|
rafanadal
|
 |
« Válasz #10455 Dátum: 2012. február 05. - 19:49:39 » |
|
Ok! Örülök, hogy gazdag vagy és rám költöd a pénzedet + még meg is nevettetsz. Köszike. Téma lezárva.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
sm. kiscsávó
|
 |
« Válasz #10456 Dátum: 2012. február 05. - 19:52:10 » |
|
Téma lezárva.
Na akkor: Torresnek miért tetszett jobban Evans lyuka, mint a kapufák közötti nagy üres tér?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Akinek nincs humorérzéke az nagyobb gaztettekre is képes."
|
|
|
berbatoff
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #10457 Dátum: 2012. február 05. - 19:56:37 » |
|
Lássuk csak miből is: - a 2. büntető az rohadt jogos volt, szegény Welbeck úgy megakadt Ivanovic lábában, hogy utána még lépett kettőt és valami passzát szél megfújhatta, de elesett - az 1. büntető is vitatható, mert rájátszott a megrúgott játékos (már nem tudom ki volt az), de mondjuk na, hogy azt talán befújtam volna én is - Torres megtámasztja kézzel valamelyik védőt: sárga lap, valamelyik Chelsea játékos megsúrolja valakinek a lábát: sárga lap, az meg már lényegtelen, hogy legalább ugyanannyi sárga kijárt volna nektek is
Ja, hogy van EGY ellenérvetek, hogy Cahill kaphatott volna pirosat (mondjuk nálam csak egy sárgát kapott volna ma), azta, hogy oda ne rohanjak sírva bocsánatot kérni.
-Ivanovics ott hagyta a lábát, és igen Welbeck meg beleakasztotta az övét. A világon bárki, bárhol, bárkinek, bárki ellen befújja. Megvolt a kontatk, nincs miről beszélni. - Segítek... Sturridge belépett Evra elé. Ez szó szerint egy kiharcolt tizi volt. De ezt te sem vitatod, mert nincs is miért. Sárgák. Tudod mit? Igazad van, az első félidőben én is adtam volna Youngnak egy sárgát, de ennyi, nem ezen múlott. Sokkal inkább volt ez - a Ti részetekről - egy kurva nagy edzői hiba! Három gólos előnyt, 40 percig ki kell tudni bekkelni. A Cahilles témát már fel sem vetem, azt Te is tudod pontosan, hogy már a huszonvalahanyadik percben mehett volna zuhanyozni, jah és az is büntető volt, természetesen. Fernando barátunknak meg el kellett volna döntenie...őt kellene hibáztatnod, szerintem.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 05. - 19:58:37 írta berbatoff »
|
Naplózva
|
Estél már el azért, hogy tizenegyest kapjon a csapat?
Még soha, és nem hiszem, hogy valaha is megteszem. A becsületes harc híve vagyok. (Solskjaer, 1998)
|
|
|
F1mre
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #10458 Dátum: 2012. február 05. - 19:57:11 » |
|
Papiss Cissé annyiért lövi a gólokat Newcastleben, mint Torres a Chelseaben. Különbség: 44 meccs.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Manchester United, Ferrari, FC United
|
|
|
|
gugu02
|
 |
« Válasz #10459 Dátum: 2012. február 05. - 20:34:51 » |
|
Ok! Örülök, hogy gazdag vagy és rám költöd a pénzedet + még meg is nevettetsz. Köszike. Téma lezárva.
Derűsen tölt el Torres játéka. Mint általában az emberek többsége én is szeretem a lufi kipukkadásának hangját.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bendzsi98
|
 |
« Válasz #10460 Dátum: 2012. február 05. - 21:08:29 » |
|
Téma lezárva.
Na akkor: Torresnek miért tetszett jobban Evans lyuka, mint a kapufák közötti nagy üres tér?
Én már válaszoltam erre, Márk. Olvass vissza és válaszolj.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IceMan
phpBB Amatőr

I'm awesome, because just!
|
 |
« Válasz #10461 Dátum: 2012. február 05. - 22:32:32 » |
|
Torresnek miért tetszett jobban Evans lyuka, mint a kapufák közötti nagy üres tér?
Köszönjük a sokat mondó hozzászólást, tényleg nagyon témába vágó amikor a bírókról beszélünk. Ez nem játékvezető topik, hanem Premier League topik. Jaj, hát pont tőled nem várta senki, egy mu drukker majd a seggnyaló webb-et fogja egy tehén szurkoló kritizálni. De szívből kívánom, hogy ejtsen ki titeket az Ajax, és legyen City az első helyen a bajnokság végén. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
F1mre
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #10462 Dátum: 2012. február 05. - 22:47:26 » |
|
Úgy beszélsz, mintha az évtized legvitatottabb ítéletei lettek volna. Közel sem. Tavaly Atkinson mit művelt a Stamfordon... Ahhoz hasonlót max Öbrevö alkot. Kaptatok már ti 11-est pl. mikor Carrick testhez szorított kezéhez lőtték a labdát 10 méterről... ami ráadásul talán nem is volt a 16-oson belül. Inkább azt a fantasztikus védekezést kéne elemeznetek, ami Hernandez gólja előtt volt. Vagy azt, hogy hogy csípitek meg a 4. helyet, amíg mi a bajnokságért küzdünk. Persze foglalkozz csak a MUval, reméljük AVB is ezt teszi még vagy 3 hétig, addig a Newcastle ellép 6-7 pontra.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #10463 Dátum: 2012. február 05. - 22:48:57 » |
|
Úgy beszélsz, mintha az évtized legvitatottabb ítéletei lettek volna. Közel sem. Tavaly Atkinson mit művelt a Stamfordon... Ahhoz hasonlót max Öbrevö alkot. Kaptatok már ti 11-est pl. mikor Carrick testhez szorított kezéhez lőtték a labdát 10 méterről... ami ráadásul talán nem is volt a 16-oson belül. Inkább azt a fantasztikus védekezést kéne elemeznetek, ami Hernandez gólja előtt volt. Vagy azt, hogy hogy csípitek meg a 4. helyet, amíg mi a bajnokságért küzdünk. Persze foglalkozz csak a MUval, reméljük AVB is ezt teszi még vagy 3 hétig, addig a Newcastle ellép 6-7 pontra.
Tipikus MU szurkoló. BOHÓC! (Tisztelet a kivételnek.)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
F1mre
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #10464 Dátum: 2012. február 05. - 22:59:00 » |
|
Miért? A kiemelés melyik része nem helytálló?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gugu02
|
 |
« Válasz #10465 Dátum: 2012. február 05. - 23:33:30 » |
|
Tipikus MU szurkoló. BOHÓC! (Tisztelet a kivételnek.) mindent értek
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
fageza
|
 |
« Válasz #10466 Dátum: 2012. február 06. - 06:32:39 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
fageza
|
 |
« Válasz #10467 Dátum: 2012. február 06. - 06:33:09 » |
|
Papiss Cissé annyiért lövi a gólokat Newcastleben, mint Torres a Chelseaben. Különbség: 44 meccs.

|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
amatoer3
|
 |
« Válasz #10468 Dátum: 2012. február 06. - 08:43:45 » |
|
Amikor kellett.  Kalaplengetés a srácok előtt, megtettek mindent. Pedig az elmaradt foul-penalty-red card, vagy penalty-red card-foul, vagy red card-foul-penalty és a két öngól egy kissé felhúzott, de aztán megmutatták a srácok hogy van szív, van hit, akkor lesz eredmény is. Még ha ez most áprilissal ellentétben csak egy pont is. Zakatolni tovább és meglátjuk mire lesz ez elég. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
amatoer3
|
 |
« Válasz #10469 Dátum: 2012. február 06. - 10:36:29 » |
|
Roy Keane and Patrick Vieira renewed their rivalry at a school's charity auction when the pair repeatedly traded bids on a meal for 10 at a Chinese restaurant, with the former United skipper finally winning with a £2,000 offer. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|