Eurosport Fórum
2012. május 20. - 01:07:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 204 205 [206] 207 208 209
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Aréna foci  (Megtekintve 59734 alkalommal)
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #3075 Dátum: 2012. február 06. - 04:20:20 »

Ez így van. Nagyon jó kis meccs volt, egy nagyon jó kis szezon végén.
Naplózva

Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
edmonton
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése
« Válasz #3076 Dátum: 2012. február 06. - 11:38:15 »

Nem néztem a meccset nem is bánom, egyedül a Madonna koncertet néztem vissza hát az valami űber beutál lett látványilag, zeneileg nem sikerült hozni ezt a szintet.
Azért a vicces hogy a vége a világ béke aztán usa háborúzik állandóan Vigyorog
Naplózva

sczipo
phpBB Profi

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #3077 Dátum: 2012. február 06. - 12:23:49 »

Azért a vicces hogy a vége a világ béke aztán usa háborúzik állandóan Vigyorog
Épp ez a lényeg, hogy Madonna pacifista, több nyilatkozatában és videoklippjében is bírálta a Bush kormányt az iraki szerepvállalása miatt.
Naplózva

Samuray051
phpBB Amatőr
**

helyi rider

nemhiszemhogy@ke.ne
Profil megtekintése
« Válasz #3078 Dátum: 2012. február 07. - 09:46:17 »

egy kis türelmet kérek az összesítéssel!
rajta vagyok, dee még van egy csomó minden másom

köszii
Naplózva

elvesztettem a nevem, az identitásomat, most már csak egy vagyok a jónevű pelotonból
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #3079 Dátum: 2012. február 07. - 09:57:01 »

időnk, mint a tenger. A szezonnak vége, szerintem ez az egy tipp a végeredményen nem sokat változtat.
Naplózva

rafanadal
phpBB Klasszis

Nadal 10 GS: 6 RG, 2 Wimbledon, 1 AO, 1 US Open

kemenes_endre
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #3080 Dátum: 2012. február 07. - 16:01:46 »

Idézet
Anno, még a 90-es évek elején, az amerikai újságíró-egyetemen belém verték a "human story" kifejezést, az "emberi történetet". Hogy mindig ezt keressem, a lelkünket megérintő, átérezhető storyt. Most mesélnék nektek egyet. Mark Herzlich történetét. Azt gondolom már észrevettétek, hogy kedvelem az amerikai focit, így most, a Super Bowl hetében valószínűleg a kelleténél többet foglalkozom majd vele
Szóval Mark Herzlich! A 24 éves srác, aki 3 évvel ezelőtt nagy tehetségként a Boston College egyetemi csapatában játszott, amikor... amikor csontrákot állapítottak meg nála. Képzeljetek magatok elé egy amerikai kisfiút, aki 5 éves kora óta dobálta apukájával a labdát a garázs előtt, aztán mindig egy órával korábban kelt, hogy még suli előtt fusson 5 mérföldet. Küzdött, hajtott az álmáért, és aztán hirtelen az élete lett a tét. Anélkül, hogy belemerülnék az orvosi részletekbe, Mark előtt két lehetőség, és kétféle esély állt. Vagy azonnal operálják, és a rákos combcsontját teljes egészében kiveszik, helyére csípőelemeket tesznek, ezzel megelőzve az esetleges áttéteket,(elég valószínű túlélés) , de soha többé nem sportolhat... Vagy nincs azonnal operáció, inkább kemoterápia, és kockázatos kezelés, aminek a végén kis titánrúd kerül majd a térdébe, amivel esetleg még focizhat, ha nem is komolyan, de legalább kedvtelésből. Viszont a túlélési esély így csak 50-50%.
Mark akkor, 3 évvel ezelőtt azt mondta, hogy számára foci nélkül, a gyerekkori álom nélkül nem élet az élet, ő kiskora óta azt képzelte, hogy egyszer majd a Super Bowl döntőben játszik. Mint ahogy minden amerikai kis srác ezt képzeli. Tudja, hogy nincs rá esélye, hogy talán egészségesen sem lett volna soha, de akkor is, álmok nélkül nem lehet élni...
Úgyhogy jöjjön a kockázatosabb kezelés, a kemoterápia, a titánötvözet. Az orvosok két hónapig győzködték, hogy ne ezt a szó szerint halálosan kockázatos verziót válassza. De Mark nem hagyta magát.
Nem akarom hosszúra nyújtani. Túlélte, aztán másfél évig napi 8 órát speciális tréningeket csinált, megerősítette az új, titánnal kipótolt combját, bár mondták neki, hogy semmi értelme. Aztán visszatért a bostoni egyetem csapatába, és olyan jól játszott, nem is értették honnan benne az erő, a lendület, mint amikor valaki tényleg újjászületik és másik emberként tér vissza, szóval úgy játszott, hogy a new yorki Giants tavaly ősszel magához hívta, ő pedig elkezdte a hosszú menetelést. Pár órával ezelőtt pedig a Giants játékosaként leszállt a repülőről Indianapolisban, az 5 nap múlva rendezett Super Bowl döntő helyszínén. Besétált a Lucas Oil 70 ezres stadionjába, az üres stadionba, megkért mindenkit hogy hagyják pár percre egyedül, és aztán percekig próbált állva maradni, de végül elhagyta az ereje, és összeesett. Ült, csak ült mozdulatlanul a pálya, az üres stadion kellős közepén. Vajon mi járhatott azokban a percekben a fejében? És mi járhat majd vasárnap, amikor 100 milliók előtt belép újra a pályára, az akkor már dübörgő tömeg elé. Figyeljétek majd, ha tehetitek. Mark Herzlichet, a garázsajtó elöl a kisfiút, akinek a szemünk előtt valóra válik majd az álma...

meginditó nagyon.
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
edmonton
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése
« Válasz #3081 Dátum: 2012. február 07. - 19:00:12 »

Erre szokták azt mondani, hogy ha valamit nagyon akarsz azt el is éred.

Valami hasonló volt hogy egy lebénult fekvő bicajos csaj,olyan sokkot kapott egy balesete után amitől ismét elkezdte érezni a lábait, és újra tudott járni és már az épp sportolók között indul az olimpián kerékpárban.
Naplózva

sczipo
phpBB Profi

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #3082 Dátum: 2012. február 08. - 18:28:52 »

Na megkezdődött az offseason. Ricky Williams vissza is vonult.  Szomorú
Naplózva

Dawe44
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése
« Válasz #3083 Dátum: 2012. február 08. - 18:41:50 »

Na megkezdődött az offseason. Ricky Williams vissza is vonult.  Szomorú
Kár az öregért. 1-2 szezon még benne volt.
De az LFL-be jön az ONSESON. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 08. - 18:44:10 írta Dawe44 » Naplózva
Samuray051
phpBB Amatőr
**

helyi rider

nemhiszemhogy@ke.ne
Profil megtekintése
« Válasz #3084 Dátum: 2012. február 09. - 08:51:19 »

N.Y. Giants - New England 21-17

gondi: 1 (8)
gugu: 1 (7)
Törpilla: 1 (7)
bendzsi: 0 (7)
rafanadal: 0 (7)
Samuray: 0 (7)
sczipo: 1 (6)
dobos: 0 (6)
Dawe: 1 (5)
edmonton: 0 (4)
Naplózva

elvesztettem a nevem, az identitásomat, most már csak egy vagyok a jónevű pelotonból
Samuray051
phpBB Amatőr
**

helyi rider

nemhiszemhogy@ke.ne
Profil megtekintése
« Válasz #3085 Dátum: 2012. február 09. - 09:01:19 »

NFC: N.Y. Giants - San Francisco (2*2p)
AFC: Baltimore - New England (2*2p)
SB: N.Y. Giants - New England (2*3p)
SB: N.Y. Giants (4,1p)

bendzsi: 4+3+0 (14)
Samuray: 4+3+0 (14)
rafanadal: 2+3+0 (12)
gondi: 4+0+0 (12)
dobos: 2+3+0 (11)
gugu: 4+0+0 (11)
Törpilla: 4+0+0 (11)
sczipo: 4+0+0 (10)
edmonton: 4+0+0 (8)
Dawe: 2+0+0 (7)
Naplózva

bendzsi98
phpBB Amatőr
**

Go Benjamin Thomsen! Gyerünk Chelsea&Kamil Stoch!

bendzsi98@freemail.hu
Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #3086 Dátum: 2012. február 09. - 19:54:18 »

Fákje. Legalább ez jól sikerült. Samu! Köszönjük szépen az egész szezonos, kitartó számolásodat! Kacsint Jövőre folyt. köv? Mosolyog
Naplózva

Samuray051
phpBB Amatőr
**

helyi rider

nemhiszemhogy@ke.ne
Profil megtekintése
« Válasz #3087 Dátum: 2012. február 10. - 09:45:44 »

Fákje. Legalább ez jól sikerült. Samu! Köszönjük szépen az egész szezonos, kitartó számolásodat! Kacsint Jövőre folyt. köv? Mosolyog
ha rajtam múlik akkor igen...
ha Gisellen múlik, akkor pedig Brady is Vigyorog

és persze gratula! Vigyorog
Naplózva

sczipo
phpBB Profi

Fanatikus

Profil megtekintése
« Válasz #3088 Dátum: 2012. február 10. - 18:10:10 »

A mai nap híre: Brett Keisel leborotválta a szakállát.  Dühös

http://www.thepostgame.com/blog/style-points/201202/steelers-star-shaves-nfls-greatest-beard
Naplózva

gondi97
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #3089 Dátum: 2012. február 11. - 15:20:22 »

ÁÁ, ne már! Határozatlan
Naplózva

Oldalak: 1 ... 204 205 [206] 207 208 209
  Nyomtatás  

Ugrás: