|
rafanadal
|
 |
« Válasz #645 Dátum: 2010. április 07. - 11:36:57 » |
|
Milyen kihalt ez a topic. Brit superbike szezon már elkezdődött. A világbajnokság mikor kezdődik?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
pj67
|
 |
« Válasz #646 Dátum: 2010. április 11. - 23:12:20 » |
|
Tisztelt közvetítést vezetők! Kicsit fel kéne dobni ezt a topikot. Böröczki Józseftől kérdezném: Van olyan motorversenyző aki superbike & moto gp-ben is volt világbajnok?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #647 Dátum: 2010. április 12. - 15:42:13 » |
|
Hogy is áll most pontosan a VB? Mert én két helyen két különböző állást láttam.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #648 Dátum: 2010. április 12. - 22:00:49 » |
|
www.worldsbk.com
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #649 Dátum: 2010. április 13. - 14:45:44 » |
|
www.worldsbk.comKösz a linket, ez a hivatalos weblap szóval ennek hiszek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzabiPC40
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #650 Dátum: 2010. május 09. - 13:16:20 » |
|
Nagyon jó verseny volt, és az RSV4 iszonyat erős. Köztudott, hogy az RSV4 motorjához a Ferrari versenymotor részlegének elég sok köze van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #651 Dátum: 2010. május 09. - 16:57:02 » |
|
Nagyon jó verseny volt, és az RSV4 iszonyat erős. Köztudott, hogy az RSV4 motorjához a Ferrari versenymotor részlegének elég sok köze van.
Nagyon erős csak az a kérdés, hogy hosszú távon mennyire lesz megbízható.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alphatech
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #652 Dátum: 2010. június 27. - 17:14:13 » |
|
Nagyon jó küzdelmes verseny volt! Örülök, hogy a BMW kezd összeállni és gratula az Apriliának remek és egyenletes teljesítményt nyújt.Tetszett a technikai riport a GPS rendszerről igaz lehetett volna egy kicsit részletesebben foglalkozni vele sokakat érdekelte volna.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzabiPC40
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #653 Dátum: 2010. június 27. - 17:42:35 » |
|
Nagyon jó küzdelmes verseny volt! Örülök, hogy a BMW kezd összeállni és gratula az Apriliának remek és egyenletes teljesítményt nyújt.Tetszett a technikai riport a GPS rendszerről igaz lehetett volna egy kicsit részletesebben foglalkozni vele sokakat érdekelte volna.
Jó lesz a BMW de még mindig sok kontrollt veszítenek (az Apriliához képest). Az SBK járműdinamikai rendszer kb. 2-3 év-vel le van maradva a Motogp-hez képest. Az előre szabályzóan működő GPS alapú rendszert először a Ducati használta 2007-ben a Motogp-ben (Yamaha 2008-ban), amit a Magneti Marelli-vel együtt fejlesztetek ki. Ezt a rendszert a Kawasaki és a Yamaha nem kaphatta meg, mivel Ducati-Marelli saját fejlesztés volt. Ez a rendszer (GPS alapú két pörgettyű szenzoros) már tudja, hogy a motor hol van milyen gyorsan halad és milyen szögben dől és milyen centrifugális erők hatnak a gumira. Ezekből kiszámolható a pörgettyű szenzorokkal, hogy a következő lépésben mire lesz szükség. Anno a Motogp-ben ez elég nagy durranás volt egy-pár Motogp versenyző "elájult" tőle.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bendzsi98
Vendég