Eurosport Fórum
2012. február 09. - 11:14:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Strandfoci  (Megtekintve 29156 alkalommal)
dobos1992
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése
« Válasz #195 Dátum: 2010. augusztus 27. - 09:45:27 »

engem is érdekelne Mosolyog
Érdekességek: a Román válogatott mit keres az A divízióba? hol vannak az Ukránok?
Naplózva

Chelsea, Chelsea ,Chelsea
rafanadal
phpBB Klasszis

Nadal 10 GS: 6 RG, 2 Wimbledon, 1 AO, 1 US Open

kemenes_endre
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #196 Dátum: 2010. augusztus 27. - 11:07:24 »

Érdekességek: a Román válogatott mit keres az A divízióba? hol vannak az Ukránok?
Románok tavaly jutottak fel, mert megnyerték a B divíziót. Ukránokkal nem tudom mi van, egyszersem láttam őket az Európai Strandfoci Ligában. Szerintem nem vesznek részt.
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
dobos1992
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése
« Válasz #197 Dátum: 2010. augusztus 27. - 11:26:21 »

Románok tavaly jutottak fel, mert megnyerték a B divíziót. Ukránokkal nem tudom mi van, egyszersem láttam őket az Európai Strandfoci Ligában. Szerintem nem vesznek részt.
Na az szép volt a Románoktól Kacsint
Naplózva

Chelsea, Chelsea ,Chelsea
rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #198 Dátum: 2010. augusztus 27. - 11:30:19 »

Na az szép volt a Románoktól Kacsint
Nem volt nehéz dolguk, mert gyenge volt a B divízió. S a románok sem gyengék, ezt megmutatták tegnap is az oroszok ellen, s pár hete 6-2-es hátrányból verték meg a spanyolokat.
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #199 Dátum: 2010. augusztus 29. - 18:26:30 »

Törökország - Franciaország 4-3 a B divízió döntőjében, ezzel a franciák maradnak a B-ben, a törökök pedig feljutottak az A-ba.

Most megy a döntő az eurosporton Portugália - Olaszország.
Naplózva

rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #200 Dátum: 2010. szeptember 02. - 10:07:39 »

A portugálok nyerték a döntőt, az olaszok 2. helyezettek.
Naplózva

BaBo94
phpBB Klasszis

RIP: Beckham of the Baize! (1978-2006)

Profil megtekintése WWW
« Válasz #201 Dátum: 2011. január 09. - 14:07:39 »

Baj lenne, ha a snookeres bagázs visszaköltözne évek múltán ide, ha már nincs fóruma?
(A felét e topiknak anno úgyis mi töltöttük be. Kacsint)
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 09. - 14:09:39 írta BaBo94 » Naplózva

RIP Dan Wheldon (1978-2011)

www.down.blog.hu
BaBo94
phpBB Klasszis

RIP: Beckham of the Baize! (1978-2006)

Profil megtekintése WWW
« Válasz #202 Dátum: 2011. június 01. - 15:57:56 »

Baj lenne, ha a snookeres bagázs visszaköltözne évek múltán ide, ha már nincs fóruma?
(A felét e topiknak anno úgyis mi töltöttük be. Kacsint)

Ez aktuális lett most is...
Naplózva

RIP Dan Wheldon (1978-2011)

www.down.blog.hu
rafanadal
phpBB Klasszis

kemenes_endre
« Válasz #203 Dátum: 2011. augusztus 10. - 21:01:45 »

Nem rég ért véget az Euro Liga szuperdöntője. Érdekes meccsek voltak. A franciák feljutottak az A divízióba. Az olaszok legyőzték a spanyolokat 5-0-ra az 5. helyért. Nagyon szét van esve ez a spanyol válogatott. A portugálok alig tudták megszerezni a bronzot a remeklő románok ellen. 3-3 lett, aztán csak a büntetők 7. körében dőlt el a portugálok javára. A nagydöntőt pedig a végig domináló oroszok nyerték Svájc ellen. Szeptemberben jöhet a világbajnokság.
Naplózva

Belchior10
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #204 Dátum: 2011. november 23. - 13:39:01 »

Jó kis sport ez, hátha valaki nem követte a VB-t (sajna az Eurosport a US Open miatt nem tudott kellően sokat közvetíteni), ezért itt vannak az eredmények a negyeddöntőtől:

Negyeddöntő

Szeptember 8. (csütörtök)

Oroszország - Mexikó 5-3
gólok: Leonov, Shaykov, Krash, Gorchinskiy, Eremeev; Barbosa, Villalobos, Plata

Portugália - Szenegál 5-4 (büntetőkkel) /büntetők: 3-2/
gólok: Madjer, Belchior, Torres, Jordan; Koukpaki, Sylla (2), Diagne /büntetők -> belőtte: Torres, Belchior, Madjer; Koukpaki, Fall - kihagyta: Ba/

Olaszország - El Salvador 5-6 (hosszabbítás után)
gólok: Palmacci (4), Palma; Velasquez (4), Ruiz, Hernandez

Brazília - Nigéria 10-8 (hosszabbítás után)
gólok: Andre (5), Anderson, Buru, Jorginho, Benjamin, Bruno; Najare, Ibenegbu (4), Okwuosa (2), Tale

Elődöntő

Szeptember 10. (szombat)

El Salvador - Oroszország 3-7
gólok: Ruiz, Velasquez (2); Shishin, Leonov, Shaykov (2), Makarov, Eremeev, Gorchinskiy

Brazília - Portugália 4-1
gólok: Betinho, Sidney (2), Bruno; Alan

3. helyért

Szeptember 11. (vasárnap)

El Salvador - Portugália 2-3
gólok: Alvarado, Velasquez; Madjer (2), Belchior

Döntő

Szeptember 11. (vasárnap)

Oroszország - Brazília 12-8
gólok: Shaykov (2), Leonov (2), Eremeev (2), Makarov (2), Betinho (og), Shishin (3); Andre (6), Betinho, Sidney

Végeredmény

1. Oroszország
2. Brazília
3. Portugália
4. El Salvador
5. Olaszország
6. Nigéria
7. Szenegál
8. Mexikó
9. Ukrajna
10. Svájc
11. Argentína
12. Tahiti
13. Irán
14. Japán
15. Omán
16. Venezuela

Gólkirály: Andre (BRA) 14 góllal /12 gólos: Madjer (POR), 9 gólos: Velasquez (ESA), 8 gólos: Shaykov (RUS)/
MVP: Ilya Leonov (RUS)
Legjobb kapus: Andrey Bukhlitskiy (RUS)
Gólok: 269 / 32 mérkőzés (átlag: 8.41)
Nézők: 119370 / 32 mérkőzés (átlag: 3730)

Következő VB: 2013 - Tahiti

Naplózva

- Hé b.nkó, remélem nyertem. - Ez az, ez a helyes válasz! Bobby Arms vagyok, a KDRT vadonatúj disc jockey-ja. Megnyerte az 1 millió dolláros nyereményt! - Szent xar. - Xart nem szabad mondani a rádióban. Baxxa meg, hát nem kimondtam én is!
Oldalak: 1 ... 12 13 [14]
  Nyomtatás  

Ugrás: