Eurosport Fórum
2012. május 20. - 01:03:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ausztrál foci  (Megtekintve 18630 alkalommal)
tamas75
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #165 Dátum: 2010. október 24. - 21:28:13 »

Az első három negyed inkább egy sima AFL meccsre hasonlított, meg se próbálkoztak gólt lőni, mindenki csak over-ezett. Aztán a végére jött Goodes labdába bokszolós mozdulatával és az ír gól, amik hirtelen életet lehelltek a játékba. Tényleg nagy kár hogy nem korábban lendültek bele az írek, szerintem megnyerhették volna a meccset hiszen majdnem találtak egy második gólt is amivel aztán már le is dolgozták volna a hátrányt.
A másik dolog amit sajnálok az az hogy az ausztrálok meg sem próbálkoztak focis megmozdulásokkal, azt gondolom hogy az emlegetett szabálymódosításoknak ez irányba kellett volna mutatni, talán a gólt 6-nál is több ponttal kéne jutalmazni.
Összeségében nem nyűgözött le a látvány, (ez a hibrid szabályozás kicsit a Rocky Balboa vs Hulk Hogan meccsre emlékeztetett Mosolyog de hála a végjátéknak mindenképpen megnézem a Croke Park-i visszavágót egy hét múlva.

Nekem sem tetszett igazán a meccs, valahogy nem volt tempója, feszültsége annyira. De az első szeritnem mindig rosszabb, mint a második, mert szokni kell a szabályokat, a labdát (ausztráloknak), egyebeket.
Abban bízom, hogy az írek levonják majd a tapaszatalatokat és egy kicsit más játékot erőltetnek majd az ausztrálokra.
Naplózva
DDT
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #166 Dátum: 2010. október 24. - 21:41:38 »

Abban bízom, hogy az írek levonják majd a tapaszatalatokat és egy kicsit más játékot erőltetnek majd az ausztrálokra.

Ja, szerintem is az írek kellene hogy diktálják a tempót még annak árán is hogy kevésbé figyelnek a védekezésre. Azért mégsem világbajnoki cím a tét, és az ír közönség reakciója is egyértelműen erre a nyitottabb stílusra bátorított.
Naplózva
DDT
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #167 Dátum: 2010. október 26. - 23:13:43 »

Az International Rules közvetítések ír házigazdája a TG4 csatorna honlapján megnézhető két régebbi meccs 2003-ból és 2004-ből. Én ez utóbbit néztem ma meg és nagyon élveztem, sokkal nagyobb harcikedvvel mentek egymásnak az írek és az ausztrálok, az idei első meccs ehhez képest puszipajtások sörmeccsének tűnik. Szintén érdekes színfolt a fiatal Nick Riewoldt és Alan Didak szereplése, no meg egy kitartó labdamániás kutyus is amely folyamatosan segítette vagy éppen zavarta a támadásokat az első negyedben. De komolyan ilyet még sose láttam nemzetközi találkozón... Mosolyog

Itt vannak a linkek a 2004-es meccs két félidejéhez (angol nyelvű kommentár):
http://live.tg4.ie/main.aspx?content=287597436929
és
http://live.tg4.ie/main.aspx?level=&content=287649703937
Naplózva
DDT
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #168 Dátum: 2010. október 28. - 20:54:35 »

Az alábbi szöveg van kinn a honlapon vasárnap 21 órához:
International Rules Series:: Nemzeti bajnokság,Amerikai Egyesült Államok - Ausztrália - Irország (90perc) :)))
Naplózva
DDT
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #169 Dátum: 2010. november 01. - 09:23:48 »

Na hálistennek, ezúttal az ír gól ezúttal már a harmadik negyedben beesett és így nagyobb volt a pörgés összeségében mint az első meccsen. Magát a meccset is megnyerték volna a hazaiak ha nem az összesített győzelemre hajtanak rá, feladva a "biztos3pont" taktikát. így viszont a kimaradt gólhelyzeteken elúszott az a szükséges pár pont. Az ausztrálok örülhetnek a győzelemnek de egy kicsit ciki hogy egyetlen gólt sem rúgtak az idén.
Naplózva
tamas75
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #170 Dátum: 2010. november 01. - 20:23:31 »

Az alábbi szöveg van kinn a honlapon vasárnap 21 órához:
International Rules Series:: Nemzeti bajnokság,Amerikai Egyesült Államok - Ausztrália - Irország (90perc) Mosolyog))

Ezt sajnos én is láttam, nem tudom hogy került be oda az USA...
Naplózva
tamas75
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #171 Dátum: 2010. november 01. - 20:24:44 »

Na hálistennek, ezúttal az ír gól ezúttal már a harmadik negyedben beesett és így nagyobb volt a pörgés összeségében mint az első meccsen. Magát a meccset is megnyerték volna a hazaiak ha nem az összesített győzelemre hajtanak rá, feladva a "biztos3pont" taktikát. így viszont a kimaradt gólhelyzeteken elúszott az a szükséges pár pont. Az ausztrálok örülhetnek a győzelemnek de egy kicsit ciki hogy egyetlen gólt sem rúgtak az idén.

Igen, a gólok nekem is hiányoztak egy kicsit, mert abból mindössze kettőt láttunk idén, a két évvel ezelőtti 10-hez képest az semmi... Szomorú
valahogy a szabályokat úgy kéne alakítani, hogy ezt még jobban előmozdíthassák. Igaz már a 6 pont is elég motiváló lehet, de sajnos nem eléggé.
Naplózva
DDT
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #172 Dátum: 2010. november 01. - 21:31:55 »

Mivel az ausztráloknak ez nem állna érdekében ezért nem hiszem hogy majd megegyeznének a pontrendszer módosításában. A gondot főleg abban látom hogy a kapuhoz közeli szabadrúgásoknál szinte képtelenség megjátszani a játékostársakat (vagy akár rábikázni a kapura), annyira be vannak tömörülve és ezért rúgják rá over-re. Az ausztrál tojáspályákon sokkal nagyobb a terület a kapu előterében, így ott a passzok is könnyebben találnak társat. És azt se mondhatom hogy az ausztrálok csak a saját sportjukat próbálták játszani, volt néhány becsülendő próbálkozás is az "idegen" megmozdulások alkalmazására is. Kár hogy nincs harmadk meccs...
Naplózva
DDT
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #173 Dátum: 2011. március 20. - 15:51:06 »

Brisbane Lions - Fremantle? Leginkább Geelong-St.Kilda pénteken. Mondjuk én örülök az effajta műsorváltozásnak... Mosolyog
Naplózva
The 3rd Hardy Boy
*

yoda6666@freemail.hu
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #174 Dátum: 2011. március 31. - 21:09:33 »

sziasztok.

érdeklődni szeretnk h nem e tudtok olyan oldalt ahol lehet leszedni ausztrál focis játékot?

előre is köszi. The 3rd Hardy Boy.
Naplózva

The 3rd Hardy Boy
tamas75
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #175 Dátum: 2012. március 31. - 10:24:47 »

Elkezdődött a 2012-es évad:
http://tv.eurosport.hu/australian-football/storynews_sto3216728.shtml
Naplózva
tamas75
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #176 Dátum: 2012. április 03. - 22:00:02 »

Ez nem rossz kis sztori...
http://www.hatharom.hu/article/71424a-ket-metszofogat-kivertek-megis-jatszott-tovabb
Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12]
  Nyomtatás  

Ugrás: