehetség  Camerun-t hol hagytad?Eto csak az egyik a sok sztár közül na és persze Ghána is nyerhet meg Egypt és Nigéria is,meg marokkó is bocs,szarozik a gép,egy üzenetet 6 részletben küld el :lol: :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|