tamas75
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #120 Dátum: 2010. június 26. - 20:12:38 » |
|
Picit álmos meccs volt ez a Sydney-Collingwood.A Collingwood végig simán őrizte az első félidőben megszerzett előnyét.
Igen, ezt sajnos én is így éreztem. Nem voltak felpörögve igazán a fiúk, pedig volt két hetük, hogy rákészüljenek erre a meccsre. Na jó a Collingwoodnak picivel több, mint másfél...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tamas75
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #121 Dátum: 2010. június 29. - 15:41:06 » |
|
A XIII. forduló nagy botránya volt Steven Baker és Steve Johnson csatája. Érdemes megnézni az alábbi videót... http://www.youtube.com/watch?v=m_A4RMUpY94
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DDT
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #122 Dátum: 2010. június 30. - 23:38:11 » |
|
Döbbenet, hogy a Geelong nem szerzett egy árva pontot sem a 3. negyedben, de még a 4. negyedben is csak behindokra futotta :-o A Baker-Johnson bunyó erősen a 2008-as Barry Hall féle incidensre emlékeztet. Habár ott az ütés azonnali k.o.-hoz vezetett: http://www.youtube.com/watch?v=l5qVLJEOTpo Szerény hétmeccses eltiltást kapott ezért a mutatványért, úgyhogy most a 12 hét Bakernek nekem egy kicsit erősnek tűnik...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DDT
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #123 Dátum: 2010. augusztus 11. - 13:00:34 » |
|
Jó kis rangadó volt ez a Collingwood-Geelong, én is meglepődtem hogy ennyi pontot szórtak és mindezt úgy hogy a Magpies 23 behind-ot lőtt több kapufával is. Nem nagyon értettem a Geelong taktikáját, habár a totális letámadási időszakokban ellenállhatatlanok voltak de pld hol volt Podsiadly a meccs nagyrészében? Persze az is lehet hogy próbálták minimalizálni a sérülésveszélyt és ezért volt látványosan támadóbb a Collingwood, meg a taktikázás a balul elsült fordított felállással a végefelé.
Remélem hogy szombaton tényleg élőben lesz a Western Bulldogs-Geelong, talán az se lesz kevésbé látványos meccs.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DDT
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #124 Dátum: 2010. augusztus 11. - 15:33:23 » |
|
Végre eszükbe jutott a fejeseknek hogy ideje lenne a leghülyébb "aussie rule" módosításának, vagyis hogy a kapufáról befelé pattanó labda gólnak számítson és ne szélesnek. Reméljük hogy megszavazzák, szerintem a klubok is ezt akarják, meg a nézők is. "...if a ball hits the posts inside the goal-scoring area and goes through, it remains a goal..." www.afl.com.au/news/newsarticle/tabid/208/newsid/100107/default.aspx
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #125 Dátum: 2010. augusztus 11. - 16:33:27 » |
|
Érdekes lesz a rájátszás. Már nagyon közeleg. A Collingwood, Gellong, St. Kilda és Western Bulldogs is nagyon erősnek tűnik. Köztük dől el a bajnoki cím.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
DDT
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #126 Dátum: 2010. augusztus 12. - 21:37:48 » |
|
Hihetetlen hogy már megint nincs egyetlen weboldal sem a neten ahol egyértelmű lenne hogy melyik AFL meccset fogja közvetíteni a Eurosport2. A port.hu-n az van kinn hogy pénteken az Essendon-Collingwood, szombaton meg a Geelong-W.Bulldogs lesz élőben. Azért eléggé valószínűtlen hogy két AFL meccset adjanak egy hétvégén. Az Eurosport magyar weboldala meg egy vicc, csak az aznapi műsor van kinn. Igazából csak azért vagyok biztos benne hogy a pénteki meccs lesz közvetítve, mert az összefoglalóban ez lett beharangozva. A szombatinak jobban örültem volna mert a Collingwood valószínűleg egyoldalúan lesöpri az Essendont, a fogadóirodák is 7x pénzt adnak a Bombersre, míg a Magpies győzelme filléreket fizet csak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tamas75
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #127 Dátum: 2010. augusztus 30. - 13:29:48 » |
|
Vége az alapszakasznak, kezdődik a rájátszás az ausztrál foci bajnokságban. Az Eurosport2-n szeptember 3-án pénteken, 11.45-től kezdődően a Geelong-St. Kilda mérkőzést adjuk élőben a rájátszás első hetéből.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tamas75
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #128 Dátum: 2010. augusztus 30. - 16:28:55 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DDT
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #129 Dátum: 2010. szeptember 01. - 09:56:53 » |
|
A Geelongnak nagyjából dupla esélyt adnak a fogadóirodák. Valószínűleg beárazták Nick Riewoldt múlt heti Adelaide elleni nullás rúgóteljesítményét. Kicsit olyan volt mintha fociban egy csatár egy meccsen három 11-est hagyott volna ki, de azért nem hiszem hogy ez megismétlődne a Geelong ellen. A legjobb rögbis rúgójátékosoknak (pld. Steyn, Wilkinson, o'Gara) is néha vannak olyan napjaik amikor semmi sem akar összejönni, aztán a következő héten meg 50 m-ről szórják be a gólokat oldalról.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DDT
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #130 Dátum: 2010. szeptember 04. - 18:20:50 » |
|
Tökéletes választás volt a pénteki meccs közvetítése, a mai Fremantle-Hawthorn valamint Collingwood-W.Bulldogs már közel sem hozott ilyen izgalmakat, a Freo és a Szarkák simán győztek. Amúgy nem nagyon értem hogy mi volt a Cameron Ling érvénytelenített gólját megelőző szabálytalanság. Az hogy Mooney a fogás közben ráugrott a St.Kilda játékos hátára?
Mindenesetre a Geelong örülhet hogy nem a Hawks ellen kell kiharcolnia az elődöntőbe jutást, a perthieknek nem sok reményük lehet Melbourne-ben. És a tegnapi eredmény egyben azt is jelenti hogy nem lesz Geelong-Collingwood döntő (amit Tamás jósolt), mivel egy elődöntő ágra kerültek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tamas75
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #131 Dátum: 2010. szeptember 06. - 18:40:29 » |
|
Tökéletes választás volt a pénteki meccs közvetítése, a mai Fremantle-Hawthorn valamint Collingwood-W.Bulldogs már közel sem hozott ilyen izgalmakat, a Freo és a Szarkák simán győztek. Amúgy nem nagyon értem hogy mi volt a Cameron Ling érvénytelenített gólját megelőző szabálytalanság. Az hogy Mooney a fogás közben ráugrott a St.Kilda játékos hátára?
Mindenesetre a Geelong örülhet hogy nem a Hawks ellen kell kiharcolnia az elődöntőbe jutást, a perthieknek nem sok reményük lehet Melbourne-ben. És a tegnapi eredmény egyben azt is jelenti hogy nem lesz Geelong-Collingwood döntő (amit Tamás jósolt), mivel egy elődöntő ágra kerültek.
Én sem értettem az ítéletet a végén, de meglepett, hogy mennyire nyugodtan vették tudomásul a játékosok a döntést, hogy megfosztották őket a hatalmas fordítás teljessé tételétől... A Hawthorn kiesése nekem meglepetés, a Freo ezek szerint eredményesen pihentette a kulcsjátékosokat a XXI. fordulóban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DDT
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #132 Dátum: 2010. szeptember 07. - 11:26:47 » |
|
Azt a B-keretes Fremantle-t pályára küldeni nem volt egy túl sportszerű húzás, főleg a tasmániai nézőkkel szemben, dehát sajnos a tapasztalat az hogy minden sportágban kifizetődőek az ilyen kombinálások, és ebben az esetben is ez történt.
A most pénteki meccsel kapcsolatban Pavlich nagyon fogadkozik hogy képesek lehetnek nyerni az MCG-ben, és hát kell is az önbizalom a Geelong ellen elnézve a fogadóirodák 6-7-szeres szorzóit. Érdekes módon a Sydney Swans-nak szinte egyenlő esélyt adnak a Western Bulldogs-zal szemben, úgy látszik az utóbbi hetek eredményei miatt megfordultak a két csapat jegyzései. Pedig a Swans sem nyútott az idén valami különlegeset.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tamas75
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #133 Dátum: 2010. szeptember 08. - 20:45:51 » |
|
Én úgy érzem, hogy mindkét meccsen meglepetés születhet. Szerintem a Freo meg fogja szorítani a Geelongot, a végjátékban pedig bármi lehet. Pavlich góljával nyer 1-el a Dockers....  A Western Bulldogs pedig dacolni fog a sérülésekkel és legyőzi a Sydneyt egy szintén drámai meccsen. De persze az sem baj, ha fordítva lesz, csak ne legyen sima a találkozó... Ja, ebből a fordulóból pénteken (szeptember 10-én) 11.45-től kezdődően a Geelong-Fremantle meccset adjuk az Eurosport2-n élőben !
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DDT
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #134 Dátum: 2010. szeptember 09. - 22:50:30 » |
|
Na hamarosan meglátjuk. Van egy olyan érzésem hogy a Geelong némi első negyedes puhatolózás után megnyomja a tempót, mivel biztos előny birtokában akar a félidőre lemenni, hogy aztán a 3. és 4. negyedben már csak tartsák a különbséget. Kelleni fog az erő a Collingwood ellen... A másik meccsre tippelni sem merek, elbizonytalanodtam a Bulldogokat illetően, de amúgy is annak örülnék ha a Sydney jutna tovább.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|