Shaba22
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #420 Dátum: 2010. március 08. - 22:52:35 » |
|
Brian?
Egy hét múlva lesz valami tesztkorcsolyázás a franciáknál, ott fog majd eldőlni, ki megy a vb-re Amodio mellett. Igen, 15-én lesz egy "szétlövés" közte, Preauber és Ponsero között, hogy ki mehet Amodio-val a vb-re.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Žaneta
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #421 Dátum: 2010. március 08. - 22:55:12 » |
|
tökön rúgom ha nem jut ki
Hajrá! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #422 Dátum: 2010. március 08. - 22:56:02 » |
|
Brian?
Egy hét múlva lesz valami tesztkorcsolyázás a franciáknál, ott fog majd eldőlni, ki megy a vb-re Amodio mellett. Igen, 15-én lesz egy "szétlövés" közte, Preauber és Ponsero között, hogy ki mehet Amodio-val a vb-re. ezek meg mi a fenét művelenek 4-en mehetnek ki mível Brian dobogós volt tavaly on-thanx!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Žaneta
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #423 Dátum: 2010. március 08. - 23:46:52 » |
|
Most már igazán aktuális lenne az a vb-topik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #424 Dátum: 2010. március 09. - 08:52:33 » |
|
Nem tudjátok Voloshozarék indulnak?
Állítólag már nem indulnak a vb-n és Volosozhar-nak most keresnek új partnert a következő szezonra. Az első résznek nem örülök, de a másodiknak épp itt az ideje. Sajnos Stanislav sokat rontogatott. Bár nem tudom milyen az ukrán merítési lehetőség a párost illetően.  Nagyon úgy néz ki, hogy orosz színekben fog majd indulni és Maxim Trankov lesz a párja. De ez utóbbit csak rebesgetik, még semmi sem biztos... Na ez ütős párosnak nézz ki! De akkor mi lesz Mukhortovával?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #425 Dátum: 2010. március 09. - 09:18:29 » |
|
Brian?
Egy hét múlva lesz valami tesztkorcsolyázás a franciáknál, ott fog majd eldőlni, ki megy a vb-re Amodio mellett. Igen, 15-én lesz egy "szétlövés" közte, Preauber és Ponsero között, hogy ki mehet Amodio-val a vb-re. Szerintem jobban járna Joubert, ha kihagyná ezt a VB-t. Ez a szezonja már amúgy is kuka, egy leégés csak még lejjebb nyomná. (bár kívánom, hogy ne legyen igazam és nyerjen egy érmet, de erre ebben az állapotára kevés az esély  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Žaneta
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #426 Dátum: 2010. március 09. - 10:43:35 » |
|
Szerintem jobban járna Joubert, ha kihagyná ezt a VB-t. Ez a szezonja már amúgy is kuka, egy leégés csak még lejjebb nyomná.
Egyetértek. Szegény Tomás Verner is hasonló cipőben jár... Mondjuk én úgy tudom, hogy ő biztosan megy a vb-re; hát meglátjuk, sikerül-e addigra összakaparnia magát. Én nagyon drukkolok neki.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #427 Dátum: 2010. március 09. - 15:27:00 » |
|
Brian?
Egy hét múlva lesz valami tesztkorcsolyázás a franciáknál, ott fog majd eldőlni, ki megy a vb-re Amodio mellett. megcsínálja a B tavaly 3-ik lett c FRA-ciák 4 embert indithatna d 1X-eres VB bajnok E tökön rúgom ha nem jutt ki Nyomós ok az utolsó 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
|
Shaba22
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #429 Dátum: 2010. március 09. - 15:27:32 » |
|
De akkor mi lesz Mukhortovával?
Passz...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #430 Dátum: 2010. március 09. - 15:35:00 » |
|
De akkor mi lesz Mukhortovával?
Passz... Amúgy mindig is kiváncsi voltam, hogy mi zajlik le, egy párváltás során a korcsolyázók között. Anno a Hoffmann Nóra-Elek Attila jégtánckettős szakításánál lehetet egy picit belelátni a dolgok mögé. De biztos történtek cifrább dolgok is, mint ami a sajtóban megjelent.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shaba22
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #431 Dátum: 2010. március 09. - 17:34:25 » |
|
A magyar junior jégtánckettős nagyon jól ment a kötelezőben. Még néhány pár hátra van, de valószínűleg a 16. helyen lesznek a végén. Ez szép eredmény, tekintve hogy tavaly a 21. helyen zártak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shaba22
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #432 Dátum: 2010. március 09. - 18:01:40 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #434 Dátum: 2010. március 09. - 20:46:12 » |
|
Brian?
Egy hét múlva lesz valami tesztkorcsolyázás a franciáknál, ott fog majd eldőlni, ki megy a vb-re Amodio mellett. megcsínálja a B tavaly 3-ik lett c FRA-ciák 4 embert indithatna d 1X-eres VB bajnok E tökön rúgom ha nem jutt ki Nyomós ok az utolsó  köszi!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|