|
kocsonya
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2005. június 26. - 13:31:13 » |
|
nagyon jó kis oldal, amin lehet nézni a köridőket, annyival jobb a motogpsnél, hogy itt az intermediate időket is lehet látni. http://superbike.perugiatiming.com/!kérdés Ebédeltem és nem láttam, hogy mit történt, arra lennék kiváncsi, hogy ez most az első rajt, vagy történt valami baleset, ami miatt új rajt van?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
KocsonyA - Nyerhetnek en is Brunoba jegyet? 
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2005. június 26. - 13:31:40 » |
|
Ez a Neukirchner olyan mint a Checa, mindig bukik...  csak amig Checa már a 3865-nél jár addig a német még csak kb. 1000-nél :twisted: Meg Max fiatalabb.De a nyomdokaiba léphet. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tarzaan
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2005. június 26. - 13:31:45 » |
|
!kérdés Miért nincs a Hondákon HRC matrica? Ezek nem gyári versenymotorok? Mert akkor minden tiszteletem a Ten Kate csapaté. HAJRÁ VERMEULEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hivatalosan nem azok, mert hivatalosan a Honda bojkottálja a Superbike VB-t, a tavalyi szezon óta, de azért már tavaly elég komolyan megtámogatták Vermuellent....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem akarom bántani a Benettont és Damont sem, mert igazán kiváló pilóta és a Benetton is egy nagyon jó csapat, de az az igazság, hogy nem a Benetton tette világbajnokká Schumachert, hanem Schumacher tette világbajnokká őket"- (Patrick Head 1995 után).
|
|
|
|
bikerboy
Vendég
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2005. június 26. - 13:32:36 » |
|
!kérdés Üdvözletem! Milyenek ezek a motorok a MotoGp-hez viszonyítva? Értem ezalatt a lóerőt és nyomatékot??!! Milyen a gyorsúlásuk 100-ra, 200-ra?? Köszönettel:
István
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ponty
Vendég
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2005. június 26. - 13:33:04 » |
|
nagyon jó kis oldal, amin lehet nézni a köridőket, annyival jobb a motogpsnél, hogy itt az intermediate időket is lehet látni. http://superbike.perugiatiming.com/!kérdés Ebédeltem és nem láttam, hogy mit történt, arra lennék kiváncsi, hogy ez most az első rajt, vagy történt valami baleset, ami miatt új rajt van? Koszi!!! Nagyon zsír...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tarzaan
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2005. június 26. - 13:33:31 » |
|
Az SBK-s motorok nyomatéka nagyobb vagy kisebb mint a "protoípus" motoGP-s gépek? Meddig lehet úzni km/h-ban ezeket? Amikor még mentek a régi Hockenheimi pályán, akkor a 750-es gépekkel asszem 320/330-at is mentek, de pl. idén Monzából csak olyan épphogy 300 fölötti tempóra emlékszem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem akarom bántani a Benettont és Damont sem, mert igazán kiváló pilóta és a Benetton is egy nagyon jó csapat, de az az igazság, hogy nem a Benetton tette világbajnokká Schumachert, hanem Schumacher tette világbajnokká őket"- (Patrick Head 1995 után).
|
|
|
|
kocsonya
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2005. június 26. - 13:33:48 » |
|
r1: nincs igazad, mert a WRC-s autóknak pontosan annyi köze van az utcaihoz, mint egy utcai motornak a suberbike verzióhoz, tehát ugyanúgy egy bizonyos eladás szükséges, hogy használhasák es alapjaiban meg kell egyezni a szériával.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
r1
Vendég
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2005. június 26. - 13:38:18 » |
|
kocsonya Nem az eladott darabszámra gondolok,hanem a tuningra.Egy superbike esetén engedélyezett a legtöbb tuning(motor,futómű,kipuff stb).Ha kicserélik rajta ezeket,akkor mennyi köze van egy utcai géphez? :roll:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kocsonya
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2005. június 26. - 13:38:48 » |
|
ha így folytatják tovább, akkor nem látnuk a tényleges futamból semmit:(
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kocsonya
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2005. június 26. - 13:39:54 » |
|
legjobb tudomásom szerint a blokk es a váz ugyanaz, a többi az mind cserélhető/változtatható WRC-ben is kb ez a lényeg, mert a kasztni illetve a motorblokk az meg kell egyezzen a szériával
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bikerboy
Vendég
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2005. június 26. - 13:42:35 » |
|
!kerdes
Várhegyi Úr! Egy F1-es autó ezen a pályán sokkal jobb időt érne el?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
r1
Vendég
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2005. június 26. - 13:42:59 » |
|
Ha a blokk ugyanaz,akkor hogy lehet,hogy 200+ lóerős gépekkel veretnek? :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
handballteam
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2005. június 26. - 13:43:49 » |
|
!kérdés hány lóerősek
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hegylakó
Vendég
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2005. június 26. - 13:45:02 » |
|
!kérdés hello,
kicsit el vagy csúszva a közvetítéssel (fáziskésés). a közvetítés miatt van?, mert így sokkal később vetted észre pld az újraindításnál a kiugrásokat.
szuper dolog ez a fórum!!!! jók vagytok!!
üdv.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rambustibi
Vendég
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2005. június 26. - 13:45:04 » |
|
!Kérdés
Petronast lehet kapni utcai forgalomra is? Még nem láttam ilyen kereskedőt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|