Eurosport Fórum
2012. május 20. - 01:21:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3 ... 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: FIFA Női Világbajnokság  (Megtekintve 7171 alkalommal)
Admin
Adminisztrátor
phpBB Kezdő

Profil megtekintése WWW
« Dátum: 2007. szeptember 06. - 17:12:17 »

FIFA Női VB, Kína
2007. szeptember 10-15.
Naplózva

franti13
phpBB Kezdő
*

490680346 szabo.feri1994@hotmail.com
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #1 Dátum: 2007. szeptember 10. - 16:12:47 »

A németek porig alázták a argentínaiakat.
Naplózva
cristigre
*

« Válasz #2 Dátum: 2007. szeptember 11. - 02:02:37 »

!kérdés

Kedves riporter urak, kedves mindenki... nem tudom kihez forduljak már ezzel, de valószínűleg nem én vagyok az egyetlen döbbent tévénéző. A Eurosport a kedvenc csatornám, de most nagyot kellett csalódnom. (Vagy csak én nem ismerem eléggé a "rendszert"?)

Csodálatos eredményt ért el Németország a nyitómeccsen; én imádom a parádékat. De ha utána az esti műsorba erről nekem készítenem kellene egy hatvan perces összefoglalót, akkor - PLÁNE EGY ILYEN FANTASZTIKUS MECCSEN - a tizenegyből éppen tizenegy gólt mutatnék meg, és nem pedig csak nyolcat.
Szóval meg tudja magyarázni valaki, hogy mért' kellett kihagyni három találatot? Vajon mi lehet ebben a ráció? Ez talán egyfajta büntetés azok számára, akik nem látták (láthatták!) élőben a meccset? "Úgy kell nektek, majd legközelebb megnézitek, amikor adjuk az egészet!" He
Miféle mentalitás ez? Talán egy zene- vagy divatcsatorán elmenne egy ilyen összeállítás a mérkőzésről, na de egy sportcsatornán?!?! Vagy a teljes verzió majd a Eurosport 2-n fog menni, és hajrá, győzzük meg ismét a szolgáltatót? Nem, hát komolyan nem tudom elképzelni, hogy miféle fránya politika állhat a háttérben. De talán csak túl sokáig volt foglalt a vágószoba. Ki tudja.

Mindenesetre, ha a Eurosport meghirdetne egy műsorszerkesztői állást, akkor remélem, a felhívást itt is közzéteszik a fórumon - esküszöm, máris küldöm a fényképes önéletrajzomat. Ez nem vicc.

No, további kellemes szurkolást kívánok mindenkinek, és persze eredményes összefoglalónézést! A szerkesztő uraknak is hajrá!
Aztán reméljük, azért a későbbiekben a latin foci is összeszedi magát egy kissé.

Üdvözlettel:
Cristigre
Naplózva
telbro
*

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2007. szeptember 12. - 14:56:48 »

Érdekesség:
Felnőtt válogatott hírek: Kína - Magyarország 4:0

Női válogatottunk 4-0-ás vereséget szenvedett Kínában, a vb-rendezésre készülő hazai gárda ellen. A világ élvonalába tartozó csapat csak az utolsó negyedórában tudta bebiztosítani győzelmét a jól játszó magyar csapattal szemben.

Zárt kapuk mögött játszották a meccset

Mivel a kínaiak a hétvégén kezdődő világbajnokságra készülnek, a vezetők úgy döntöttek, hogy nem engednek be szurkolókat, megfigyelőket a találkozóra. A magyar együttes Szvorda Melinda (Kövesi Gabriella, az 57. percben) - Kanta Krisztina (Krenács Lilla, a szünetben), Paraoánu Aranka, Tálosi Szabina, Sümegi Éva - Smuczer Angéla, Tóth Alexandra - Szekér Anita (Fenyvesi Judit, a szünetben), Pádár Anita (Gáspár Cecília, a szünetben), Ferencsik Evelin (Tóth Gabriella, a szünetben) - Jakab Réka (Sebestyén Györgyi, a szünetben) összeállításban szerepelt. A házigazdák a harmadik percben egy szerencsés találattal szerezték meg a vezetést, de ezt követően az első játékrészben jól tartotta magát a magyar válogatott. A szünetben Vágó Attila az addig kispadon ülők nagy részének is lehetőséget adott, öt új játékos szállt be a küzdelembe.

A folytatásban is egyenrangú ellenfélnek bizonyult a magyar csapat - a kínaiak nem kis meglepetésére -, ám a végére elfáradtak a lányok, s a hazai válogatott a 78., a 80. és a 87. percben is gólt ért el kialakítva a 4-0-ás végeredményt.

- Jó, motivált játékkal leptük meg vendéglátóinkat - nyilatkozta honlapunknak a mérkőzés után Vágó Attila. - Az első gólt szerencsétlen körülmények között kaptuk a meccs elején, de ezt követően méltó partnerei voltunk a hazaiaknak. A végére fizikálisan fölénk kerekedtek: a fáradtságunkat mutatta, hogy az utolsó 12 percben három gólt kaptunk. Ugyanakkor, összességében nem játszottuk el az "áldozati bárány" szerepét, és ez örömmel tölt el. Az ilyen mérkőzések szolgálják igazán a válogatott céljait
Naplózva
telbro
*

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2007. szeptember 12. - 14:57:18 »

Érdekesség:
Felnőtt válogatott hírek: Kína - Magyarország 4:0

Női válogatottunk 4-0-ás vereséget szenvedett Kínában, a vb-rendezésre készülő hazai gárda ellen. A világ élvonalába tartozó csapat csak az utolsó negyedórában tudta bebiztosítani győzelmét a jól játszó magyar csapattal szemben.

Zárt kapuk mögött játszották a meccset

Mivel a kínaiak a hétvégén kezdődő világbajnokságra készülnek, a vezetők úgy döntöttek, hogy nem engednek be szurkolókat, megfigyelőket a találkozóra. A magyar együttes Szvorda Melinda (Kövesi Gabriella, az 57. percben) - Kanta Krisztina (Krenács Lilla, a szünetben), Paraoánu Aranka, Tálosi Szabina, Sümegi Éva - Smuczer Angéla, Tóth Alexandra - Szekér Anita (Fenyvesi Judit, a szünetben), Pádár Anita (Gáspár Cecília, a szünetben), Ferencsik Evelin (Tóth Gabriella, a szünetben) - Jakab Réka (Sebestyén Györgyi, a szünetben) összeállításban szerepelt. A házigazdák a harmadik percben egy szerencsés találattal szerezték meg a vezetést, de ezt követően az első játékrészben jól tartotta magát a magyar válogatott. A szünetben Vágó Attila az addig kispadon ülők nagy részének is lehetőséget adott, öt új játékos szállt be a küzdelembe.

A folytatásban is egyenrangú ellenfélnek bizonyult a magyar csapat - a kínaiak nem kis meglepetésére -, ám a végére elfáradtak a lányok, s a hazai válogatott a 78., a 80. és a 87. percben is gólt ért el kialakítva a 4-0-ás végeredményt.

- Jó, motivált játékkal leptük meg vendéglátóinkat - nyilatkozta honlapunknak a mérkőzés után Vágó Attila. - Az első gólt szerencsétlen körülmények között kaptuk a meccs elején, de ezt követően méltó partnerei voltunk a hazaiaknak. A végére fizikálisan fölénk kerekedtek: a fáradtságunkat mutatta, hogy az utolsó 12 percben három gólt kaptunk. Ugyanakkor, összességében nem játszottuk el az "áldozati bárány" szerepét, és ez örömmel tölt el. Az ilyen mérkőzések szolgálják igazán a válogatott céljait
Naplózva
cristigre
*

« Válasz #5 Dátum: 2007. szeptember 17. - 15:02:50 »

!kérdés

Kedves riporter úr, megnéztem a műsorban, és a most zajló német meccs után a Eurosport adja felvételről az Anglia-Argentina találkozót is. Akkor tessék mondani, miért tetszik már most beszámolni az ottani eredmény alakulásáról? Mert én ugyan nem vagyok médiaszakos, de úgy hiszem, hogy ezt magyarul nézőszámcsökkentésnek hívják. Vagy a Eurosportnak nem számít a nézettség?! Szóval ezt most nem értem, nem szokás ilyet csinálni. Én komolyan meg akartam nézni azt a meccset is, na de ha le tetszik lőni a poént, akkor már minek? Szurkolni szeretnék, nem pedig dokumentumfilmet nézni.

Tisztelettel:
Cristigre
Naplózva
vidor
Vendég

« Válasz #6 Dátum: 2007. szeptember 27. - 15:09:00 »

"a Milan újabb vereséget szenvedett"

hm? naptári évet nézve?
Naplózva
amatoer3
phpBB Klasszis

effkettő

« Válasz #7 Dátum: 2007. szeptember 27. - 15:31:06 »

Idézetet írta: "vidor"
"a Milan újabb vereséget szenvedett"

hm? naptári évet nézve?
 Vigyorog
Tudod, ezen a szinten már az iksz nem eredmény.
Talán.
Naplózva

Kerékpár Tippelde versenynaptár.
vidor
Vendég

« Válasz #8 Dátum: 2007. szeptember 27. - 15:39:46 »

Idézetet írta: "amatoer3"
Vigyorog
Tudod, ezen a szinten már az iksz nem eredmény.
Talán.
milyen igaz
töröljük el!!
Naplózva
amatoer3
phpBB Klasszis

effkettő

« Válasz #9 Dátum: 2007. szeptember 27. - 15:42:33 »

Volt már rá kísérlet, nem jött be.
De Mi még nem próbáltuk, az igaz!  Vigyorog
Naplózva

vidor
Vendég

« Válasz #10 Dátum: 2007. szeptember 27. - 15:44:16 »

a gólkirályt nem választják
az inkább Mátyás király
Naplózva
vidor
Vendég

« Válasz #11 Dátum: 2007. szeptember 27. - 15:46:06 »

vagy legyen hosszabbítás minden meccsen
vagy jegesfürdő minden bandának, aki döntetlent játszik
ránk férne :?
Naplózva
amatoer3
phpBB Klasszis

effkettő

« Válasz #12 Dátum: 2007. szeptember 27. - 15:46:44 »

az inkább Mátyás király
Ki működik közre KGL?  :?
Naplózva

amatoer3
phpBB Klasszis

effkettő

« Válasz #13 Dátum: 2007. szeptember 27. - 15:49:11 »

vagy legyen hosszabbítás minden meccsen
vagy jegesfürdő minden bandának, aki döntetlent játszik
vagy számoljuk a kapuralövési kísérleteket
vagy a spori döntse el ki játszott jobban (ha meri)
vagy a be nem cserélt játékosok közfelkiáltással
Naplózva

vidor
Vendég

« Válasz #14 Dátum: 2007. szeptember 27. - 15:52:27 »

az inkább Mátyás király
Ki működik közre KGL?  :?
nem, szerencsére :oops: