!kérdés
Kedves riporter urak, kedves mindenki... nem tudom kihez forduljak már ezzel, de valószínűleg nem én vagyok az egyetlen döbbent tévénéző. A Eurosport a kedvenc csatornám, de most nagyot kellett csalódnom. (Vagy csak én nem ismerem eléggé a "rendszert"?)
Csodálatos eredményt ért el Németország a nyitómeccsen; én imádom a parádékat. De ha utána az esti műsorba erről nekem készítenem kellene egy hatvan perces összefoglalót, akkor - PLÁNE EGY ILYEN FANTASZTIKUS MECCSEN - a tizenegyből éppen tizenegy gólt mutatnék meg, és nem pedig csak nyolcat.
Szóval meg tudja magyarázni valaki, hogy mért' kellett kihagyni három találatot? Vajon mi lehet ebben a ráció? Ez talán egyfajta büntetés azok számára, akik nem látták (láthatták!) élőben a meccset? "Úgy kell nektek, majd legközelebb megnézitek, amikor adjuk az egészet!"

Miféle mentalitás ez? Talán egy zene- vagy divatcsatorán elmenne egy ilyen összeállítás a mérkőzésről, na de egy sportcsatornán?!?! Vagy a teljes verzió majd a Eurosport 2-n fog menni, és hajrá, győzzük meg ismét a szolgáltatót? Nem, hát komolyan nem tudom elképzelni, hogy miféle fránya politika állhat a háttérben. De talán csak túl sokáig volt foglalt a vágószoba. Ki tudja.
Mindenesetre, ha a Eurosport meghirdetne egy műsorszerkesztői állást, akkor remélem, a felhívást itt is közzéteszik a fórumon - esküszöm, máris küldöm a fényképes önéletrajzomat. Ez nem vicc.
No, további kellemes szurkolást kívánok mindenkinek, és persze eredményes összefoglalónézést! A szerkesztő uraknak is hajrá!
Aztán reméljük, azért a későbbiekben a latin foci is összeszedi magát egy kissé.
Üdvözlettel:
Cristigre