dobos1992
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #195 Dátum: 2010. augusztus 27. - 09:45:27 » |
|
engem is érdekelne  Érdekességek: a Román válogatott mit keres az A divízióba? hol vannak az Ukránok?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Chelsea, Chelsea ,Chelsea
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #196 Dátum: 2010. augusztus 27. - 11:07:24 » |
|
engem is érdekelne  Érdekességek: a Román válogatott mit keres az A divízióba? hol vannak az Ukránok? Románok tavaly jutottak fel, mert megnyerték a B divíziót. Ukránokkal nem tudom mi van, egyszersem láttam őket az Európai Strandfoci Ligában. Szerintem nem vesznek részt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
dobos1992
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #197 Dátum: 2010. augusztus 27. - 11:26:21 » |
|
engem is érdekelne  Érdekességek: a Román válogatott mit keres az A divízióba? hol vannak az Ukránok? Románok tavaly jutottak fel, mert megnyerték a B divíziót. Ukránokkal nem tudom mi van, egyszersem láttam őket az Európai Strandfoci Ligában. Szerintem nem vesznek részt. Na az szép volt a Románoktól 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Chelsea, Chelsea ,Chelsea
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 2010. augusztus 27. - 11:30:19 » |
|
engem is érdekelne  Érdekességek: a Román válogatott mit keres az A divízióba? hol vannak az Ukránok? Románok tavaly jutottak fel, mert megnyerték a B divíziót. Ukránokkal nem tudom mi van, egyszersem láttam őket az Európai Strandfoci Ligában. Szerintem nem vesznek részt. Na az szép volt a Románoktól  Nem volt nehéz dolguk, mert gyenge volt a B divízió. S a románok sem gyengék, ezt megmutatták tegnap is az oroszok ellen, s pár hete 6-2-es hátrányból verték meg a spanyolokat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #199 Dátum: 2010. augusztus 29. - 18:26:30 » |
|
Törökország - Franciaország 4-3 a B divízió döntőjében, ezzel a franciák maradnak a B-ben, a törökök pedig feljutottak az A-ba.
Most megy a döntő az eurosporton Portugália - Olaszország.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 2010. szeptember 02. - 10:07:39 » |
|
A portugálok nyerték a döntőt, az olaszok 2. helyezettek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
BaBo94
|
 |
« Válasz #201 Dátum: 2011. január 09. - 14:07:39 » |
|
Baj lenne, ha a snookeres bagázs visszaköltözne évek múltán ide, ha már nincs fóruma? (A felét e topiknak anno úgyis mi töltöttük be.  )
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 09. - 14:09:39 írta BaBo94 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
BaBo94
|
 |
« Válasz #202 Dátum: 2011. június 01. - 15:57:56 » |
|
Baj lenne, ha a snookeres bagázs visszaköltözne évek múltán ide, ha már nincs fóruma? (A felét e topiknak anno úgyis mi töltöttük be.  ) Ez aktuális lett most is...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 2011. augusztus 10. - 21:01:45 » |
|
Nem rég ért véget az Euro Liga szuperdöntője. Érdekes meccsek voltak. A franciák feljutottak az A divízióba. Az olaszok legyőzték a spanyolokat 5-0-ra az 5. helyért. Nagyon szét van esve ez a spanyol válogatott. A portugálok alig tudták megszerezni a bronzot a remeklő románok ellen. 3-3 lett, aztán csak a büntetők 7. körében dőlt el a portugálok javára. A nagydöntőt pedig a végig domináló oroszok nyerték Svájc ellen. Szeptemberben jöhet a világbajnokság.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belchior10
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #204 Dátum: 2011. november 23. - 13:39:01 » |
|
Jó kis sport ez, hátha valaki nem követte a VB-t (sajna az Eurosport a US Open miatt nem tudott kellően sokat közvetíteni), ezért itt vannak az eredmények a negyeddöntőtől:
Negyeddöntő
Szeptember 8. (csütörtök)
Oroszország - Mexikó 5-3 gólok: Leonov, Shaykov, Krash, Gorchinskiy, Eremeev; Barbosa, Villalobos, Plata
Portugália - Szenegál 5-4 (büntetőkkel) /büntetők: 3-2/ gólok: Madjer, Belchior, Torres, Jordan; Koukpaki, Sylla (2), Diagne /büntetők -> belőtte: Torres, Belchior, Madjer; Koukpaki, Fall - kihagyta: Ba/
Olaszország - El Salvador 5-6 (hosszabbítás után) gólok: Palmacci (4), Palma; Velasquez (4), Ruiz, Hernandez
Brazília - Nigéria 10-8 (hosszabbítás után) gólok: Andre (5), Anderson, Buru, Jorginho, Benjamin, Bruno; Najare, Ibenegbu (4), Okwuosa (2), Tale
Elődöntő
Szeptember 10. (szombat)
El Salvador - Oroszország 3-7 gólok: Ruiz, Velasquez (2); Shishin, Leonov, Shaykov (2), Makarov, Eremeev, Gorchinskiy
Brazília - Portugália 4-1 gólok: Betinho, Sidney (2), Bruno; Alan
3. helyért
Szeptember 11. (vasárnap)
El Salvador - Portugália 2-3 gólok: Alvarado, Velasquez; Madjer (2), Belchior
Döntő
Szeptember 11. (vasárnap)
Oroszország - Brazília 12-8 gólok: Shaykov (2), Leonov (2), Eremeev (2), Makarov (2), Betinho (og), Shishin (3); Andre (6), Betinho, Sidney
Végeredmény
1. Oroszország 2. Brazília 3. Portugália 4. El Salvador 5. Olaszország 6. Nigéria 7. Szenegál 8. Mexikó 9. Ukrajna 10. Svájc 11. Argentína 12. Tahiti 13. Irán 14. Japán 15. Omán 16. Venezuela
Gólkirály: Andre (BRA) 14 góllal /12 gólos: Madjer (POR), 9 gólos: Velasquez (ESA), 8 gólos: Shaykov (RUS)/ MVP: Ilya Leonov (RUS) Legjobb kapus: Andrey Bukhlitskiy (RUS) Gólok: 269 / 32 mérkőzés (átlag: 8.41) Nézők: 119370 / 32 mérkőzés (átlag: 3730)
Következő VB: 2013 - Tahiti
|
|
|
|
|
Naplózva
|
- Hé b.nkó, remélem nyertem. - Ez az, ez a helyes válasz! Bobby Arms vagyok, a KDRT vadonatúj disc jockey-ja. Megnyerte az 1 millió dolláros nyereményt! - Szent xar. - Xart nem szabad mondani a rádióban. Baxxa meg, hát nem kimondtam én is!
|
|
|
|